Oikeiden morsiamen kenkien valinta

Kuinka valita oikeat morsiamen kengät?

Jokainen morsian haluaa olla kaunein hääpäivänään! Hääpuku on tärkein asia morsiamen täydelliselle ulkonäölle, mutta oikeilla ja sopivilla morsiamen kengillä on suuri merkitys. Päivä X – hääpäivä ei ole vain tärkein elämässä, vaan varmasti myös pisin. Tyylin ja mukavuuden yhdistäminen on siis välttämätöntä.

Olemme listanneet sinulle muutamia keskeisiä kohtia, joiden tarkoituksena on auttaa sinua tekemään täydellinen valinta morsiamen kengille!

häät kengät naisten morsiamen kengät kerma

Ensinnäkin on mukavuus

Kuten aiemmin mainitsimme, hääpäiväsi tulee olemaan melko pitkä. Tervehdys, paljon tanssia ja poseeraaminen hääkuvissa ovat kaikki asioita, jotka uuvuttavat sinut. Yksi asia, jota ei kannata ohittaa, on mukavat morsiamen kengät. Valitse aina kengän muoto, joka ei vaadi jalan jännitystä. Tässä olemme uusista malleista Werner Kernin morsiamen kenkämallisto jotka tarjoavat upean istuvuuden ja eleganssin.

morsiamen kengät häät kengät naisten morsiamen muoti

Oikea kantapään korkeus

Hääkenkiä tarjotaan eri malleina ja eri kantapään korkeuksilla. Mutta tärkeintä on, että voit juosta sen kanssa. Jälleen Werner Kern Bridal -mallistosta olemme löytäneet avoimia ja suljettuja morsiamen kenkiä, joilla on eri kantapään korkeudet ja jotka lupaavat lisämukavuutta erityisten nahkapohjien ansiosta. Mukava malli suljetuista hääkengistä z. B. löydämme Betty 6.5 satiinivalkoisen mallin.

Mutta älä unohda, että kantapään korkeus muuttaa hääpuvun pituutta.

Materiaalit, tekstiilit ja sisustus

Yleensä kengät ja hääpuku on yhdistettävä asianmukaisesti. Tässä pitäisi edetä erittäin varovasti. Jos mekossa on runsaasti koriste -elementtejä, sinun on esimerkiksi luotettava hillittyihin ja yksinkertaisiin kenkämalleihin ylikuormituksen välttämiseksi.

häät kengät naisten morsiamen muoti morsiamen kengät

Värit

Perinteet sanovat, että morsiamen kenkien tulee olla samanvärisiä kuin hääpuku. Klassisen valkoisen lisäksi käytetään usein norsunluun, samppanjan ja munankuoren värejä. Mutta jo jonkin aikaa on ollut erittäin suosittua, että kengät tuovat alkuperäisen värin aksentiksi koko ulkoasulle. Jos päätät värillisestä mallista, sen on oltava samanvärinen kuin morsiuskimppu, hääkoriste tai z. B. morsiusneitojen mekot on valittu.

Toivomme, että vinkkimme ja suositeltu morsiamen kenkäkokoelma auttavat sinua tekemään tämän tärkeän valinnan helpommaksi.

morsiamen muoti morsiamen kengät häät kengät naiset  häät kengät morsiamen kengät morsiamen muoti hääideoita