Tilaa tyylikkäitä käyntikortteja: pieni opas

Kuten tiedetään, toista ensivaikutelmaa ei ole. Siksi haluat esitellä itsesi mahdollisimman hyvin sekä yksityisesti että ammatillisesti ja siten tulla mielenkiintoiseksi ja mieleenpainuvaksi vastapuolelle. Yksi parhaista työkaluista tähän ovat kokeillut ja todelliset käyntikortit. Nämä pienikokoiset kortit sisältävät kaikki henkilön tai yrityksen tärkeät yhteystiedot – nimen, aseman, osoitteen, puhelinnumeron, verkkosivuston ja sähköpostiosoitteen. Konferensseissa tai liiketapaamisissa, messuilla tai yksityisissä keskusteluissa – käyntikortit ovat paras apu uusien kontaktien luomiseen, ylläpitämiseen tai uusien luomiseen.

Saattaa kuulostaa melko paradoksaaliselta, että painetut kirjat palaavat digitalisaation aikakaudella. Mutta tämä on selvä suuntaus, joka voidaan tuntea maailmanlaajuisesti. Sama koskee käyntikortteja. Nämä eivät ole vain eilisiä uutisia, vaan ne ovat myös hyvin ajankohtaisia ​​tänään ja ovat jopa muodissa. Ja vaikka uudet tekniikat ovat jo kauan sitten mahdollistaneet kaiken digitalisoinnin, henkilökohtainen kontakti on edelleen tärkein useimmille meistä.

Tee täydellinen ensivaikutelma laadukkailla käyntikorteilla

vaihtaa käyntikorttien liiketoimintavinkkejä

Mikä malli on oikea käyntikorteille?

Käyntikortteja suunniteltaessa ei periaatteessa ole mitään väärää tai oikeaa. Toisaalta voit kuunnella omaa vaistoasi, mutta sinun pitäisi silti suunnata enemmän tai vähemmän tiettyyn liiketoiminta -alueeseen, jos käyntikortti haluaa täyttää ammattimaisen tarkoituksensa optimaalisesti. Nykyään on runsaasti käyntikortteja, joista valita. Voi olla helppo tuntea olonsa hukkaan, kunnes paras päätös on tehty. Onneksi paikan päällä tai verkossa on kokeneita asiantuntijoita, jotka antavat sinulle parhaat neuvot käyntikorttien tilaamisesta ja tarjoavat tarvittavaa päätöksenteon tukea.

Voit valita eri asetteluja, muotoja ja malleja tärkeille käyntikorteillesi, mutta voit myös valita tiettyjä elementtejä, paperityyppejä, tekstuureja ja pinnoitteita – riippuen ammatillisesta tarkoituksestasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Esimerkiksi klassiset tavalliset suorakulmaiset käyntikortit eivät ole enää ainoita. Nykyään käyntikortit, joissa on pyöristetyt reunat tai jopa soikeat muodot, ovat paljon näkyvämpiä. Voit myös haluta tyylikkäämmän käyntikortin tai sellaisen, joka on lehtimainen tai pyöreä. Taitetut tai kirkkaat muoviset käyntikortit ovat myös olleet erittäin suosittuja viime aikoina, ja ne ovat usein suosittuja. Yksipuolisen tulostuksen lisäksi voit tulostaa käyntikorttisi molemmille puolille ja antaa sille tietyn asian.

Käyntikortista on parasta tehdä tyylikäs ja yksinkertainen

käyntikortit läpinäkyvät soikeat reunat moderni muotoilu muutettu

Kaikki on jo mahdollista. Siitä huolimatta tai nimenomaan tämän vuoksi sinun tulee olla varovainen, ettet ylikuormita käyntikorttiasi tiedoilla ja graafisilla elementeillä. Muuten nämä näyttävät nopeasti häiritseviltä ja liikekumppanisi ja asiakkaasi voivat pitää niitä ärsyttävinä ja tylsinä.

