Prada -syksy / talvimallin 2019/2020 kohokohdat

Pradan syksy-talvimallisto 2019/2020 esiteltiin vain muutama tunti sitten. Se esitettiin Milanossa eilen 21. helmikuuta. Suuren muotinäytöksen kuvat levisivät salaman tavoin ympäri maailmaa. Asiantuntijat keskustelevat tästä varmasti paljon seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana. Meillä on myös tarpeeksi aikaa inspiroitua siitä ensi syksyä varten. Tässä kokoelmassa koemme erittäin provosoivan vastakkainasettelun klassisen musiikin kanssa. Muuten, olemme kokeneet jotain vastaavaa myös monissa muissa luksuskokoelmissa tällä kaudella!

Odotamme tulevaa syksyä sen sotilaallisen vihreän ilmeen kanssa

armeijan ulkoasun muotitrendit

Prada – Syksy / Talvi 2019/2020 – Onnellinen jopa synkkissä väreissä

Vain rikkomalla klassisen musiikin sääntöjä uskomattoman tyylikkäästi osoitat, että tunnet sen todella. Meillä on niin paljon mustaa ja harmaata, että se uhkaa tulla tylsäksi. Mutta se ei!

Koska alkuperäisillä leikkauksilla, kokojen luovalla käytöllä ja yllättävillä aksentteilla pääset vihdoin synkkään tunnelmaan. Aivan kuin Prada haluaisi kertoa meille tällä kokoelmalla “Tervetuloa hitaaseen syksyiseen tunnelmaan – voit olla onnellinen ja leikkisä myös tällä kaudella”. Taiteellisten aksenttien osalta yksi oli ilmeisesti innoittamana muun muassa elokuvateollisuudesta ja taiteesta.

“Klassinen” musta puku – leikkaukset ja koot olivat erittäin luovia!

muodin trendit nousevat mustaan ​​pukuun

Malliesitykset Milanon Prada Show -tapahtumassa

Uuden Prada -malliston esittely herätti myös median huomion mallien mielenkiintoisten esiintymisten kautta. Luksusmuodibrändin vaatteita ovat valmistaneet mm Cara Delevingne ja Gigi Hadid. Cara Delevingnen kauniit kulmakarvat katosivat tätä esitystä varten. Hän vain peitti sen, mutta näytti siltä, ​​että hän olisi ajeltu kokonaan. Tämä on melko rohkea provokaatio hänen kauneudelleen ja sillä on itse asiassa loistava lopputulos! Gigi Hadid ja muut mallit tekivät samoin erityisesti tässä tapahtumassa.

Useat mallit kävelivät korokkeella piilotetuilla kulmakarvoilla, jotka näyttivät olevan ajeltu pois

Neulepaita ja rock -muodin trendit värikkäitä aksentteja

 Pradan syksy / talvi -asuissa yhdistyvät vastakkaiset tunnelmat

muoti trendejä scifi -elokuva

Voit kokea syksyn taian Prada -muotinäytöksessä

muotitrendit monet loistavat catwalkilla

Kokoelma osoitti muun muassa vihreiden värien monipuolisuuden

upeita vihreiden vaatteiden muotitrendejä

Prada herätti perinteisen käsityksen kauneudesta nykyisellä syksy / talvi -mallistolla

Prada -Saapumiset ja eturivi: Milanon muotiviikko syksy / talvi 2019/20