Shakiran konsertti julkistettiin hänen syntymäpäivänään Super Bowlin aikana

Latinalaisen poptähden Shakiran syntymäpäivä 2020 on sama kuin Super Bowl. Hänellä on upea konserttinäytös näissä kahdessa tilaisuudessa samanaikaisesti. Hänen syntymäpäiväänsä ja Super Bowlin finaaliin on tarkoitus viettää suuri latino -juhla. Tämä ihana uutinen heidän faneilleen on jo ilmoitettu, joten lippujen ostamiseen on riittävästi aikaa. Ei varmasti mene kauaa, ennen kuin ne kaikki ovat poissa!

JLolla ja Shakiralla on ollut monia upeita konsertteja

jennifer lopez ja shakira jlo

Tapahtuma, jolla on symbolinen merkitys latinoille

Shakiran syntymäpäivä on 2. helmikuuta. Suuri esitys Jennifer Lopezin kanssa on suunnitteilla tälle päivälle. Molemmat näkevät tämän tilaisuutena korostaa latinokulttuurin ja latinoiden merkitystä. Tuet ja tuet näitä kaikkialla maailmassa.

Tällaisella konsertilla on symbolinen merkitys. Latino -kulttuurin ympärillä voi juhlia paljon – tätä Shakira väittää yhä uudelleen haastatteluissa. Lähes 43 -vuotias Shakira -musiikki -ikoni on eri alkuperää. Hän on syntynyt Kolumbiassa, mutta sillä on myös libanonilaiset juuret. Hänen kollegansa Jennifer Lopez on Puerto Ricosta tulevien maahanmuuttajien lapsi. Molemmat ovat kuolemattoman latinolaisen kauneuden kuvakkeita. On selvää, että tähän ei voi vuosien aikana vaikuttaa erityisen paljon. Ne todistavat myös sen.

Pitkät kampaukset ovat tyypillisiä molemmillejlo jennifer lopez pitkät hiukset

Shakiran pyrkimykset edistää latino -kulttuuria

Shakiran sanojen mukaan hänen täytyi kamppailla paljon ennakkoluulojen kanssa latino -musiikkia vastaan, erityisesti viime vuosisadan 90 -luvulla. Nyt sanotaan, että asiat ovat muuttuneet, vaikka sillä on varmasti jotain tekemistä oman menestyksensä kanssa. Laulajan mukaan tässä lajissa on kuitenkin edelleen paljon taiteilijoita, jotka eivät ole saaneet riittävää tunnustusta. Tällaiset suuret konsertit ja esitykset, joita Shakira tekee Super Bowl -finaalin aikana, ovat tärkeitä. Ne ovat ratkaisevia latinoiden suosion kasvattamiseksi. Tämä auttaa antamaan useammille laulajille mahdollisuuden tässä lajissa.

Molemmat latino -kuvakkeet osoittavat erottuvan tyylin 

jlo musta sshakiraShakira ja JLo edistävät latino -kulttuuria taiteillaan

kauniit kasvot jlo

Sekä toinen että toinen eivät jotenkin todella näytä vanhemmilta vuosien varrella

kaksi suurta kuvaketta - jennifer lopez jlo