Panimomekot 2017 – 50 vaaleanpunaista sävyä ja muita suuria suuntauksia

Perinteinen valkoinen väri hallitsee yhä uudelleen Häät kokoelmat, mutta on myös vaihtelua ja taipumusta muihin vivahteisiin. Hääpuvut 2017 ovat usein vaaleanpunaisia. Tämä väri tulee tänä vuonna pastelliblussin ja elävien syleiden tilalle. He hallitsivat viime kausina. Tässä värissä koemme erilaisia ​​muunnelmia, jotka vaihtelevat erittäin vaaleasta erittäin tummaan.

Vaaleanpunaiset hääpuvut 2017 – usein kauniisti koristeltu

yksi giambattista valli vaaleanpunainen sininen mekko 2017

Vaaleanpunainen ja provokaatiot muovaavat hääpukuja 2017

Vaaleanpunaisella suunnittelijat näyttävät haluavan säilyttää monien provosoivien mallien romantiikan. Herkkä väri saa mekot, joissa on korostus ylellisissä pääntieissä, viehättäviltä ja viattomilta.

Hääpuvun suunnittelussa 2017 ei ole puutetta provokaatioista!

Tällaisia ​​ovat viehättävät, erittäin syvät V-pääntie. Ne piilotettiin, mutta joskus myös korostettiin pelkillä elementeillä – neulottuina tai lisävarusteina.

Romanttinen hääpuku, jossa liukuvat hartiat

naeem khanin hääpuku 2017

Romantiikkaa ja mystiikkaa

Vaaleanpunaisen värin lisäksi monet viitat – leikkiset taitokset, muodot ja koot – takaavat enemmän romantiikkaa ja mystiikkaa. Ja sitten taas aistillinen provokaatio – hääpuvut, joissa on alusvaatteita. Myös trendi hääpuvuille vuonna 2017. Muuten siihen liittyy toinen erittäin käytännöllinen suuntaus. Kyse on morsiamen asun koomisesta useista osista. Tämä tekee koko tavarasta paljon helpompaa varastoida ja pukea.

Vapaat hartiat määräävät myös vahvasti vuoden 2017 hääpukumallien tunnelman. Perinteiset leikkaukset otetaan käyttöön ja tulkitaan modernilla tavalla, kuten Isabelle Armstrongin kanssa. Se perustuu liukumisen vaikutukseen – aina silmiinpistävä ratkaisu morsiamen ja puvun suunnitteluun yleensä.

Minimalistinen, mutta myös mystinen hääkuva Diorilta

diorin hääpuku

Tunnetuimmat suunnittelijat ja heidän hääpuvut vaaleanpunaisina

Vuonna 2017 jotkut kuuluisimmista suunnittelija -taloista loivat upeita vaaleanpunaisia ​​hääpuku -malleja. Näemme sellaisia ​​Valentinon, Diorin, Giambattista Vallin kokoelmissa. Tammikuun lopussa Lily-Rose Deppin Pariisin Chanel Haute Couture S / S 17 -muotinäytös päättyi vaaleanpunaiseen hääpukuun. Luotu yhtä trendikkäästä kankaasta tylli – jatkuva trendi hääpuvuissa.

Nykyiset hääpuvut 2017 Lelalta

lela rose hääpuvut 2017 kokoelma

Vaaleanpunainen nykyisten häätrendien yhteydessä

Vaaleanpunaiset hääpuvut ovat ihanteellisesti osa muita tämän vuoden häätrendejä. Aloitat koristelun monilla Pantone -värisävyjen sovelluksilla. Vaaleanpunainen tulee tässä yhteydessä omaksi.

Boho -tyyli vallitsee edelleen – sisustuksessa ja osittain myös vaatteissa. Pinkki täydentää tunnelmaa upeasti myös täällä.

Nykyinen suuntaus on valaistuksen jakaminen keskeiseksi rooliksi sisustuksessa. Tämä luo romanttisen tunnelman, joka näkyy upeasti vaaleanpunaisissa hääpuvuissa. Hedelmät, kasvit – keinotekoisia tai todellisia – ovat myös hallitseva taipumus ja myös erittäin romanttinen.

Giambattista Vallis hääpuku modernia metallista vihreää taustaa vasten

Lily Rose Depp_valli hääpuku 2017

Valitse vaaleanpunainen kevääseen

Vaaleanpunaiset hääpuvut sopivat erityisen hyvin kevään häiden tunnelmaan. Vielä viileää tunnelmaa lämmittää tämä lempeys ja romantiikka. Lisäksi väri sopii erinomaisesti tyylikkäästi sisustettuihin sisätiloihin – ja valitsemme tämän hääjuhliin tällä kaudella. Mutta voit myös mennä naimisiin vaaleanpunaisena ympäri vuoden – heti kun haluat asettaa saturomanssin festivaalin keskipisteeseen.

Christian Sirano hääpuku, jossa on vaaleanpunainen ja valkoinen hame monissa sävyissä

christian sirano hääpuku 2017

Francesco Scognamiglion hääpuku näyttää samanaikaisesti kevyeltä ja jaloilta

francesco scognamiglio hääpuku

Haughton saavutti keijuisen ilmeen vaaleanpunaisella

haughton hääpuku 2017

Ines di Santon hääpuvussa näkyy trendikäs V-pääntie

Ines di Santo hääpuku 2017

Vaaleanpunainen Maids -mekko käyttää alusvaatteita ja katumuotia

piiat pukeutuvat lucaan

Romona Kevezan mekko näyttää heti hyvin rohkealta vaaleanpunaisten tulisten aksenttien vuoksi

Romona Keveza hääpuku 2017

Luonnolliset yksityiskohdat ja vaaleanpunaiset elementit muodostavat tämän valkoisen hääpuvun luonteen!

sabrina dahanin hääpuku, jossa on vaaleanpunaisia ​​elementtejä

Giambattista Vallin tyttömäinen ja upea mekko on täydellinen prinsessoille

vallisen upea mekko

Versace lumoaa aistillisella taittopelillä

versace pitkä mekko vaaleanpunaisena