Sähkösmog – näkymätön vaara ympärillämme

Me kaikki tiedämme tarkalleen kuinka intensiivisesti jokapäiväinen elämämme kehittyy ja kuinka nopeasti teknisen ja digitaalisen maailman uusimmat innovaatiot ovat löytäneet pysyvän paikan elämässämme. Näet korkeat lähettimen mastot ja antennit kaikkialla. Matkapuhelimet ja muut langattomat laitteet ovat nykyään välttämättömiä, induktioliedet ovat moderneja, emmekä voi kuvitella elämäämme 2000 -luvulla ilman televisioita, tietokoneita ja Internetiä. Kyllä, mutta kuten elämässä usein tapahtuu, monilla positiivisilla asioilla on myös kielteiset puolensa. Ongelma on itse asiassa se, että miljoonat ihmiset ympäri maailmaa altistuvat jatkuvasti vaaralliselle säteilylle eivätkä valitettavasti tiedä siitä paljon, ja mikä vielä pahempaa, he voivat tehdä asialle vain vähän. Tämä ei -toivottu säteily tulee teknisesti syntyneistä sähkö- ja magneettikentistä, ja sitä kutsutaan lyhyesti elektrosmogiksi. Toisin sanoen nykyaikaiset ihmiset elävät ja työskentelevät ympäristössä, joka vaarantaa heidän terveytensä.

 Kukaan ei voi paeta digitaalitekniikan uutisia

Sähkösmogtiset tietokoneet työpaikalla

Uusimpien lääketieteellisten tutkimusten mukaan yhä useammat ihmiset kärsivät päänsärkyistä, huonosta keskittymiskyvystä työssä, unettomuudesta, korkeasta verenpaineesta ja allergioista. Näiden ja monien muiden valitusten määrä on kasvanut valtavasti viime vuosina. Lääkärit ja asiantuntijat soittavat hälytyksen ja ihmettelevät, mikä todella aiheutti negatiiviset oireet?

Tutkijat kiistelevät edelleen tästä ja etsivät loogisia ratkaisuja. Pessimisteille ja pelontekijöille on kuitenkin selvää, että nykyajan ihmiset ovat jatkuvasti alttiina näkymättömälle vaaralle terveydelleen, ja tätä kutsutaan elektrosmogiksi. Termi on ollut kaikkien huulilla viime aikoina ja siitä keskustellaan laajalti kaikkialla. Tässä artikkelissa haluamme keskustella lyhyesti siitä, mikä tarkalleen johti sähkösmogiin ja miten tämä vaara ihmisten terveydelle voitaisiin välttää.

Matkapuhelimien jatkuva kinkkiminen on yksinkertaisesti osa jokapäiväistä elämäämme

Sähkömagneettiset matkapuhelimet ovat todellinen vaara terveydellemme

Mitä tarkoittaa “elektrosmog”??

Termi “elektrosmog” sai alkunsa 1970 -luvun lopulla ja se on yhdistelmä englanninkielisistä sanoista “smoke” ja “fog” (lisäys). Tämä on lyhyt termi, jota käytetään kuvaamaan ihmisen ympäristön saastumista sähkömagneettisella säteilyllä. Tämä kehitys alkoi vuosisataa aikaisemmin Thomas Edisonin kanssa, kun nero keksi ensimmäisen hehkulampun vuonna 1879. Silloin alkoi uusi sähkön aikakausi. Sillä välin ihmiskunta on kulkenut pitkän matkan. Tulos on: Et voi elää tänään ilman sähköä. Ja miten se jatkuu, kukaan ei voi ennakoida. Olemme iloisia, että meillä on niin paljon nykyaikaisia ​​sähkölaitteita ja lukemattomia elektronisia laitteita, jotka helpottavat jokapäiväistä elämäämme. On jopa tosiasia, että elämäämme ei voi kuvitella ilman nykyaikaisia ​​teknisiä innovaatioita. Monilla eduilla harvat luulevat saastuttavansa elin- ja työympäristöämme.

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kärsivät nyt ympäristön saastumisesta ja sähkösmogista

sähkösmog erittäin moderneja keittiökoneita nykyaikaisessa keittiössä

Kaikki sähköverkkoon liitetyt sähkölinjat ja sähkölaitteet tuottavat sähköisiä ja magneettisia vuorottelevia kenttiä. Ratkaiseva tekijä on niiden taajuus. Yli 20 KHz: n taajuudella syntyy sähkömagneettinen kenttä, jolla on kielteisiä vaikutuksia ihmiskehoon. Erotetaan matala- ja korkeataajuiset säteilylähteet. Esimerkiksi matkapuhelimet, langattomat lähiverkko- ja Bluetooth -laitteet sekä langattomat puhelimet ovat korkeataajuisen säteilyn lähteitä. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että sähkö- ja digitaalitekniikan kehitykseen liittyy vakavia terveysriskejä miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.

 Missä määrin sähkömagneettisuus vaarantaa ihmisten terveyden??

On jo osoitettu, että säteilylle altistuminen vaikuttaa haitallisesti terveyteemme. On herkempiä ihmisiä, jotka reagoivat siihen voimakkaammin kuin suurin osa ihmisistä, mutta se ei tarkoita, että joku on suojattu tai että he voivat elää ilman säteilyä. Sähkösmog on näkymätön, mutta silti havaittavissa kaikkialla ympärillämme. Olemme väistämättä alttiina tälle säteilylle ja se vaikuttaa terveyteemme. Sähkölaitteet ja langaton tekniikka häiritsevät erilaisia ​​fyysisiä prosesseja ja vaikuttavat tällä tavoin terveyteemme.

 Voiko ihminen kuitenkin elää ilman säteilyä vai ei??

nykyaikaiset sähkömagneettiset laitteet ovat kaikkialla elämässämme

Valitettavasti sähkömagneettinen säteily voi jopa aiheuttaa syöpää (kasvaimet aivoissa, silmissä ja korvissa, leukemia). Sellaiset sairaudet kuin autismi tai Alzheimerin tauti johtuvat myös siitä. Lisäksi elektrosmogin kielteinen vaikutus liittyy lukuisiin ihmiskehon epämuodostumiin, keskenmenoihin, sydänongelmiin, päänsärkyyn ja korkeaan stressiin. Uni- ja keskittymishäiriöt, krooninen väsymys ja huimaus ovat myös negatiivisia seurauksia sähkömagneettisesta säteilystä jokapäiväisessä elämässä. Lääkärit ja tiedemiehet ovat myös sitä mieltä, että se voi jopa aiheuttaa hormonaalisia virtoja ja häiritä organismin yleistä tasapainoa. Ja nämä eivät ole enää oletuksia, nämä ovat tosiasioita, joita tukevat kiistattomat todisteet. Kukaan ei voi sanoa tänään, mitä meitä odottaa tulevaisuudessa.

Voitko sammuttaa matkapuhelimesi?

sähkösmog on riski, jota matkapuhelimet kantavat

Onko vielä paikkoja, joissa kukaan ei altistu säteilylle?

Sähkösmog uhkaa terveyttämme kotona ja työssä

Jos olet kiinnostunut aiheesta, lue jatko verkkosivustollamme. Siellä annamme sinulle hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten voit elää ilman säteilyä.

sähkösmog häiritsee terveellistä unta

Sähkösmogilla kauan ennen tietokoneen käyttöä on kielteisiä terveysvaikutuksia

sähkösmog mahdollisia syitä unettomuuteen

sinulla on sähkömagneettinen stressi työpaikalla

Sähkösmog aiheuttaa väsymystä tutkimusten jälkeen

sähkösmogista uuden teknologian riskejä