Trespa® -paneelit ja mitä niistä voidaan valmistaa

Trespa® -paneeleista on jo kauan tullut synonyymi HPL -paneeleille. Vaikka muut valmistajat valmistavat myös tätä muovilevymateriaalia, samanniminen hollantilainen valmistaja on yksi alan merkittävimmistä markkinajohtajista maailmanlaajuisesti. HPL tarkoittaa korkeapainelaminaattia (Saksan kieli. Korkeapainelaminaattipaneelit).  Näin ne ovat olemassa Trespa® -paneelit ja siten kaikki muut HPL -paneelit on valmistettu pääasiassa voimapaperista tai puukuiduista, jotka puristetaan yhteen paneelin sisäkerroksessa korkeassa paineessa ja korkeissa lämpötiloissa. Tämä tekee ytimestä vakaamman ja kestävämmän. Jokaisen HPL -paneelin ulkopinnat kyllästetään yleensä fenolihartsilla ja laminoidaan sitten uudelleen korkeassa paineessa.

HPL -paneelin koostumus

hpl -paneelien trespa -koostumus

Miksi sinun pitäisi valita Trespa® -paneelit??

HPL: llä on yleensä lukuisia etuja, jotka tukevat ostopäätöstä. Materiaalia käytettiin alun perin vain rakennusteollisuudessa julkisivujen verhouksina, tuuli- tai päätylevyinä..

Ei ihme, koska HPL ei vain uhkaa suuria lämpötilan vaihteluita ja UV -säteilyä, vaan myös kosteutta, pölyä ja likaa. Vankat ja kestävät Trespa® -paneelit ovat usein ensimmäinen valinta rakennushankkeisiin ja suunnitteluluonnoksiin sekä moniin pieniin kotitekoisiin projekteihin.

Materiaalin ylimmän kerroksen poikkeuksellinen kovuus on myös erittäin helppo ja nopea puhdistaa. Jopa graffiti tuskin tarttuu siihen. Helppohoitoisen ja vähäisen huollon lisäksi HPL -paneelien käsittely on mutkatonta. Itse asiassa nämä voidaan käsitellä samalla tavalla kuin lehtipuuta. Poraus ja jyrsintä sekä leikkaus ja liimaus voidaan suorittaa erittäin helposti oikeilla työkaluilla. Erityisen pigmentaation ansiosta paneelit valmistetaan eri väreissä sekä puu-, kivi- tai metallioptiikassa.

Trespa® -paneelit ovat yksinkertaisesti täydellisiä julkisivuverhouksina

tyylikäs puinen julkisivuverhous hpl -paneeleilla

Mitä voidaan tehdä HPL -paneeleilla??

Kuten edellä on jo kuvattu, tämä materiaali on monipuolinen ja melko suosittu ja monien suosima sekä rakentamisessa että sisustuksessa. Tässä esittelemme 5 konkreettista tapaa käyttää HPL -paneeleja asumis-, sisustus- ja jopa DIY -projekteissa. Halutessasi voit esimerkiksi tilata kokoonsa leikatut Trespa®-arkit verkosta.

# 1 säilytystilaa ja työtaso keittiölle

HPL -paneelien erilaiset sisustukset, tekstuurit ja värit mahdollistavat täydellisen valinnan mihin tahansa sisustustyyliin ja makuun. Materiaalin korkea naarmuuntumiskestävyys tekee siitä ihanteellisen säilytystiloihin omissa neljässä seinässäsi ja erityisesti silloin, kun keittiössä käytetään paljon työtasoa.

Tyylikäs työtaso, jossa on kivimainen rakenne

työtaso kivipintaiset hpl -laatat

# 2 kylpyhuonekalusteet ja seinäverhoukset

HPL sopii yhtä hyvin kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneeseen ja pesutupaan. Seinäverhouksena tai kaikenlaisten huonekalujen etupuolella materiaali näyttää erittäin tyylikkäältä ja trendikkäältä. Kivi-, puu- tai lasioptiikka viimeistelee sisustuksen ja varmistaa onnistuneen sisustuksen, joka tyydyttää hienoimmankin maun.

Tyylikkäät kylpyhuonekalusteet PHL -paneeleilla

kylpyhuoneen huonekalut suihkukaapit verhous hpl paneelit

# 3 pöytälevy sohvalle tai ruokapöydälle

Trespa® -paneelit ovat monien vakiintuneiden ja uusien suunnittelijoiden ja huonekaluvalmistajien suosikkeja. Erityisesti kahvipöydät ja ruokapöydät, mutta myös sivupöydät ja lipastot, näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä ja sopivat täydellisesti moderniin huonekaluun.

Nykyaikainen huonekalusuunnittelu HPL: stä

sivupöytä sohvapöytä trespa hpl paneelit

# 4 Alkuperäiset leikkuulaudat

Voit valmistaa upeita kodin lisävarusteita ja pieniä huonekaluja itse HPL -levyistä kuluttamatta paljon aikaa ja rahaa, kuten alla näkyvät kuusikulmaiset leikkuulaudat. Ainoa tehtävä – leikkaa paneelit haluttuun muotoon, mieluiten palapelillä, ja liimaa ne sitten yhteen erityisellä liimalla.

Tee puoliksi leikatut leikkuulaudat itse

leikkuulaudat, jotka on valmistettu trespa hpl -levyistä

# 5 Erilaisia ​​DIY -huonekaluideoita

HPL -paneelien luovuudella ja mielikuvituksella ei juuri ole rajoja. Oikeilla ohjeilla ja halutulla värillä ja tekstuurilla voidaan rakentaa kauniita keittiölaatikoita, kaappeja, seinähyllyjä ja paljon muuta. Myös muut materiaalit sopivat tähän hyvin – kuten aito puu, rottinki, muovi jne..

Yksinkertaiset ja käytännölliset HPL -paneeleista valmistetut DIY -huonekalut

valkoiset hpl -levyt trespa -kudotut korit

Toivomme, että vinkkimme ja ideamme ovat antaneet sinulle enemmän selvyyttä Trespa® -paneeleista ja että olemme antaneet sinulle tarvittavan määrän inspiraatiota.

Toimitus toivottaa hauskaa ajattelua, valintaa ja työskentelyä!