Onnistunut valikoima ideoita tyttöjen päivää ja tyttöjen iltaa varten – 10 vinkkiä

Jokainen älykäs ja nokkela ihminen tietää, että ystävyys on tärkein asia tässä elämässä. Erityisesti naisilla on psykologisesti todistettu, että kommunikointi tyttöystävien kanssa on parantava vaikutus. Sitä vastoin sen puuttumisella voi olla erittäin haitallisia vaikutuksia omaan terveyteesi sekä fyysisesti että henkisesti. Tyttöjen iltaideat ja niiden oikea suunnittelu ovat siksi erittäin tärkeitä ja tietysti ansaitsevat täyden keskittymisesi ja huomiosi. Tyttöjen iltaideoita löytyy liikaa Internetistä. Mutta on todella vaikeaa valita heidät siten, että itse asiassa kaikki ovat onnellisia siellä ja eivät tunne laiminlyötyään etujensa suhteen. Uskomme, että vinkkimme auttavat sinua tässä asiassa.

Kokeillaanko vaatteita yhdessä? miksi ei?

tyttöystävien iltaideoita tyttöjen päiviä

Ota vanha kokemus mukaan suunnitteluun

Opi virheistäsi ja rakenna menestyksesi päälle. Olet varmasti tehnyt monia asioita tyttöjesi kanssa. Analysoi yhdessä (esimerkiksi aivoriihen aikana) tai mieti itse, mikä meni pieleen aiemmin. Muistatko myös ne hienot hetket, joita sinulla oli yhdessä.

  Ota taseesi ja ota ne huomioon luodessasi uutta luetteloa tyttöjen illanviettoideoista.

Kokeile hienoja cocktaileja – aina erittäin hyvä idea

kaikilla hyvällä tuulella - tyttöjen ilta

Luettelo aiheista

Jotta ystävyyttä voitaisiin kehittää, se olisi asetettava etusijalle. Tarvitset paljon tyttöjen iltaideoita, jotka voit toteuttaa yksi toisensa jälkeen. Järjestä järjestäytymiskokous, jonka omistat erityisesti monien tyttöjen iltojen suunnitteluun. Järjestä illallinen jonkun kotona tai puutarhassa tai mene yhdessä ulos jonnekin, esimerkiksi viihtyisässä ravintolassa tai suuressa pubissa. Tee sitten aivoriihi tyttöjen iltaideoiden kanssa. On olemassa erittäin tärkeitä sääntöjä, joita et saa sivuuttaa! Ensinnäkin “tyhmä idea” ei ole olemassa. Tämä sanonta on tabu aivoriihi. Toisaalta se voi loukata jotakuta ja toisaalta usein nerokkaimmat suunnitelmat syntyvät spontaaneista ideoista, jotka eivät vaikuta niin hyviltä. Lisäksi kaikilla ryhmän jäsenillä pitäisi olla puheenvuoro. Kolmas tärkein sääntö on, että yksi tai useampi moderaattori johtaa tämän aivoriihi -istunnon järjestämistä. Sinun on varmistettava, että kaikilla on mielipiteensä, kaikkia mielipiteitä kunnioitetaan ja tulokset kirjataan turvallisesti muistiin.

Voit myös osallistua erilaisiin henkisiin ja kulttuuritapahtumiin yhdessä

kolme suurta naisten tyttöjen iltaa

Kauden mukaan

Kaikki haluavat hyödyntää eri vuodenaikoja. Varsinkin kesällä se toimii täydellä nopeudella. Mutta jopa talvella haluat tehdä asioita, jotka eivät olisi mahdollisia muiden kuukausien aikana. Myös tyttöjen iltaideoita voitaisiin suunnata tähän tarkoitukseen. Kesällä he voisivat viettää upean päivän uima -altaalla yhdessä. Talvella vierailut joulumarkkinoille tai päiväretkiä kauniiseen luontoon ovat erityisen suosittuja.

Mukavaa päivän lomaa yhdessä

tyttöjen ilta - kaikki rannalla

Kaikkien osallistujien ajan ja olosuhteiden mukaisesti

Jokainen ystävä on tärkeä ja mahdollisimman monen pitäisi olla siellä. Kenenkään ei pitäisi tuntea olonsa syrjäytyneeksi, koska heillä on enemmän aikaa lasten kanssa tai töissä. Vähintään kaksi kolmasosaa kokouksista on suunniteltava siten, että kaikki voivat osallistua sitoumuksestaan ​​huolimatta. Jos tyttöryhmässäsi on paljon äitejä, sinun tulee myös valita paikat, joissa pienet voidaan ottaa mukaasi.