Kaunein muotoilu ja korkein omaperäisyys menetetään, jos tulostuslaatu ei ole oikea. Siksi, kun tilaat käyntikortteja, sinun ei pidä luottaa korkealaatuisiin materiaaleihin vaan myös parhaaseen tulostustekniikkaan. Ja se tarkoittaa pohjimmiltaan: korkealaatuista ja värillistä. Nykyaikaisia, yleisiä tulostustekniikoita ovat digitaalinen tulostus ja offsetpainatus. Mitä sinun pitäisi valita? Tämä kysymys on varsin spesifinen ja ammattilaiset vastaavat tarkemmin kullekin hankkeelle. Tässä vaiheessa voimme lyhyesti tuoda esiin joitain offsetpainatuksen etuja verrattuna digitaaliseen painamiseen.

Offsetpainatuksen edut:

  • Tämä tekee teksteistä ja kuvista entistä selkeämpiä ja terävämpiä
  • erittäin kustannustehokas suurvolyymituotannossa
  • enemmän joustavuutta eri pintojen ja tekstuurien suhteen

Luota kokeneiden ammattilaisten neuvoihin, kun suunnittelet käyntikorttiasi

yksityisyys liikevaihto käyntikortit

Käyntikortti kulttuurienvälisestä ja historiallisesta näkökulmasta

Jotkut historioitsijat väittävät, että muinaisten egyptiläisten olisi pitänyt käyttää jonkin tyyppistä käyntikorttia. Varmaa on kuitenkin se, että käyntikortteja käyttivät usein ja mielellään aateliset Ranskassa ja myöhemmin Englannissa, Itävallassa ja Saksassa jo 1600 -luvulla. Silloin "Käyntikortit" jalo henkilö käytti niitä ilmoittaakseen vierailustaan ​​talon isännälle. Vasta myöhemmin käyntikortti pääsi liike -elämään eikä ole menettänyt merkitystään sen jälkeen, koska tavalla tai toisella se on selvästi jotain emotionaalista.

Siksi sinun tulee aina kohdella liikekumppaneidesi tai asiakkaiden käyntikortteja huolella ja kunnioituksella. Sinun tulee olla erityisen varovainen tehdessäsi liiketoimintaa Japanissa tai japanilaisten kumppaneiden kanssa yleensä. Käyntikortti on aina poistettava ja luovutettava kahdella kädellä ja pienellä ehkäisyllä. Ja esimerkiksi itämaissa tai Intiassa olisi suositeltavaa koskettaa käyntikortteja vain oikealla kädellä. Vasemmanpuoleista pidetään epäpuhtaana useimmissa näistä kulttuureista, etkä todellakaan halua ärsyttää tai loukata asiakkaita tai liikekumppaneita.

Lue lisää käyntikortin kulttuurienvälisestä puolelta!

Vaihda käyntikortteja eri kulttuureissa

Johtopäätös:

Oikeiden sanavalintojen ja sopivien vaatteiden lisäksi käyntikortit ovat edelleen välttämättömiä ammatillisessa ja yksityisessä sosiaalisessa elämässä ja välttämättömiä hyvän ensivaikutelman saavuttamiseksi. Siksi olisi suositeltavaa, ettet jätä käyntikorttien suunnittelua sattuman varaan, vaan ne suunnitellaan ammattimaisesti. On olemassa lukemattomia tapoja tehdä tämä, paitsi ammattimaisessa painatusyrityksessä paikan päällä, mutta myös helposti verkossa vain muutamalla napsautuksella. Voit osallistua suunnitteluun ja osallistua siihen aktiivisesti. Lisäksi kuuntele vaistoasi ja kiinnitä huomiota tyyliin ja yksilöllisyyteen.

Toivotamme sinulle menestystä ja paljon menestystä työ- ja yksityiselämässäsi!

Nahasta valmistettu jalo käyntikorttikotelo voi olla kullan arvoinen liike -elämässä

nahkainen käyntikorttikotelo tallentaa käyntikortteja