Pantone -värit muodissa syksy / talvi 2018

Voisi sanoa, että väritrendit on asetettu kahdelle tasolle. Ensinnäkin jotkut päävärit ovat trendikkäimpiä kuin toiset tiettyinä vuodenaikoina. Tulevalle syksy / talvikaudelle 2018 vihreät, punaiset, siniset, harmaat, keltaiset, vaaleanpunaiset ja luonnolliset sävyt ovat erityisen tärkeitä. Trenditutkijat pitävät tästä Pantone ja myös Lontoon ja New Yorkin muotiviikkojen luovat tiimit menevät hieman pidemmälle. Voit myös määrittää näiden värien trendikkäimmät vivahteet. Olemme jo aloittaneet artikkelisarjan sisustussuunnittelun väritrendeistä ja samalla haluamme analysoida muodikkaita värejä. Tulevan syksy-talvikauden nykyiset Pantone-värit luotiin syyskuun New Yorkin ja Lontoon muotiviikkojen havaintojen perusteella. Sinut voit selvästi nähdä muotikokoelmissa siellä olevilla catwalkeilla.

Vasen – pusero Rose Pantonea ja oikea takki vaaleanpunaista riikinkukkoa

täyteläinen ruusu pantone trendi värit muoti trendit vaaleanpunainen riikinkukko

Pantone -värien luonne tuleville kuukausille

Havaitsemme sekoitusta värillisistä ja klassisista suuntauksista Pantone -luettelossa ja lavoilla. On olemassa joitakin tunnettuja sävyjä yhdistettynä moniin yllättäviin sävyihin. Lisäksi yritetään kyseenalaistaa värien jakautuminen sukupuolen mukaan.

Perinteisesti naisellisina pidettyjä värejä käytetään nyt myös miesten muodissa. Esittämiämme värejä voitaisiin käyttää miesten muotiin. Haluamme kuitenkin keskittyä naisten muodin malleihin.

Pantone -värit Rose Pantone ja Pink Peacock

trendikkäät värit naisille pantone upeat pinkit ja vaaleanpunaiset

Tunne metsästä

Yleiskatsauksessamme suunnittelutrendeistä korostimme, että ihmiset haluavat levittää metsän tunnelmaa sisätiloihin. Näitä ovat marjavärit, kuten lilat ja pinkit. Tämä inspiroi myös kahta edellä esitettyä Pantone -väriä, nimittäin Pink Peacock ja Mellow Rose.

Löydämme tämän pyrkimyksen myös muodissa, erityisesti syksyn ja talven väripaletissa. Valitut sävyt herättävät assosiaatioita lehtien kanssa, jotka yleensä muodostavat upean luonnollisen maton syyskuun ja joulukuun välillä. Klassisten värien tehtävänä on olla perusta yhden tai useamman kirkkaan sävyn käyttämiseen omassa asussa. On hyvin havaittavissa, että neutraalit värit tuodaan usein erilaisten tekstuurien kautta. Esimerkiksi läpinäkyvät tekstiilit ovat melko havaittavissa.

Kaksi väritrendiä vihreä – nimeltään – oliivinvihreä (vasen) ja Quentzal Green (oikea)

kaksi vihreää pantone trendivärit muotivirtaukset

Kaksi upeaa vihreää sävyä

Pysytään metsäteemassa Pantone -kokoelman kahden suuren vihreän värin kanssa. Joten Pantonessa meillä on kahdenlaisia ​​vihreitä, jotka sopisivat hyvin tulevalle syksyn / talven paletille. Toisaalta oliivinvihreä ja sen jälkeen – niin sanottu “Quentzal Green”. Ensimmäinen vaihtoehto on sanomattakin selvää, ja toinen on vihreä sävy, johon on lisätty sinistä. Molemmat vaihtoehdot näyttävät erittäin tyylikkäiltä. “Quentzal Green” sopii erityisen hyvin mekkoihin, joissa on mielenkiintoisia laskoksia, koska tämän sävyn eri piirteet luovat kerroksellisen ilmeen. Tämä on aika suosittua tällä hetkellä.

Vasemmalla on tumma “punainen päärynä” ja oikealla – raikas “Valiant Poppy”

trendikkäitä värejä naisille pantone kaksi eri punaista

Mahtavat punaiset värit

Punainen on erittäin ajankohtainen tulevalla kylmällä kaudella. Pantonen mukaan kaksi muunnelmaa tästä on erityisen modernia. Toisaalta on olemassa erittäin rohkea variantti nimeltä “Valiant Poppy”. Tai voit valita paljon tummemman punaisen sävyn, nimeltään “Red Pear”. Yllä olevassa kuvassa on kaksi vaihtoehtoa!

Moderni sininen ja keltainen väri (myös yhdistelmänä)

trendikkäitä värejä naisille vihreä sininen

Kolme suositeltavaa kirkasta Pantone -väriparia

Voimme kuvata enemmän tai vähemmän kaikkia muita malliston värejä kirkkaina ja silmiinpistävinä. Jopa sininen “Nebulas Blue” voisi kuulua tähän luokkaan, koska sillä on erittäin vilkas ilme ja se voi varmasti toimia aksenttina. Tämä toimii erityisen hyvin yhdessä Ceylonin keltaisen kanssa, jota Pantone suosittelee. Savivärien – “Ultravioletti” ja ruoste -oranssi (“Russet Orange”) yhdistelmä on samanlainen. Kolmas syksyinen väriduo sisältää ”Crocus Petal” (krookuksenlehti) ja “Limelight” (vaalea kalkki). Tietenkin yksittäiset sävyt ovat myös ajan tasalla ja suosittuja.

Joten Pantonen mukaan voit yhdistää tyylikkäästi violetin ja keltaisen

upeat vaalean violetit ja keltaiset trendivärit naisten pantoneille

Ehkä sinua kiinnostaisi enemmän ultraviolettivalon ja ruosteoranssin yhdistelmä kuin trendikkäät värit?

modernit violetit ja oranssit trendikkäät värit naisten pantoneille

Upea kokoelma neutraaleja

Pantonessa on viisi upeaa perusväriä tulevalle syksy / talvikaudelle. Näit paljon klassisia värejä catwalkilla. Suosikkimme on tummansininen väri, jonka nimi on Sargasso Sea. Niille, jotka rakastavat ruskeaa, on upea Meerkat -sävy. Pysy tinkimättömän klassisena “Quiet Grey” -tyyppisen harmaan kanssa tai lempeä ja pehmeä “Almond Buff” – kaunis kameliväri.

Tässä on joitain neutraaleja Pantone -värejä, jotka ovat erityisen moderneja!

trendikkäät värit naisille pantone ihanat perusvärit

Asuyhdistelmät vaalean violetilla ja keltaisella

crocus leaf pantone trendivärit muoti trendit kevyempi liima

Sininen ja vihreä trendiväreinä naisten muodissa syksy / talvikaudella 2018-2019

nebulas sininen muoti trendit ceylon keltainen

Nämä väriyhdistelmät muistuttavat syksyn metsästä?

ultravioletti pantone trendivärit muoti trendit ruskea oranssi

Tässä on kaksi erittäin naisellista asua trendikkäissä punaisissa väreissä

rohkea unikko pantone trendi värit muoti trendit punainen päärynä

Moderni ruskeat ja vihreät catwalk ja kadulla!

oliivinvihreä trendivärit muoti trendit Quetzal vihreä