Tämänhetkiset farkutrendit: denim kaikkiin tilaisuuksiin!

Farkkufanit, varo! Mietitkö, millaiset farkut minun pitäisi hankkia seuraavaksi??" No, todellisuudessa ei ole olemassa sellaista asiaa kuin farkut, koska tämä kultti -vaatekappale on niin mukava, trendikäs ja monipuolinen, että haluamme vain niin monta kuin mahdollista. Sinisten farkkujen tai denimien keksimisestä on kulunut useita vuosikymmeniä monet farkutrendit ilmestyi peräkkäin. Tänään kerromme, mitkä ovat viimeisimmät ja mitkä ovat jo nousussa.

Denim tai siniset farkut?

Amerikkalainen sana denim tulee itse asiassa ranskasta "Serge de Nîmes" – mikä tarkoittaa jotain kangasta Etelä -Ranskan kaupungista Nîmes. Se on pohjimmiltaan tukevaa kangasta, joka on kudottu hampusta ja puuvillasta ja jossa on erityinen sininen väri, jonka tunnemme klassikkona tähän päivään asti. Patentoitu nimellä "Nastat housut" 1800 -luvun lopulla Yhdysvalloissa maailman käytetyimmät housut ovat kulkeneet pitkän, dramaattisen tien tähän päivään. Lopulta farkut onnistuivat siirtymään yksinkertaisista työvaatteista kapina-symboliksi kaikkien aikojen suosituimmaksi ja trendikkäimmäksi vaatekappaleeksi..

high hills sandaalit kesäasu repäisi farkut

Farkutrendit tulevalle syksy / talvikaudelle

Farkkujen kiistaton pakkohankinta on ehdottomasti klassisia malleja, jotka sitten suosivat tummansinistä syksyä ja talvea ja vaaleansinistä kevättä ja kesää. Omasta maustasi ja erityisestä kehotyypistäsi riippuen farkutrendit, kuten poikaystäväfarkut ja pitkään vietetyt ja edelleen trendikkäät kapeat farkut, ovat joitakin suosituimmista. Ne voidaan yhdistää melkein mihin tahansa asuun ja niitä voidaan käyttää eri tilanteissa oikean yläosan ja lisävarusteiden kanssa. Tärkeintä on aina täydellinen istuvuus ja tietysti optimaalinen käyttömukavuus. Nämä kaksi kriteeriä ovat kaikki ja kaikki, kun valitset oikeat farkut. Siksi sinun on valittava kankaasta mahdollisimman paljon venytystä, etenkin farkkuja, jotka ovat lähellä vartaloa.

laiha farkut kesä denim tuhonnut näyttää

Kaikki riippuu pituudesta!

Uusi trendi, joka on tuntunut kaikissa farkumalleissa tänä vuonna, on 7/8 pituus. Kaikkialla on vasikan- ja nilkkapituisia malleja, jotka sopivat täydellisesti tyylikkäiden pumppujen, ballerinojen tai jopa urheilukenkien kanssa. Usein helma on koristeltu tai kulunut. Yksinkertaisesti viileä!

tyylikäs asu mustat farkut repäisi

Uusi denim -motto par excellence: tärkein asia tuhoutuu!

Käytetyt farkut ovat olleet erittäin suosittuja jo pitkään. Tämä suuntaus jatkuu varmasti myös ensi vuonna. Jo jonkin aikaa ns. Sillä on melkein väliä onko se laiha, poikaystävä vai levenevät farkut. Suuret reiät, kuluneet ja kuluneet, jokainen denim näyttää hyvältä! Tällaiset farkut näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja trendikkäiltä, ​​kun niitä käytetään sukkahousujen alla, joissa on pitsiä. Varmista, että kokeilet sitä!

Verkkosukkahousut, joissa farkut tuhoutuneen näköisenä

Ja pikkuhiljaa uusi tai pikemminkin unohdettu farkutrendi tarttuu: laihat farkut, joissa on suora leikkaus. Nämä 80 -luvulta tunnetut farkumallit palaavat varmasti ensi kaudella yhdessä hieman leveämpien leikkaushousujen kanssa, mikä aiheutti suurta hypeä 90 -luvun alussa.

naisten farkutrendit syksy talvi 2017

Ei vain epäsymmetriset mullet -mekot olivat erittäin trendikkäitä tänä kesänä, ja monet naiset käyttivät niitä usein. Tämä suuntaus on selvästi vahvistunut myös farkkuihin. Edessä lyhyt selkä pitkä! Epäsymmetrinen helma juhlii ehdottomasti elpymistään.

Johtopäätös:

Näiden lukuisten, viileiden farkutrendien ansiosta ei ole ihme, että haluamme saada ne kaikki kerralla – uudet farkut joka tilanteeseen! Farkut ovat niin monipuolisia ja ajattomia, ettet voi koskaan saada tarpeeksesi. Joten katso kaikki uudet trendit ja löydä nämä maailmankuulut ja suosituimmat housut uudestaan ​​ja uudestaan!

Pidä hauskaa ja löydät etsimäsi!

 tuhosi modernit denim -farkut    repiä laiha farkut trendit 2017 valkoiset farkut