Sääntö 80/20 mahdollistaa laihduttamisen luovuttamatta

Nyt aurinko paistaa hieman voimakkaammin ja saa sinut hyvälle tuulelle. Mietitkö jo kesää ja seuraavaa rantalomaa? Jos emme voi matkustaa tänäkään vuonna, uima -allas ja lähellä oleva järvi ovat edelleen hyviä vaihtoehtoja viettää aikaa ulkona ja nauttia hyvästä säästä. Haluatko varmasti näyttää hyvältä bikinissä, eikö niin? Sitten sinun on aloitettava ruokavalion muuttaminen tänään. Seuraavassa näytämme, kuinka julistaa sota talvirasvalle ja laihduttaa ylimääräiset kilot. Niin sanottu 80/20 -sääntö voi varmasti auttaa sinua tässä. Tämä ei ole tiukka ruokavalio sanan tiukassa merkityksessä, vaan enemmän terveellinen ruokavalio, joka johtaa onnistuneeseen laihtumiseen. Sinun on kiinnitettävä huomiota ruoan laatuun ja sen määriin. 80/20 -säännön mukaan tulisi syödä paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja mahdollisimman vähän jalostettua ruokaa. Saat kaiken selville hetkessä!

 Seuraavassa paljastamme 80/20 -säännön salaisuuden!

8020 hallitsee salaisuutta 80 prosenttia tuoreita vihanneksia hedelmiä luonnontuotteita 20 prosenttia jotain makeaa kakkua

Mikä on sääntö 80/20??

Sen sijaan, että kokeilisi uutta ruokavaliota ja luopuisi tietyistä elintarvikkeista kokonaan, suosittelemme fiksua tapaa saada bikinisi. Jos haluat laihtua kestävästi ja luopumatta, sinun tulee muuttaa ruokavaliota nyt. Mutta voit syödä lempiruokiasi ja silti laihtua kiloa?

Kyllä se kuulostaa ristiriitaiselta, mutta sitä se on. 80/20 -sääntö antaa sinulle uusia vaihtoehtoja terveelliseen ruokavalioon ja laihtumiseen. Ja etusi on, että sinun ei tarvitse luopua mistään! Tässä on 80/20 -ruokavalion tärkeimmät perusperiaatteet, joita sinun on noudatettava.

Tämä ei ole tyypillinen ruokavalio, vaan terveellinen ruokavalio.

80-20 sääntö luonnontuotteet vähän jalostetut vihreät vihannekset sienet siemenet

 Ruokavalion prosenttiosuuden on oltava terveellistä ruokaa.

Yksinkertainen sääntö 80 prosenttia terveellinen ruoka tuoreet hedelmät vihannekset 20 prosenttia perunat hampurilainen suklaamuffinssi

1) Idea 80/20 -säännön takana

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa haluavat laihtua, mutta tiukan ruokavalion noudattaminen on useimmille kuin painajainen. Korostetaan jatkuvasti, että meidän pitäisi syödä terveellistä ja tasapainoista ruokaa. Usein käy kuitenkin ilmi, että sataprosenttisesti terveellinen ruokavalio on tuskin mahdollista pitkällä aikavälillä. Näin syntyi sääntö 80/20. Terveessä suhteessa terveelliseen ruokaan ja kaikkeen mielesi mukaan se toimii paljon paremmin! Kuten nimestä voi päätellä, terveellisten elintarvikkeiden on oltava 80 prosenttia ruokavaliosta. Loput 20 prosenttia on sallittua syömään! Tämä tarkoittaa sitä, että 80/20 -säännöllä ei ole kieltoja, joten sinun ei tarvitse tehdä ilman mitään.

 Voit laihtua terveellä tavalla luopumatta kokonaan suosikkiruokastasi!

Yleensä syödä paljon tuoreita hedelmiä rasvatonta jogurttia terveellinen laihtuminen viikunat mustikat kiivi vadelmat chia siemenet

 2) Mitä se tarkoittaa? Kahdeksankymmentä prosenttia ruokavaliosta on sisällettävä terveellistä ruokaa?

Jos haluat todella laihtua terveellä tavalla pitkällä aikavälillä, sinun on muutettava ruokavaliotasi niin, että 80 prosenttia siitä on terveellistä ruokaa. Syöt esimerkiksi paljon tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, terveellisiä pseudo-jyviä, luonnollisia jyviä, kuten villiriisiä, spelttiä, hirssiä ja kauraa. 80/20 -säännön pääperiaate on syödä vähemmän jalostettuja elintarvikkeita, jos mahdollista. Täällä sallitaan kuitenkin valkoinen liha ja kala sekä luonnollinen jogurtti, vähärasvainen kvarkki ja vuohenmaitotuotteet. Nämä ovat epäilemättä runsaasti ravintoaineita ja korkealaatuisia. Sinun on parempi valita kasvipohjaisia ​​ruokia. Tämä antaa kehollesi tarvittavat ravintoaineet ja välttää ruokahalua. Nämä tapahtuvat usein tiukalla ruokavaliolla ja aiheuttavat jojo-vaikutuksen.

