Ripsien laminointi – uusi kauneustrendi entistä houkuttelevamman ilmeen saavuttamiseksi

Oletko aina halunnut pitkät, paksut ja vilkkaat silmäripset ja kokeillut jokaista ripsiväriä useita kertoja? Silti ripset eivät näytä siltä miltä kuvittelet ja jokainen uusi ripsiväri on pelkkä mainoslupaus? No, ehkä sitten uusi kauneuden trendi ripsien laminoinnille sopii sinulle. Ja mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa? Mitä eroa on ripsipidennyksillä ja miksi sinun pitäisi valita se? Mikä on paras tapa huolehtia uudesta ulkoasusta? Kaiken tämän opit seuraavilla riveillä.

Ripsien laminointi – upea uusi kauneustrendi

kaunis vaalea nainen ripsien laminointi meikki

Mikä on ripsien laminointi?

Ripsien laminointi, jota usein kutsutaan myös “keratiinilaminoinniksi”, on täysin kivuton toimenpide, joka antaa vuotaville, suorille ripsille hyvän kiharan. Tärkein aine, jota tässä käytetään, on nimittäin keratiini. Tämä aine on olennainen hiuksillemme, kulmakarvoillemme ja silmäripsillemme, koska ne ovat pääasiassa niitä.

Menettelyä kutsutaan “laminoinniksi”, koska ripset saavat vahvistavan, ravitsevan pinnoitteen.

Ripsien varsinaisessa laminoinnissa käytetään vaikuttavan aineen keratiinin lisäksi kollageenia, polymeerejä, A- ja C -vitamiineja ja silkkiproteiineja sekä luonnollisia aineita, kuten kamomillaa, humalaa ja siankärsämää. Joten jos olet liian herkkä ja olet allerginen jollekin näistä aineista, suosittelemme pysymään poissa siitä. Varovaisuutta on noudatettava myös raskauden ja tulevan silmäleikkauksen tai vastaavan aikana.

Luonnollista kauneutta ripsien laminoinnin kautta

kaunis nainen kasvot ripsien laminointi trendi muodostavat

Miten ripsien laminointi todella tehdään??

Ripsien laminointia ei pidä sekoittaa tavanomaisiin ripsienpidennyksiin tai paksuntamiseen. Koska toisessa ja kolmannessa tapauksessa keinotekoiset hiusripset kiinnitetään omiin silmäripsiin erityisellä liimalla. Tämä menettely, kuten ripsien laminointi, on täysin kivuton ja kestää noin tunnin. Kuitenkin keinotekoiset silmäripset kestävät noin kaksi kuukautta. Niin kauan kuin luonnollisten silmäripsien todellinen elinkaari kestää.

Hemmottele silmäripsesi!

ripsien laminointi kaunis nainen ripset

He kiittävät sinua vastustamattomalla silmänräpäyksellä

ripsien laminointi kauneus trendi kauniit silmäripset

Ripsien laminoinnissa on toisin. Tähän ei lisätä lisäkarvoja. Ripsien puhdistuksen ja rasvanpoiston jälkeen ripsien ympärille asetetaan erityisiä silikonityynyjä. Tällä tavalla ripsien karvat pidennetään luonnollisella tavalla ja ne saavat täydellisen kiharan samanaikaisesti. Erityinen volyymikiinnike vahvistaa ja sakeuttaa ripset. Sitten tulee väri. Tämä on rikastettu mineraaliöljyillä ja glyseriinillä ja edistää siten ripsien kasvua. Tulos: vahvemmat ripset ja voimakas väri. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, “laminointi” on päällä. Suojapinnoite antaa ripsille tarvittavat proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet sekä riittävän kosteuden. Voisi melkein sanoa, että ripsien laminointi on kuin todellinen hyvinvointi ripsille.

Uskalla kokeilla uutta kauneuden trendiä itse!

ripsien laminointi ripsienpidennys kaunis nainen

Ripsien laminoinnin jälkeinen hoito

Hoidon jälkeiset hoitosäännöt eivät ole ollenkaan monimutkaisia. Jos noudatat näitä, voit odottaa kauniita silmäripsiä viettelevällä kiharalla pidempään. Tässä ovat tärkeimmät niistä:

  • Vältä kosketusta veden kanssa silmiin seuraavan 24 tunnin ajan
  • Suihku ja voiteen levittäminen ovat tabuja tänä aikana
  • Käytä tästä lähtien vain vesiliukoista ripsiväriä
  • Käytä vain korkealaatuisia tuotteita, jotka eivät sisällä alkoholia tai öljyä
  • Älä käy saunassa tai höyrysaunassa tai solariumissa liian usein – kerran viikossa pitäisi riittää
  • On parasta unohtaa ripsien kiharrin, et enää tarvitse niitä

Avoimuus ja iloisuus koottu yhteen

kauniit silmät kulmakarvat ripsien laminointi

Johtopäätös:

Ripsien laminointi on hieno kauneustrendi, joka voidaan tehdä helposti ja ilman kipua. Sinun ei tarvitse enää käyttää ripsiväriä ja unohdat varmasti ärsyttävän ripsien kiharrin. Silmäsi säteilevät nyt entistä enemmän viehätystä ja näytät paljon levollisemmalta ja nuoremmalta. Hemmottele itseäsi yrittämällä ja anna itsellesi unenomainen ilme, joka viettelee aistillisuudellaan!

Näet eron “ennen” ja “jälkeen” välittömästi

ripsien laminointi kaunis nainen

Puhdasta aistillisuutta!

meikki ripsien laminointi ripsien pidennys

Täältä näet synteettisten hiusten silmäripsien sakeutumisen vaikutuksen

ripsien laminointi vale ripset nainen

Yhdistä mukavaan eyelineriin

ripsien laminointi kaunis nainen, jolla on pitkät ripset

Muista muotoilla kulmakarvat kauniisti!

ripsien laminointi kaunis sininen silmä nainen