Oikean kaupunkipyörän ostaminen – tärkeitä vinkkejä onnistuneen ostopäätöksen tekemiseen

Ei ole turhaa, että polkupyöriä kutsutaan nykyään rakastavasti myös polkupyöriksi. Käytännölliset kaksipyöräiset eivät ole vain erinomainen vaihtoehto autolle ja julkiselle liikenteelle. He tekevät pisteitä ympäristöystävällisyydellään ja kuljettajiensa terveyshyötyillä. Pelkästään Saksassa yli 75% väestöstä pyöräilee ja käyttää tätä erinomaista kulkuvälinettä jokapäiväisessä elämässä, matkustamiseen tai urheiluun. Pyörätyyppien, mallien ja mallien valikoima on valtava. Siksi voit aina löytää oikean pyörän jokaiseen tarpeeseen ja tarkoitukseen. Meille tänään kyse on nimenomaan todellisesta monipuolisesta kaupunkielämästä – kaupunkipyörästä. Voit selvittää sen tärkeimmät edut ja mitä sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi kaupunkipyörää seuraavilta linjoilta.

osta kaupunkipyörän vinkkejä

Kaupunkipyörä ja sen tärkeimmät edut

Olipa kyseessä kaupunkipyörä, kaupunkipyörä tai kaupunkipyörä, se on yksi kaikkien aikojen suosituimmista polkupyöristä. Ja monista hyvistä syistä. Se on suunniteltu siten, että voit ajaa turvallisesti ja mukavasti kaupungin läpi ja hallita jokapäiväistä elämää ilman ongelmia. Olitpa sitten töissä tai koulussa, rautatieasemalle tai puistoon – kaupunkipyörä on optimaalisesti luotettava. Siinä on yleensä täydellinen StVZO -varustus (valo, polkupyörän kello, heijastin jne.), Joka takaa laillisesti säänneltyn turvallisuuden tieliikenteessä. Lisäksi se tarjoaa riittävästi säilytystilaa ostoksille, käsilaukkuille tai muille tavaroille tavaratelineen ja ohjaustangon ansiosta. Tavalliset kaupunkipyörien lokasuojat ja ketjusuojat luovat lisäetuja. Tämä tarkoittaa, että vaatteet ja kengät pysyvät puhtaina ja kuivina myös märillä pinnoilla. Myöskään ketjun likaantumisvaaraa ei ole.

kaupunkipyöräily terveellistä ja kestävää

Yksi kaupunkipyörän ominaispiirteistä on epäilemättä pystyasento ajon aikana. Tämä on ihanteellinen kaikille ikäryhmille. Sen lisäksi, että se on helppo selällään, se tarjoaa myös täydellisen yleiskuvan kiireisestä kaupunkiliikenteestä. Monien mallien syvä runko tarjoaa vielä enemmän mukavuutta noustessa ja noustessa sekä liikennevaloissa odottaessa.

Ei myöskään pidä aliarvioida sitä tosiasiaa, että hyvä kaupunkipyörä voi olla suhteellisen halpa verrattuna vastaaviin – maastopyörä, vaelluspyörä tai sähköpyörä. Tämä johtuu pääasiassa useimpien kaupunkipyörien yksinkertaisesta tekniikasta, joka on täysin riittävä kaupunkiolosuhteisiin ja vaatii hyvin vähän huoltoa. Usein enintään 7–8 vaihdetta sisältävä vaihde ja jopa pelkkä lasijarru riittää ajamaan turvallisesti ja luotettavasti kaupungin läpi. Löydät hyviä kaupunkipyöriä 400 eurosta alkaen, jotka pysyvät mukanasi pitkään.

Kuten edellä mainittiin, kaupunkipyörä sopii käytännössä mille tahansa ikäryhmälle. Pikkulapsista teini -ikäisiin ja nuorista vanhemmista eläkeläisiin – jokainen löytää itselleen sopivan kaupunkipyörän henkilökohtaisista tarpeistaan, elämäntavoistaan ​​ja budjetistaan ​​riippuen.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun ostaa kaupunkipyörän??

