Pitkät silmäripset – hoito- ja muotoiluvinkit, jotka ovat tärkeämpiä kuin kallis kosmetiikka!

Maksaako kauneus paljon? Monet kosmetiikkayritykset levittävät tätä viestiä. Sijoittaminen korkealaatuisiin hoitotuotteisiin on ehdottomasti sen arvoista. Mutta tämä ei ole välttämätöntä niin usein kuin meille kerrotaan. Lisäksi se auttaa hyvin rajallisesti, jos et tiedä oikeita päivittäisen hoidon sääntöjä. Pitkät silmäripset ovat erittäin hyvä esimerkki tästä. On olemassa useita luonnollisia ja yksinkertaisia ​​hoitovinkkejä, jotka antavat ripsillesi luonnollisen kauneuden. Ja se on oikea perusta laadukkaiden meikkituotteiden muotoiluideoille! Kalliiden hoitotuotteiden ja kosmetiikan tarve on minimoitu.

Kampaa ja hiero ripset säännöllisesti!

Kampaa ja hiero pitkät ripset

Kampaa ja hiero pitkät silmäripset

Oletko koskaan miettinyt, miksi ylipäätään on pienet kammat ripsille? Ei, näistä huolehtiminen ei ole liioiteltua! Tämä on tapana muutaman minuutin ajan ja aivan kuten muutkin hiukset, se saa ripset kasvamaan nopeammin, paksummin ja tasaisemmin.

Toista tämä hoitotapasi päivittäin muutaman viikon ajan ja huomaat varmasti valtavan eron lopulta. Ripset ei voi vain kammata läpi, vaan myös hieroa. Sen lisäksi, että se rentouttaa silmiäsi, se stimuloi myös karvatuppia. Näin silmäripset kasvavat paremmin ja näyttävät tietysti paljon mukavammilta.

Pitkille silmäripsille on erilaisia ​​meikkivinkkejä

ideoita ruskeat silmät pitkät ripset

Erilaisia ​​hoitotuotteita pitkien silmäripsien naamioina

Oliiviöljy ja vaseliini ovat vain kaksi esimerkkiä sopivista ripsienhoitotuotteista. Kookosöljy, tämä yleinen kauneudenhoitotuote, on toinen loistava idea. Muuten, markkinoilla on ripsispiraaleja erilaisilla luonnollisilla hoitotuotteilla – niin sanotuilla ripsiseerumeilla. Jos näistä on helpompi huolehtia, voit saada ne käsiin! Voit käyttää yhtä tai kahta tippaa näitä tai muita hoitoöljyjä ja hieroa ne silmäripsiin. Vaseliinilla tarvitset hieman enemmän, mutta ei myöskään paljon. Ihannetapauksessa voit levittää hoitoöljyt ennen nukkumaanmenoa. Vaseliinia voidaan käyttää myös päivän aikana ja se korostaa silmäripsiä. Et tarvitse ripsien meikkiä jokapäiväisessä elämässä. Näin suojaat luonnollista kauneuttasi ja voit käyttää kallista ja aina hieman haitallista kosmetiikkaa vain erityistapauksissa.

Ripset ovat yksi meikin tärkeimmistä yksityiskohdista

pitkät silmäripset harmaansiniset silmät

Terveellinen ruokavalio

Terveellinen syöminen on aina ollut suosittu ja hyvin yleinen kauneudenhoitoväline. Jos haluat kauniimpia, pidempiä silmäripsiä, sinun on kiinnitettävä enemmän huomiota tiettyihin tuotteisiin ja ainesosiin. Tarvitset varmasti paljon E -vitamiinia, ja proteiinit ovat myös elintärkeitä. E -vitamiinia voidaan ottaa ravintolisänä tai levittää suoraan silmäripsiin. Proteiinit on tietenkin saatava sopivista elintarvikkeista. Lisäksi biotiini on erittäin tärkeä hiusten ja silmäripsien kasvun kannalta. Tämä ainesosa tunnetaan myös nimellä H -vitamiini tai koentsyymi R2. Muita ravitsemusvinkkejä ovat riittävän aminohappojen ja antioksidanttien saaminen. Terveellistä ruokavaliota käsittelevät artikkelit opettavat, miten saat niistä tarpeeksi, mutta voit jo muistaa seuraavan luettelon: sitrushedelmät, avokado ja lehtivihannekset.

Haluatko korostaa mieluummin silmiäsi tai huuliasi? Tämä toimii hyvin luonnonhoitotuotteiden kanssa!

eyeliner ja pitkät silmäripset

Ripsien muotoilun trendit

Hyvin hoidetut pitkät silmäripset voidaan myös muotoilla upeasti. Jotta et rikkoisi silmäripsiasi, sinun on ehdottomasti hankittava mukava harja, joka on lempeä ripsille. On tärkeää, että tiedät ripsien muodon hyvin. Erilaiset harjat sopivat sen mukaan, ovatko suorat vai hauraat silmäripset. Perusvinkkejä tästä aiheesta löytyy monista artikkeleista, mukaan lukien tämä Brigitten kanssa.

Kuten kaikilla meikkityypeillä, myös ripsien muotoilussa on tiettyjä suuntauksia. Tänä vuonna on muodikasta korostaa ylempiä ripsiä paljon enemmän kuin alempia. Erityisen suuri tiheys olisi saavutettava. Lopulta haluat saada viehättävän retro -ulkonäön, kuten alla olevassa kuvassa!

Tällaiset silmäripset ovat tällä hetkellä suosittuja!

ripsien trendit

Ole varovainen meikin levittämisessä

harmaat silmät pitkät silmäripset

Ripsien meikkivinkit perustuvat usein kontrasteihin

kirkas ilme pitkät silmäripset

Luota luonnolliseen hoitoon ja vasta sitten keinotekoisiin keinoihin!

pitkät silmäripset kosmetologilla

Toinen esimerkki kauniista luonnollisista silmäripsistä suuren hoidon ja meikkivinkkien ansiosta

pitkät silmäripset siniset silmät

Pitkien silmäripsien keinotekoisten ratkaisujen tulisi täydentää luonnollista hoitoa

pitkät silmäripset mielenkiintoinen symmetria

ideoita pitkistä silmäripsistä korkeakontrastisia

pitkät silmäripset keinotekoinen meikki

Huolehdi aina ripsistäsi, kun noudatat kauneusvinkkejä

pitkät silmäripset pihdeillä

pitkät silmäripset meikillä

pitkät ripset loistava ripsiväri

Löydä ripsillesi sopivin harja!

vaaleanpunainen harja pitkille silmäripsille

kauniit ripsivärit ja pitkät ripset