RC -autot – intohimoa, täydellisyyttä ja puhdasta adrenaliinia!

Kauko-ohjattavat tai myös RC-autot ovat ehdottomasti tulossa takaisin tällä hetkellä ja nauttivat jälleen suuresta suosiosta autofanien, kilpafanaatikkojen ja harrastajien keskuudessa. Lukuisia RC -autokilpailuja järjestetään ja klubien mestaruuskilpailut järjestetään tasaisilla radoilla tai vaikeassa maastossa. Sitä kutsutaan edelleen – RC -mallin rakentaminen ja kilpa. Se on jännittävä harrastus, joka saa miesten sydämet lyömään nopeammin, koska oikeat kaverit haluavat joskus antaa sen repiä. Malliautot ovat miniatyyrien teknisiä mestariteoksia ja tarjoavat intohimoisille mallinvalmistajille tai autojen ystäville samanaikaisesti ajamisen hauskaa, toimintaa ja puhdasta adrenaliinia. Täällä rakentajan intohimo ja täydellisyys on mallissa, joka on suunnittelusta ja mittakaavasta riippuen hyvin lähellä alkuperäistä ajoneuvoa. Se on moottoriurheilukokemus pienessä mittakaavassa, joka tuntuu täysin aidolta.

Ehkä olet itse saanut tartunnan tästä andrenaliinirikkaasta intohimosta tai kumppanisi tai hyvä ystäväsi on pitkään ollut suuri fani RC -mallin rakentamisurheilu? Sitten tämä on ehdottomasti erittäin kuuma aihe keskusteluille ja yllätyksille, joista sinä ja toinen voit varmasti nauttia. Erityisesti kilpa -faneille ja nopeuden ystäville tarkoitettujen lahjaideoiden osalta RC -autot ja sopivat lisävarusteet ovat yksinkertaisesti ihanteellisia.

kilpa -auto onroad rc -autot sileä rata

RC Cars: Tämä helpottaa ostopäätöstä

Ennen kuin ostat RC -auton tai siihen sopivat lisävarusteet, sinun tulee kysyä itseltäsi muutamia tärkeitä kysymyksiä. Nimittäin: minkälaisen auton haluat saada tai lahjoittaa? Vastaavasti: Mikä kauko-ohjattava auto vastaanottajalla jo on? Onko hän aloittelija vai onko hänellä jo kokemusta siitä. Onko hänellä heikkoutta käsityöhön tai käsityöhön vai onko hän kärsimätön tyyppi, joka haluaa vain ajaa heti pois ja jolla ei ole mitään tekemistä itse auton osien kanssa?

Nämä ovat kaikki erittäin tärkeitä vihjeitä, koska radio-ohjattavia RC-malleja on saatavana kaikissa muunnelmissa ja mittakaavoissa. Joten olet nopeasti pilalla valinnanvaraa. Siksi haluamme tarjota sinulle muutaman oppaan RC -autoista seuraavilla riveillä, jotta voit tehdä ostopäätöksen. Maallikot teidän keskuudessanne arvostavat tätä erityisesti. Aloitetaan siis!

rc -autot kilpa kilpailu malli rakennus urheilu

MAAN- tai MAAILMALLA?

Se on perustavanlaatuinen kysymys, johon vastaus on ratkaiseva autotyypin valinnassa. Kuten alkuperäisen auton ostamisessa, sinun pitäisi jo tietää, missä RC -auto on pohjimmiltaan ajettu. Tasaisella radalla vai ei? Se riippuu siitä, valitsetko esimerkiksi hienon kilpa -auton vai RC -bugisen tai trugyn. Toisin kuin kilpa -auto, nämä kaksi ovat kestävämpiä ja niillä on paljon suurempi maavara kuin viileillä nopeuskäyttäjillä, jotka sitä vastoin saavuttavat optimaalisen nopeuden asfaltilla.

RC-monsteriautot ovat myös melko suosittuja ja toimivat yhtä hyvin sekä maantie- että maastoajoneuvoilla. Vaikuttavat ja vakaat nämä merkittävät RC -autot voittavat epätasaisessa maastossa ja takaavat myös suuren nopeuden rinteillä. Crowlers ovat toinen näyttävä variantti kauko-ohjattavista autoista. Nämä kiipeilijät rakastavat haasteita ja vaativia reittejä. Tietysti saatavilla on myös lyhyen radan kuorma -autoja, rock -kilpailijoita ja muita RC -autoja.

Sitten sinun on päätettävä sopivasta RC -auton asteikosta. Tämä voi olla 1:36, 1:28, 1: 18/16, 1:12, 1:10, 1: 8 tai 1: 5 – riippuen aiemmasta tietämyksestä, budjetista ja käytettävissä olevasta tallennustilasta.

offroad truggy buginen rc -autot kilpa

Mikä moottori ja millainen käyttölaite?

Mitä tulee moottoreihin, sinulla on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa – polttomoottori tai sähkömoottori. Ensimmäinen käyttää mallipohjaista polttoainetta, joka tunnetaan myös nimellä nitro, ja toinen tarvitsee tehokkaita käyttöakkuja-joko nikkeli-metalli-hybridikennoja, moderneja litium-ioniakkuja tai litiumpolymeeriakkuja. Kuten tavalliset autot, RC-autoja tarjotaan joko kaksi- tai nelivetoisina.

No mikä on parempi? Nitro tai sähkö?

Molemmilla on selvästi omat etunsa ja haittansa, ja vastaus tähän kysymykseen riippuu lähinnä omasta maustasi, aiemmasta tietämyksestäsi ja kokemuksestasi. Esimerkiksi nitrot ovat paljon realistisempia ajon aikana, mutta toisaalta niitä on melko vaikea varastoida. Sinun on otettava huomioon korkeammat käyttökustannukset, koska typpioksidi on suhteellisen kallis ja se kuluu myös suhteellisen nopeasti. Tavarat ovat myös erittäin myrkyllisiä ja niiden kanssa kannattaa aina olla varovainen. Lisäksi nitro RC -autojen sallittuja aikoja ja ajoasentoja on noudatettava, kun taas sähkömoottorilla varustettu RC -auto voidaan ajaa melkein aina ja kaikkialla.

rc autot kilpa kilpa -autot kuorma -autot kuorma -autot

RTR tai sarja?

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun pitäisi olla selvä siitä, haluaako lahjan saava henkilö saada RTR -auton (käyttövalmis) vai mieluummin mieluummin paketin. Jos olet aloittelija, jolla ei ole tai on vain vähän kokemusta, suositellaan ensimmäistä vaihtoehtoa, koska täällä sinun ei tarvitse tehdä mitään ajoneuvolla – vain lataa se ja aja pois. Paketin kanssa sinulla pitäisi olla jo hyvä tekninen ymmärrys ja riittävä kädentaito.

rc auton kaukosäädin buginen sarja

Tietenkin on myös suositeltavaa aina valita laadukkaita valmistajia ja merkkejä ostettaessa, kuten B. yritys Tamiya, joka on yksi Euroopan parhaista, sekä LRP, Losi, Vaterra tai vakiintunut saksalainen valmistaja Jamara. Löydät esimerkiksi ensiluokkaisia ​​RC-autoja ja niiden lisävarusteita, jotka toimivat myös loistavina lahjaideoina tässä.

Uppoudu RC -autojen upeaan ja jännittävään maailmaan ja anna itsesi inspiroitua ja tarttua tähän adrenaliinikuumeeseen! Pidä hauskaa ja … mennään kisaan!

  rc -autot offroad -kilpa -kilparattaat monsteriauto