 Tuoreiden salaattien on oltava ruokapöydässä joka päivä.

80-20 sääntö, syödä tuoreita salaatteja päivittäin, laihtua terveellisesti

 3) 20 prosenttia ruokavaliosta on pieniä juhlia

Mieti, mitä todella haluat syödä ja onko suosikkiruokasi terveellinen vai ei. 80/20 -säännön avulla voit juhlia ajoittain, mutta maltillisesti, ole hyvä! Jos haluat syödä pizzaa, hampurilaisia, pastaa ja vastaavia, vähennä kulutus 20 prosenttiin koko ruokavaliosta viikon aikana. Voit myös sallia kakkuja, evästeitä ja muita makeisia, virvoitusjuomia ja jopa alkoholia, mutta vain kohtuudella. Näin et menetä mitään, mitä haluat syödä. Sääntö 80/20 antaa sinulle joustavuutta, mutta sinun on vältettävä todellisia kaloripommeja!

 Ikuinen dilemma: munkki tai omena? Voit hemmotella itseäsi jollakin makealla, eikö??

Yleensä munkki tai omena syö jotain makeaa 20 prosenttia ruokavaliosta

 80/20 -sääntö mahdollistaa laihtumisen ilman nälkää.

Yleensä laihtuminen ilman nälkää mahdollinen terveellinen laihtuminen

Kuinka sääntö 80/20 toimii jokapäiväisessä elämässä?

On helppo laskea, kuinka paljon voit “tehdä syntiä” ja syödä epäterveellistä ruokaa viikon aikana. Oletetaan, että sinulla on keskimäärin kolme ateriaa päivässä tai kaksikymmentäyksi viikossa. Toisin sanoen 20 prosenttia siitä on täsmälleen neljä ateriaa, kun hemmottelet itseäsi jollakin maukkaalla ja epäterveellisellä. Toisin sanoen kaikkien neljän viiden aterian on sisällettävä tuoreita ja ravitsevia tuotteita.

Lisävinkki: Jos tämä ravitsemussuunnitelma näyttää sinulle liian tiukalta, voit kokeilla juuri kuvattua ravitsemuskaavaa eri suhteessa, esimerkiksi 70/30 tai 60/40. Se olisi mahdollista, mutta laihtumisesi tulokset ovat vähemmän havaittavia. Varsinkin jos yhdistät syömissäännön 80/20 liikuntaan, joogaan tai voimaharjoitteluun, sinulla on pian litteä vatsa ja hyvin muotoillut jalat. Se riippuu vain sinusta!

Jos haluat laihtua terveellisellä tavalla, valitse 80/20 -sääntö!

Syö yleensä tuoretta avokadosalaattia, laihduta luovuttamatta

Johtopäätös: Tiukat ruokavaliot ovat kauhu useimmille ihmisille, jotka haluavat laihtua todella terveellä ja pysyvällä tavalla. 80/20 -sääntö ei ole tyypillinen ruokavalio, vaan terveellinen ruokavalio, jota voit noudattaa pysyvästi. Ilman suosikkiruokiasi, ilman nälkää ja ilman jojo-vaikutusta. Se on todella vaivan arvoista, koska sinusta tuntuu hyvältä ja terveeltä ja hymy huulillasi!

Syö terveellinen, tasapainoinen ruokavalio ja pysy huippukunnossa. Bikinisi tulee pian todellisuudeksi!

 Jos ystäväsi kutsui sinut syömään pizzaa, sinun ei tarvitse sanoa “ei”!

Sääntö kaksi nuorta naista, jotka syövät pizzaa, nauravat iloisesti

Terveellisesti syövät elävät myös terveellisesti!

Syö yleensä terveellisesti, laihduta, tuoreet vihannekset 80 prosenttia, hiilihydraatit 20 prosenttia

 Pienet jalostetut elintarvikkeet ovat täällä kysyttyjä!

Yleensä vähän jalostettuja elintarvikkeita vihreitä papuja höyrytettyjä kikherneitä kanafileesieniä

 Vadelmat yhdistettynä luonnonjogurttiin tyydyttävät halun!

Yleensä jotain maukasta vadelmaa yhdistettynä luonnonjogurttiin himoa vastaan