Et aina tarvitse virallista asua juhliin

tyttöjen ilta - valkoiset t -paidat

Kokeile rohkeasti uusia asioita

Psykologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että modernin maailman vapautumisesta huolimatta naiset ovat yhä vähemmän itsevarmoja kuin miehet. He harvoin uskaltavat kokeilla uusia asioita ja aliarvioida itseään. Tyttöjen iltojen tulisi olla rohkeuden ja yrittäjyyden koulutus! Se on varmasti erittäin tärkeää kaikille. Kokeile uusia ravintoloita, joissa on ylellistä ruokaa! Opi kiipeämään yhdessä tai mene seikkailumatkalle yhdessä! Osaatko kaikki luistella, uida tai pyöräillä? Jos ei, niin ehkä on aika ensimmäiselle oppitunnille.

Tyttöjen iltoilla on aina suuri vaikutus naisten sieluun 

Tyttöjen ilta - yhdessä disossa

Vaihda järjestäjä säännöllisesti

Vältä hierarkiaa organisaatiossasi. Ihmisten, jotka ottavat ensisijaisen vastuun, pitäisi olla erilaisia. Ensinnäkin tämä saa kaikki tuntemaan itsensä tärkeiksi. Lisäksi ketään ei rasiteta liikaa. Meillä kaikilla on tarpeeksi stressiä jokapäiväisessä elämässä ja tyttöjen iltojen pitäisi olla rentoutumista eikä päinvastoin!

Syntymäpäivät voivat olla hyviä tilaisuuksia tyttöjen iltoihin

tyttöjen ilta - upeat iltapuvut

Aseta etusijalle rentoutuminen tai hauskanpito

Tyttöjen illat tai päivät liittyvät hauskanpitoon ja rentoutumiseen. Kahta ei kuitenkaan voi aina yhdistää! Baarin tai diskon yön jälkeen olet valmis seuraavana päivänä. Joissakin tapauksissa teemme niin edelleen useita päiviä sen jälkeen. Kodikkaan illallisen tai elokuvaillan tai kylpylän jälkeen vietetyn olon jälkeen olet todella rento. Määrittele huolellisesti kunkin yksittäisen kokouksen prioriteetit.

Joskus kauneimmat tyttöjen illat ovat kotona 

Tyttöjen ilta kotona

Suunnittele budjetti

Elämässä eri ihmisillä on varaa eri asioihin. On parasta tehdä kassalle ja suunnitella budjetti yhdessä, joka sopii kaikille. Kyllä, sinun on kerättävä rahat etukäteen ja maksettava sitten vastaavat laskut. Näin ei tule väärinkäsityksiä ja epämiellyttäviä tilanteita. Keskityt hauskanpitoon etkä ajattele kuluja koko ajan.

Yhdessä disossa – tämä on klassinen tyttöjen ilta 

Tyttöjen ilta upeassa disossa

Suunnittele kuljetus

Jos suunnittelet tyttöjen päivää tai iltaa, sinun on myös harkittava kuljetusta. Tavoitteena on, että jokainen voi saapua kohtaamispaikalle suhteellisen helposti. Jotkut ihmiset voivat ajaa toisiaan autoilla tai junalla yhdessä. Kokouksen pääjärjestäjällä pitäisi olla myös ehdotuksia tätä varten.

Juhla niityllä tulee osallistua vähintään kerran tyttöjen kanssa 

tyttöjen päivä juhlan aikana niityllä

Määritä positiivinen asenne sääntöksi 1

Kaikkia ei voi miellyttää elämässä. Joka kerta toiset pitävät tapaamisesta enemmän ja toiset vähemmän. Tärkeintä on, että sinulla on hyvä tahto aina käyttää tilannetta parhaalla mahdollisella tavalla ja löytää tasapaino eri etujen välillä. Mutta kaikki tämä on mahdollista vain, jos kaikilla on positiivinen asenne. Keskustelkaa tästä keskenänne ja tehkää siitä sääntö 1 numero viestinnässä! Toivotamme sinulle hauskaa tyttöjen päivinä ja iltoina.

Tyttöjen päivät kaupungissa

selfie kesäkaupunki mödelstag ideoita

Kaunis luonto saa sinut aina hyvälle tuulelle

yhdessä meren tyttöjen päivänä

Hyviä muistoja tyttöjen iltoista säilyy ikuisesti

Tyttöjen iltaidea kotona