Talvimuoti 2017: käytä talvivaatteita ja yhdistä ne taitavasti

Pukeudu osana talvimuotia

Trendikkäät ja naiselliset mekot ovat myös osa talvimuotia. Ne voidaan pukea jopa alimmissa lämpötiloissa, kun ne yhdistetään yhteensopiviin legginsseihin ja lämpimiin yläosiin.

Sinun tarvitsee vain muistaa muutama sääntö. Näin vältät sopimattoman ulkonäön ja jätät tilaa luovuudelle.

Muu muotoiluosaaminen, jota tarvitset ja jota käsittelemme seuraavassa, on useiden vaatekerrosten oikea käsittely.

Tyylikkäät talvimekot

talvimuoti talvimekot neulottu mekko syksy talvi 2017

Perusteet

Aloitetaan talvivaatteiden asusteista. Jos tarvitset leggingsit, sukkahousut, saappaat, paksut sukat, neuletakit ja huivit, näiden perusasioiden avulla voit mukauttaa asusi erilaisiin tilaisuuksiin ja sääolosuhteisiin.

Yksinkertainen ratkaisu jokapäiväiseen elämään

talvimuoti talvimekot neulottu mekko musta minimekko

Pitsimekko ja talvitakki

Voit pukea pitsivaatteet leutoihin talvipäiviin tai juhlatilaisuuksiin lämpimässä ilmapiirissä. Tätä varten tarvitset läpinäkymättömiä sukkahousuja (ei legginssejä). Yhdistä nahkatakin kanssa. On olemassa erilaisia ​​yhdistelmiä, mutta olet turvallisella puolella, jos mekko on valkoinen ja muu musta.

Yhdistä taitavasti eri tyylejä

talvimuoti talvimekot pitsi naisten muoti syksy talvi 2017

Pitkät hihat

Pitkähihaiset mekot on tarkoitettu syksy- ja talvikaudelle, mutta niitä on vaikea yhdistää takkeihin ja takkeihin. Käytämme näitä lämpiminä talvipäivinä. Yhdistä huivi, sukkahousut ja saappaat.

Pitkähihaiset mekot on tarkoitettu syksyyn ja talveen

talvimuoti talvipuvut trendit naisten muoti 2017

Neulottu mekko, leggingsit ja paljon upeita kerroksia

Värikkäät ja lämpimät kerrokset tuovat paljon tunnelmaa kävellessäsi kylmänä vuodenaikana. Yhdistä esimerkiksi neulottu mekko leggingsiin ja pidä jalat lämpiminä litteillä saappailla. Pitkät paksut, samanväriset sukat voivat nousta hieman korkeammalle polvelle. Käytä farkkutakkia ja lämmintä takkia mekon kanssa. Muista sovittaa hattu ja huivi!

Eri kerrosten on vastattava toisiaan värin ja rakenteen suhteen. Voit sitten käyttää useita sävyjä, jos ne ovat neutraalimpia, eli mustaa, valkoista, harmaata ja ruskeaa. Jos valitset muita värejä, suosittelemme rajoittamaan itsesi kahteen.

Yhdistä neulottu mekko leggingsien kanssa ja pidä jalat lämpiminä litteillä saappailla

talvimuoti talvimekot syksy talvi 2017

Tekstiilien yhdistelmä on myös tärkeä hyvän asun kannalta. Niin monella kerroksella kesätekstiilien käyttö vaikuttaa yleensä oudolta.

Polvipituinen A-linjainen mekko ja nauhakenkä

Saat rentoa, mutta tyylikästä ulkoasua yhdistämällä polvipituisen A-linjaisen mekon nauhakenkäihin. Tämä on saumaton ulkonäkö, jonka monet kerrokset pilaavat. Siksi kankaan tulee olla lämmin ja mekossa tulee olla pitkät hihat. Se voidaan yhdistää myös nauhakenkäihin ja muihin talviasusteisiin. Näytä mielenkiintoiselta ja omaperäiseltä kuvioiduilla sukkahousuilla.

