Sophie Turner ja Joe Jonas vastaavilla tatuoinneilla koiransa kuoleman jälkeen

“Kaipaan sinua, Waldo!” – näin sanoivat suosittu Thrones -näyttelijä Sophie Turner. Hän julkaisi sen Instagramissa. Siellä hän ilmoitti myös, että hänen suosikki koiransa Waldo kuoli äskettäin. Hän näytti myös tatuoinnin, joka muistuttaa häntä suosikkieläimestään. Joe Jonas sai myös tatuoinnin käsivarteensa tilaisuutta varten.

Alaskan Klee Kai -rodun koirat

sophie turner joe jonas kaksi koiraa

Joe Jonasin ja Sophie Turnerin tiedot koirien menetyksestä

Joe Jonas ja Sophie Turner menetti koiransa kauheassa tapahtumassa. Waldo adoptoi heidät pian suhteensa aloittamisen jälkeen. Hän oli koirarotua Alaskan Klee Kai ja fanit tunsivat hänet monista Instagram -viesteistä.

Koiran kerrotaan kuitenkin loukkaantuneen kuolemaan äskettäin sattuneessa kauheassa tapahtumassa. Asiasta kertoi kansainvälinen uutistoimisto TMZ. Tapauksen kerrotaan tapahtuneen kävelyllä viime torstaina. Kauhean tapahtuman kerrotaan tapahtuneen Manhattanilla Lower East Sidella. Koiran kerrotaan olleen henkilön kanssa, jonka Sophie Turner ja Joe Jonas olivat nimenomaan palkanneet kävelemään koiraa päivittäin. Waldo pelkäsi yhtäkkiä jalankulkijaa, juoksi kadulle ja ajoi auton yli.

Joe Jonas: Kaipaan sinua Waldo. RIP, pikku vauvani!

sophie turner joe jonas instagramissa

Surullinen uutinen Instagramissa

Sophie Turner ja Joe Jonas halusivat näyttää surunsa koiran menetyksestä. He esittelivät vastaavia tatuointeja Instagram -viestissä, jossa he osoittavat surunsa. Siellä näet lemmikin kasvot, koska se menetti sen äskettäin. Joe jakoi tämän kuvan viestillä “RIP, pikku enkelini!” Pian tämän jälkeen Sophie Turner näytti myös Instagram -tilillään tatuointinsa, joka muistuttaa samaa tapahtumaa..

Joe Jonas ja Sophie Turner pysyvät yhdessä vaikeina aikoina

Game of Thronesin pari

Parisuhteen alusta lähtien Sophie Turnerilla ja Joe Jonasilla on ollut monia vaikeita hetkiä. Mutta yhteisellä voimalla he selvisivät tästä. Waldon menetys on varmasti myös emotionaalinen este, jonka he voittavat yhdessä.

Koirat ovat tärkeä osa heidän elämäänsä 

sophie turner joe jonas lavalla yhdessä

Joe Jonas tatuointi

tatuoinnit kirjoittanut joe jonas

                                                                           Joe kahden koiran kanssa 

kaksi koiraa joe jonasin kanssa