Sukkaharjoittelu on uusin hiusten trendi: vaiheittaiset ohjeet ja vinkit

Luultavasti tiedät jo, miten kihartimella voit muuttaa harjasi kauniiksi aalloiksi tai kiharoiksi. Saatat jopa tietää lämmittämättömistä vaihtoehdoista, kuten vaahtotelat jne. Mutta tiesitkö, että tietty vaatteesi, jota käytät jaloissasi, voivat muuttaa suorat säikeesi täydellisiksi renkaiksi? Kyllä, sukat kiharat ovat nyt raivoa ja monet tytöt ja naiset ympäri maailmaa ovat hulluksi menneet heidän puolestaan. Oletko sinäkin utelias tästä kuumasta hiusten muotoilumenetelmästä? Lue, kuinka opit kihartamaan hiuksesi sukkilla. Alla paljastamme sukkakiharoiden salaisuuden …

Kiharat sukat – viimeisin hiusten trendi

Kiharaa sukkien kanssa askel askeleelta

Luo kiharat sukkia askel askeleelta

Vaihe 1 – pese hiukset

Sukkakiharat toimivat parhaiten, kun hiukset ovat hieman kosteat. Pese siksi säikeesi ensin sopivalla shampoolla ja hankaamattomalla hoitoaineella. Jos sinulla ei ole aikaa pestä hiuksiasi, kostuta säikeesi vedellä suihkepullolla.

Pese hiukset äläkä anna niiden kuivua kokonaan

Pese kiharat sukat

Vaihe 2 – irrota säikeet

Solmut hiuksissasi estävät sukkien kiharoiden muodostumisen tasaisesti. Suihkuta harjaan irrotussuihketta ja harjaa se sitten laajahampaisella kammalla varmistaaksesi, että harjasi on vapaa solmusta. Anna hiusten kuivua ilmalla, mutta älä kokonaan. Sen on oltava hieman kostea.

Irrota ja suorista hiukset

Irrota kiharat kosteista hiuksista sukkilla

Työskentele pienillä hiusten osilla

Kiharat sukat ottavat säikeen

Vaihe 3 – käytä sukkia

Kuten sanoin, haluat työskennellä kosteilla mutta ei märillä hiuksilla! Kun olet antanut hiustesi kuivua hieman suihkun jälkeen, on aika luoda kiharat sukkilla. Ota kahden tuuman osa hiuksista ja aseta hiusten päät sukkasi keskelle. Pyöritä sukkia hiusrajaa kohti ja pyöritä hiuksiasi sen mukana. Kun saavutat pohjan, sido solmu sukan päihin. Toista tämä prosessi, kunnes kaikki hiuksesi ovat käpristyneet sukkakiharoiksi. Käyttämäsi hiusosien koko voi vaihdella sen mukaan, kuinka tiukat tai löysät haluat lukkojesi olevan. Mitä pienempi osa, sitä tiukemmat kiharat.

Kierrä hiukset ympäri sukan ympärille

Kiharat sukat Sukka kiharat askel askeleelta

Sukan pituuden mukaan

Kiharat ja sukat Sukkakiharat askel askeleelta 2

Pidä tiukasti

Kiharat ja sukat Sukkakiharat askel askeleelta 3

Sido sukka yhteen

Kiharat ja sukat Sukkakiharat askel askeleelta 4

Vaihe 4 – odota ja katso

Kun kaikki sukka -kiharat ovat paikallaan, sinun tarvitsee vain odottaa. Anna hiuksillesi riittävästi aikaa kuivua kokonaan, esimerkiksi koko yön.

Nuku sukat hiuksissasi

Kiharat ja sukat Sukkakiharat askel askeleelta 5

Vaihe 5 – poista sukat

Kun harjasi on kuiva, riisu sukat yksi kerrallaan. Riippumatta siitä, missä järjestyksessä teet tämän, helpoin tapa on kuitenkin siirtyä ylhäältä alas. Löysääksesi kiharat voit kammata ne varovasti sormillasi.

Ota sukat pois seuraavana aamuna

Kiharat suksilla, sukkakiharat valmiina

Sukat kiharat ovat melkein valmiit

Kampaa kiharat sukkilla. Kampaa sukkakiharat askel askeleelta

Vaihe 6 – suorista sukkakiharat

Jos olet nukkunut sukkakiharoiden kanssa, hiuksesi voivat olla hieman karheita. Laita tasoittava hiusseerumi kämmenellesi, hiero kädet yhteen ja levitä seerumi koko harjaasi hillitäksesi ei -toivottua pörröisyyttä ja saada kiharat sileäksi.

Kampaa kiharat sormillasi

Kiharat sukat Viimeistelty sukat

Vaihe 7 – vahvista hiusrajaa

Saatat huomata, että hiusten päissä on enemmän volyymia kuin hiusrajaa. Tasoittaaksesi ulkonäköä, suihkuta tilavuussumua kaulaasi vahvistaaksesi sitä.

Vähän lisää kärsivällisyyttä …

Kiharat sukat Luo sukka kiharat

Vaihe 8 – viimeistele viimeistely

Et halua, että sukkakiharat putoavat litteiksi muutaman tunnin kuluttua? Jos pelaat korttisi oikein, kiharat voivat kestää päiviä! Viimeinen vaihe on suihkuttaa hiuksesi lakalla, jotta kiharat eivät katoa päivän edetessä.

Suihkuta Haasprayllä ja nauti lopputuloksesta!

Suihkuta hiuslakkaa kiharoille sukkilla

Kiharat sukat – video -ohjeet