A-linjainen mekko, jossa nauhakenkä

talvimuoti talvimekot trendit naisten muoti pitsi mekko

Mekko, jossa on kesäkuvioita mustan ja ruskean kerroksen välissä

Pelkäätkö liikaa, voiko kesämekko, jossa on suuret kukkakuviot, tuoda sinulle paremman mielen? Laita tämä päälle, mutta pidä lämpimänä mustat leggingsit, ruskea liivi ja ehkä lämmin, tiukka yläosa. Myös lisävarusteiden ja takin tulee olla neutraaleja.

Mekko, jossa on kesäinen kukkakuvio myös syksyyn

talvimuoti talvipuvut trendit naisten muoti syksy talvi

Farkkumekko ja ylipolvensaappaat

Tarvitsetko vinkkejä tyylikkäästä asusta, jossa on ylipolvensaappaat? Valitse nämä mustat ja yhdistä lyhyen denim -mekon kanssa. Valitse neutraalit lisävarusteet.

Nämä esimerkit havainnollistavat joitain tärkeimpiä sääntöjä, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota, kun pukeudut tyylikkäisiin vaatteisiin talvella. Lopuksi tiivistetään tärkeimmät.

Yhdistä seksikkäät minipuvut ja ylipolvensaappaat

talvimuoti talvipuvut trendit naisten muoti syksy talvi 2017 denim -mekko

Sääntö # 1 ilmoittaa, että sinun on käytettävä vastaavia tekstiilejä. Voit käyttää kesämekkoa, joka on valmistettu herkästä materiaalista, kuten pitsistä, mutta sitä ei voi yhdistää leggingsien kanssa, vaan tyylikkäiden sukkahousujen kanssa. Jopa nahkatakkia ei voi korvata jollain karkealla, kuten neulotulla topilla.

Jos valitset paljon talvikankaista valmistettuja mekkoja, voit saada hyvännäköisen asun, joka koostuu useista kerroksista.

Sääntö # 2 liittyy väriyhdistelmään: talvinen ilme on neutraali eikä värillisiä aksentteja saa olla liikaa. Ne voitaisiin ottaa käyttöön vaatekappaleen kautta, kuten kirkkaan värinen mekko, jossa on kukkakuvio.

Mukavasti ja lämpimästi pukeutunut ja näyttää erittäin naiselliselta samanaikaisesti

talvimuoti talvimekot neulottu mekko pitkä talvi 2017

Sääntö # 3 toteaa, että sinun pitäisi tuntea olosi erittäin mukavaksi ja lämpimäksi talvella: Useimmat meistä tarvitsevat paljon motivaatiota viettääkseen enemmän aikaa ulkona talvella. Olipa sinulla mukavat ja kauniit vaatteet tai ei, sillä on tärkeä rooli tässä. Siksi talvipuvut väreineen ja tekstuureineen antavat sinulle paljon iloa ja korostavat kauneuttasi ja eleganssiasi. Haluat siis näyttää itsesi siellä, vaikka on myrskyistä.

Lopuksi tässä on pieni, mutta tärkeä vinkki, joka jäi mainitsematta: Käytä lisävarustetta sovittaaksesi kesämekot talviasuun. Mitä mieltä olet A-linjaisesta pitsimekosta ja nahkavyöstä? Hieno oikein?

Värit ja tekstuurit, jotka korostavat kauneuttasi ja eleganssiasi

talvimuoti talvimekot neulottu mekko kaulusliivi

Pysy uskollisena omalle tyylillesi!

talvimuoti talvimekot neulottu mekko musta talvi 2017talvimuoti talvimekot neulottu mekko talvitakki 2017talvimuoti talvipuvut trendit naisten muoti syksy talvi 2017 talvimuoti talvimekot trendit naisten muoti syksy talvi 2017 punainen mekkotalvimuodin trendit talvimekot neulottu mekko syksy talvi 2017 talvimuoti talvimekot kukkakuvio syksy talvi 2017 talvimuoti talvimekot villapaita mekko villapaita talvimuoti talvimekot pitsi mekko valkoinen syksy talvi 2017 talvimuoti talvimekot neulottu mekko trendivärit vihreä talvimuoti talvimekot neulottu mekko valkoinen lyhyt syksy talvi 2017 talvimuoti talvipuvut trendit syksy talvi 2017