Unohtumaton häämatka – eksoottisia matkakohteita rakkauslomallesi

Ei vain lämpömittari nousee kesällä, vaan myös monien syvästi rakastuneiden pariskuntien mielialaparometri, jotka ovat suunnitelleet häitään tällä upealla kaudella. Itse asiassa jokainen kausi on yhtä hyvä sanoa kyllä ​​rakkaalle. Kesällä jokainen häät on vielä romanttisempi, minkä vuoksi se on edelleen suosituin aika hääjuhliin ja niihin liittyvään kuherruskuukauteen. Kyllä, juuri kuherruskuukausi! Koska jokainen hyvin järjestetty häät sisältää myös unohtumattoman häämatkan. Tänään haluamme säästää kaikkia tulevia pareja häiden aiheuttamasta stressistä ja ainakin auttaa heitä valitsemaan ensiluokkaisen matkakohteen rakkauslomalleen. Haluamme ehdottaa joitain eksoottisia ja ylellisiä kuherruskuukauden matkakohteita, jotka takaavat sinulle 100% unohtumattomat kokemukset ja herättävät varmasti hieman kateutta ystäväpiirissäsi.

Löydä oma ”kesäparatiisi kahdelle” ja mene sinne häämatkallesi!

häämatka kesällä valitse Malediivit

Nuoret naiset ovat aina suuressa stressissä – hääseremonia, hääjuhla, ensimmäinen tanssi, hääkakku…. Tällaisessa tilanteessa unohdat usein jotain tai jotain tärkeää, joka ottaa takaistuimen. Älä anna valmistelujen ja emotionaalisesti ladatun juhlan hämmentää sinua ja ajatella myöhempää aikaa varhaisessa vaiheessa.

Puhtaan onnen juhlapäivät ovat päivän järjestys! Matkatoimistot tarjoavat kaiken ystäville – edullisista maailmanmatkoista kodikkaaseen viikonloppuun omalla alueella. Aina löytyy jotakin jokaiseen makuun, tyyliin ja budjettiin. Selaa erilaisia ​​matkaesitteitä ja valitse romanttinen paikka unohtumattomalle kuherruskuukaudelle varmalla vaistolla. Olemme myös valmistelleet sinulle jotain täällä!

Mauritius on ykkösvalintamme

Jos aiot unelma häät kesällä, valitse matka Mauritiukselle! Paratiisisaarivaltio sijaitsee Intian valtamerellä, noin 1800 km itään Afrikan rannikolta. Kilometrejä koralliriuttoja suojaa saarta valtameren voimalta. Etäisyydeltä saari näyttää henkeäsalpaavalta. Paikan päällä ihastut myös niiden valkoisilla rannoilla ja kiehtovalla vuoristomaisemalla. Loogisesti vesiurheilu on täällä erittäin tärkeää. Sukellus ja surffaus, uinti ja uiminen ovat suosituimpia vapaa -ajan aktiviteetteja. Monet eksoottiset paikat odottavat lomanviettäjien löytämistä.

Snorkeleijat ja sukeltajat rakastavat lentää Mauritiukselle häämatkalleen

häämatkaideoita kesäksi Mauritiukselle

Mauritiuksen ensiluokkaiset häämatkahotellit tarjoavat erikoistarjouksia vastasyntyneille. Kynttiläillallinen, jossa on pullo talon viiniä, kukkakylpy hotellin spa- ja wellness -alueella, ilmainen hieronta per henkilö ja monia muita yllätyksiä, jotka tekevät häämatkallesi unohtumattoman kokemuksen.

Vietä häämatkasi lumivalkoisilla rannoilla upeassa auringonpaisteessa

häämatkaideoita kesävierailulle Mauritiukselle

Malediivit ovat unelmakohde täydelliselle häämatkalle

Jos haluat enemmän eksoottisuutta, Malediivit on oikea paikka sinulle! Se on myös saarivaltio Intian valtamerellä, mutta se on jopa kauempana Euroopasta kuin Mauritius. Malediivit koostuvat noin 2000 saaresta ja atollista, jotka ovat Lounais -Intiasta ja Sri Lankasta keskellä merta. Tässä on paratiisi maan päällä! Äskettäin naimisissa olevat pariskunnat laskeutuvat unenomaiseen ilmapiiriin. Kaikkialla näkyy turkoosin sinistä vettä, hopeanhohtoisia hohtavia aaltoja, valkoisia rantoja ja vihreitä palmuja…. Tietenkin on myös paljon auringonpaistetta ja ensiluokkaista palvelua. Snorkelerit, sukeltajat ja surffaajat saavat rahansa täällä! Itse asiassa jokainen lomailija on hemmoteltu Malediiveilla – rannalla uidessa voit nauttia kuherruskuukauden ansaitusta joutilaisuudesta, päivällä voit maistaa Kaukoidän ruokia ja illalla sinulle tarjotaan eksoottisia cocktaileja. Täällä voit odottaa paljon rauhaa, vapautta ja nautintoa vain olla pariskunta!

Löydät kaiken, mitä sydämesi haluaa Malediiveilta

Järjestä häämatka kesällä Malediiveilla

Rentoudu rannalla ja nauti nuoren perheen onnellisuudesta

viettää kuherruskuukautta Malediiveilla

Euroopassa on myös paljon tarjottavaa uusille pareille

Monet vastasyntyneet eivät kuitenkaan välttämättä halua lentää lomakohteeseensa tuntikausia ja viettävät siksi mieluummin häämatkansa Euroopassa. Vanhalla mantereella on myös paljon tarjottavaa. Jos haluat täyttää rakkauslomasi upealla kulttuuriohjelmalla, voit varata lyhyen matkan Amsterdamiin, Prahaan, Wieniin tai Pariisiin. Italiasta, Espanjasta, Kreikasta ja Kroatiasta löydät myös upeita matkakohteita ja lomakohteita juuri häämatkallesi. Ehkä haluat jäädä saksankielisiin maihin ja kokea silti jotain uutta ja aiemmin tuntematonta? Monet Itävallan ja Sveitsin hotellit tarjoavat erikoisohjelmia häämatkalaisille ja tekevät mielellään häämatkalla unohtumattoman kokemuksen. Haluatko vaeltaa Alpeilla vai pidätkö eurooppalaisen kaupungin dynaamisuudesta? Mutta yksi asia on ehdottomasti totta: kilpikonna voi olla missä tahansa, meren rannalla ja metsässä, maassa tai kaupungissa. Vain henkilökohtainen onnellisuutesi laskee täällä tämän tauon aikana kahdelle!

Toivotamme sinulle tapahtumarikasta häämatkaa ja onnea perhe -elämässä!

Vältä kaukamatkojen stressiä ja pysy Euroopassa häämatkalla

häämatka kesällä Itävallassa

Ehkä valitset Kroatian?

häämatka Euroopassa valitse kroatia

Tai ehkä pidät enemmän Italiasta?

Vietä häämatkasi Italiassa ja nauti paljon romantiikkaa

Käy Itävallan nähtävyyksissä

Vietä häämatka Itävallassa ja käy upeissa nähtävyyksissä

Kreikalla on myös paljon tarjottavaa

viettää kuherruskuukautta Kreikassa ja nauti kesästä

Vieraile eksoottisissa paikoissa

viettää kuherruskuukautta Euroopassa vierailla eksoottisissa paikoissa

Nauti romantiikasta kahdelle

kuherruskuukausi viettää upeita päiviä Malediiveilla