Nykyaikaiset kengät – mitkä ovat kevään trendit?

Etkö voi odottaa kevään tuloa nyt? Kun näet kenkien trendit, tulet vielä kärsimättömämmäksi. Tässä viimeisimmät trendit.

Käytä moderneja kenkiä ja pysy trendien mukana

modernit kengät kissanpentu korkokengät

Lakka ja nippu

Lakatut sandaalit, joissa on pitkät niput, jotka voidaan sitoa nilkkojen ympärille yksilöllisesti: tämä virkistää varmasti uskomattomasti tulevalla kaudella.

Nykyaikaiset kengät ovat osa ylellistä asua

modernit kengät attico kantapää nippu

Pysytään vielä vähän nippujen kanssa … Nämä ovat usein erityisen luovia. Tässä inspiraatiota lainataan muista lisävarusteista, kuten laukkuista tai vyöistä.

Trendikkäät platformkengät

modernit kengät derek lam design

Terävä, koroke tai kantapää

Sekä korkokengät että korot näkyvät tänä vuonna. Suurin osa malleista on kuitenkin teräviä.

Tyylikkäät naisten kengät korkoilla

modernit kengät jason wu naisten kengät

Tyylikäs ja värikäs

modernit kengät rodarte -kantapää

Pitääkö parin kenkien olla täsmälleen samat? Miksi tuo?

Tänä vuonna suunnittelijat osoittavat meille, että kenkäpari voi näyttää harmoniselta, vaikka molemmat kengät eivät olisikaan samat. Esimerkiksi tasot voidaan tehdä eri sävyissä. Mustavalkoinen duo toimii loistavasti.

Tasaiset tasot

Mainitsimme juuri kengät korkeilla tasoilla. Katsotaanpa kuitenkin näitä lähemmin. On olemassa useita malleja, jotka ovat uskomattoman tasaisia ​​ja jotka ovat tyypillisiä tulevalle kevätkaudelle.

Platform -kengät punaisia

modernit kengät salvatore ferragamo punainen

Erittäin jalojen, usein kiiltävien materiaalien, kuten pehmeän nahan, käyttö on erityisen havaittavaa. Kontrastia tarjoavat myös tekstuurit, jotka eivät ole niin tyylikkäitä. Mutta tämä korostaa erityisesti jalkojen lisävarusteita kengissä.

Kukkakuvioita ja eläinkuvioita

Kukkakuviot ovat olleet muodissa pari vuotta, mutta se ei kestä enää. Ne näkyvät erityisen usein lavoilla, koska niillä on tilaa avautua. Kun alustat eivät ole enää trendikkäitä, myös tulosteet epäonnistuvat.

Kukka- ja eläinkuvioita yhdessä mallissa

modernit kengät earth flat platformit

Erittäin huomiota herättävät kengät

modernit naisten fendi -saappaat

Luonnollisia materiaaleja ja muovia

“Tehokkaat materiaalit” – tämä on yksi tärkeimmistä sanayhdistelmistä kenkäsuunnittelussa. Tämä tarkoitti paljon eri asioita – puusta valmistettuja korkeita korokkeita ja värillisestä muovista valmistettuja kevyitä sandaaleja.

Trendikkäät kesäkengät

modernit kengät prada -kengät muoviset sandaalit

Kissanpentu kantapää kengät

Kitten -kantapääkengät ovat toinen erityisen ajankohtainen trendi kengissä. Yhdistettynä tyylikkäisiin materiaaleihin ja luoviin nippuihin ne ovat varsin tehokkaita.

Diorin kissanpentu kengät

modernit kengät dior -neulotut korkokengät

Urheilulliset, tyylikkäät saappaat

Urheilullinen ja silti erittäin houkutteleva – tämä on monien naisten unelma. Nykyaikaisten kenkien suunnittelijat näyttävät tunnistaneen tämän erittäin hyvin. Näemme paljon urheilullisia polvipituisia saappaita muodin podiumeilla. Ne ovat toinen kuuma trendi keväälle.

Tyylikäs ja epätavallinen

modernit kengät, mustat mustat

Aika vaikuttava ja niin trendikäs

modernit kengät naisten trendit marcjacobs

Neulotut kengät

Tyylikkäät sukat korkokengissä? Kuinka seksikkäältä se voi näyttää? Se näyttää myös erityisen mukavalta ja lämpimältä. Keväällä on vielä tarpeeksi kylmiä päiviä … Valitse vain korkealaatuisia malleja, jotka takaavat nilkkojen vakauden. Muuten voi syntyä erilaisia ​​traumoja.

“Neulottuja” kenkiä voi nähdä myös eri alustoilla.

Epätavalliset muodot

Epäsymmetria on suuri osa kevään muotia. Tämä pätee myös eri kenkämalleihin. Epätavalliset muodot, sekä kantapäässä että lavalla, hallitsevat muotipodiumeja.

Epätavallinen muotoilu

modernit kengät naisten kengät loewe kitten kengät

Syksyn modernit kengät heijastavat selvästi kauden luonnetta. Tämä on ahkerien aikoja, joiden on juoksettava paljon joka päivä ja tehtävä paljon, mutta samalla he eivät halua antaa houkuttelevan ulkonäkönsä kaatua. Tämä on täysin mahdollista esitettyjen mallien kanssa. Toinen ominaisuus on jousikenkien yleisluonne. Yksi tai kaksi strategisesti valittua paria voi täyttää päivittäiset tarpeemme.

Smart casual

modernit kengät prada nahka musta alusta