Vaikka polkupyöriä voi ostaa monista alennus- ja rautakaupoista, on parasta ostaa tuotteita erikoisliikkeiltä. Laadukkaita valmistajia ja palveluntarjoajia löytyy sekä paikan päällä että verkossa, kuten osoitteessa radonline.de. Radonline.de -verkkokaupassa voit tarkastella erilaisia ​​malleja ja valita sinulle sopivan asiantuntijan neuvojen avulla. Kun valitset oikean kaupunkipyörän, seuraavilla ominaisuuksilla on ratkaiseva merkitys:

  • Rungon muoto ja rakennusmateriaali

Hieman alempi sisääntulokohta on erittäin tyypillinen kaupunkipyörille. Tämä mahdollistaa mukavan nousun pyörälle ja siitä pois. Erityisesti seniorit ja monet naiset suosivat niin sanottua erittäin tyylikästä aaltokehystä. Puolisuunnikkaan ja timantin muodot ovat hieman korkeammat. Jälkimmäinen sopii paremmin miehille. Alumiinia käytetään usein polkupyörän rungon materiaalina, koska se on ruostesuojattu ja pyörä on kevyempi.

 

citybike -naisten vinkit

  • Haarukan tyyppi

Oikeaa haarukkatyyppiä valittaessa on ennen kaikkea otettava huomioon usein ajettavat reitit. Jos nämä ovat sileitä ja hyvin kehittyneitä ja jos et halua mennä pyöräretkille luonnossa, jäykkä haarukka sopii erittäin hyvin. Tästä on se etu, että se on huoltovapaa eikä tuo pyörälle ylimääräistä painoa. Mutta jos haluat kattaa pidempiä matkoja hieman epätasaisilla teillä kaupunkipyörälläsi ja haluat silti mennä lyhyille viikonloppumatkoille, tarvitset ehdottomasti ripustushaarukan. Tämä takaa paremman vaimennuksen ja paremman ajomukavuuden.

  • Siipipyörän koko ja leveys

Valitsetko 26 vai 28 tuuman pyörät, riippuu ensisijaisesti omasta pituudestasi. Ensimmäistä vaihtoehtoa suositellaan pienemmille ja raskaammille ihmisille. Pienemmät pyörät ovat vakaampia ja pyörä on paljon pienempi. Suuremmat pyörät tarjoavat paljon enemmän mukavuutta pitkille ihmisille ja enemmän keveyttä pidemmille ajoille.

Leveät renkaat ovat olleet trendi jo jonkin aikaa, eikä turhaan. Nämä takaavat paljon paremman pidon märillä ja liukkailla pinnoilla ja tarjoavat pyöräilijöille enemmän vakautta ja mukavuutta.

  • Vaihto ja jarrutus

Klassinen vaihtaja on erittäin suosittu joissakin malleissa, mutta navavaihteita käytetään edelleen paljon useammin kaupunkipyörissä. Tämä ei ole vain varsin tehokasta, vaan vaatii ehdottomasti myös vähemmän huoltoa. Tarpeistasi riippuen voit ostaa kaupunkipyörän, jossa on 7, 8 tai useampia vaihteita, jotta olisit ketterämpi ja joustavampi ruuhka -aikana. Ylimääräinen lasijarru lisää turvallisuutta ajon aikana ja on saatavana useimpiin polkupyörämalleihin, joissa on jopa 8 vaihdetta. Muuten suositellaan korkealaatuisia vannejarruja, jotka asennetaan etu- ja takapyöriin.

citybike vinkkejä ostopäätökseen

Kun ostat pyörää, kiinnitä huomiota kaikkiin näihin ja muihin tärkeisiin ominaisuuksiin. Älä kiirehdi päätöstäsi. Anna itsellesi riittävästi aikaa tutkia ja valita ja luottaa ammattilaisten asiantuntijaneuvontaan. Laajan valikoiman tyylikkäitä malleja löydät varmasti unelmiesi pyörän, joka tuo lisäarvoa jokapäiväiseen elämääsi ja takaa kauniit hetket.

   osta kaupunkipyörä miesten pyörä