Vähennä lisäkustannuksia – vinkkejä vuokralaisille, jotka hyödyttävät lompakkoasi ja ympäristöäsi

Sähkölasku erääntyy. Tämä ei ole suosittu aika monille vuokralaisille ympäri Saksaa. Koska usein joudut maksamaan jotain uudestaan. Jotta voit tuntea olosi paljon rennommaksi seuraavalla kerralla ja ehkä jopa saadaksesi rahat takaisin vuokranantajalta, annamme sinulle muutamia vinkkejä tänään. Näin voit pienentää lisäkustannuksiasi ja säästää budjettiasi.

säästää korkeita lisäkustannuksia

Mitkä ovat liitännäiskustannukset?

Sitä, mitä vuokralainen pitää lisäkustannuksena, kutsutaan usein kulutukseksi. Periaatteessa tällä tarkoitetaan tätä rahasummaa, joka lisätään niin sanottuun kylmään vuokraan kuukausittain kiinteänä korkona ja siirretään vuokranantajalle. Koko asiaa kutsutaan sitten lämpimäksi vuokriksi. Selitetty hieman yksityiskohtaisemmin, tässä tapauksessa kyse ei ole vain sähköstä, vedestä ja lämmityksestä. Koska vuosittainen sähkölasku sisältää myös muita vuokralaisen maksettavia kuluja. Kaikkia niitä yhdessä kutsutaan jaettaviksi lisäkustannuksiksi. Mitä nämä oikein ovat, on artikkelissa Käyttökustannuksia koskeva asetus (BetrKV) lain mukaan. Vuokrasopimuksessa nämä on mainittava nimellä "käyttökustannukset" säännellä kirjallisesti. Jos vuokralainen maksaa muita lisäkustannuksia, ne katsotaan "muut käyttökustannukset" erittäin tarkasti muotoiltu ja sovittu vuokralaisen ja vuokranantajan yhteisellä sopimuksella.

pienentää liitännäiskustannuksia on tarkastettava liitännäiskustannusten kirjanpito

Nämä käyttökustannukset / liitännäiskustannukset sisältyvät laillisesti liitännäiskustannuksiin:

 • lämmityskustannukset
 • Vesihuolto
 • Kiinteistövero
 • muita julkisia taakkoja
 • Kuuman veden järjestelmät
 • salaojitus
 • Hissit
 • Puutarhan huolto
 • Kadun siivous
 • Jätehuolto
 • Yleisten tilojen valaistus
 • nuohooja
 • Rakennusten siivous
 • rakennuspäällikkö
 • Omaisuus- ja vastuuvakuutus

Tarkista sähkölasku ja säästä rahaa

Kuten jo mainittiin, vuokralaisena maksat lisäkustannukset kuukausittain ennakkomaksuna. Todelliset kustannukset esitetään sitten vuosimaksupalvelusopimuksessa. Mutta miten ne oikeasti ovat? Tiesitkö, että yli 80% kaikista asuintilojen sähkölaskuista Saksassa osoittautuu riittämättömiksi? Jotta voit olla varma ja maksaa vain siitä, mitä todella pitäisi, voit ostaa omasi Tarkista lisävuokrakustannukset ammattimaisesti. Tämä voidaan tietysti tehdä myös helposti ja kätevästi verkossa.

Tarkista sähkölaskut verkossa

Pienemmät lisäkustannukset – yksinkertaiset vinkit, joilla on suuri vaikutus

Tosin moniin vuokralaisen maksettaviin liitännäiskustannuksiin ei todellakaan voida suoraan vaikuttaa. Mutta energian ja veden kulutus tekee. Voit vähentää sitä kestävästi muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä, jotka vaikuttavat käyttäytymiseen ja tapoihin. Tällä tavoin suojaat paitsi lompakkoasi myös ympäristöä.

Säästä lämmityskustannukset

Lämmityskustannukset ovat hyvä paikka aloittaa, koska ne muodostavat suuren osan jokaisen kuluttajan kuukausilisistä lisäkustannuksista. Tässä on otettava huomioon seuraavat näkökohdat:

 • Valitse tuuletus mieluummin kuin kallistetut ikkunat,
 • Ilmaa lämmitin säännöllisesti,
 • Tarkista ikkunat ja ovet optimaalisen tiivistyksen varalta ja ilmoita vuokranantajalle mahdollisista vioista,
 • Pidä vakiolämpötila äläkä anna käyttämättömien huoneiden jäähtyä,
 • Jopa 1-2 astetta huonompi huonelämpötila päivällä voi pienentää lisäkustannuksia.

vähentää lisäkustannuksia säätää lämpöä

Säästä sähköä

Jos et ole vieläkään vaihtanut kaikkia tehoa häikäiseviä hehkulamppuja LED-valoihin, on korkea aika tehdä niin. Lisäksi on erittäin hyödyllistä, jos et pidä tarpeettomasti elektronisia laitteitasi valmiustilassa. Latauskaapelit ovat myös keskimääräisiä energianhukkaa. Ruoanlaitossa kannattaa käyttää vedenkeitintä sen sijaan, että käytät liesiä suoraan. Hieman radikaalimpi, mutta melko tehokas askel kohti sähkön säästämistä olisi sähköntoimittajan vaihtaminen. Voit tehdä tämän myös vuokralaisena, jos olet allekirjoittanut oman sopimuksen vanhan sähköntoimittajan kanssa.

Säästä kylmää ja lämmintä vettä

Planeettamme arvokkain neste voidaan myös säästää kestävästi muutamalla yksinkertaisella vinkillä. Suurin osa jokaisen kotitalouden vedestä käytetään henkilökohtaiseen hygieniaan ja wc -huuhteluun. Jos pidät suihkusta ennen uimista ja hankit rahaa säästävän suihkupään, säästät säännöllisesti monia kuutiometrejä vettä ja lämmitykseen tarvittavaa energiaa. Sinun tulisi myös käyttää wc: n energiansäästöpainiketta useammin, sulkea hana, kun harjaat hampaita ja peset käsiäsi, ja jos mahdollista, luo energiatehokas pesukone ja astianpesukone.

säästää vesisuihkut vähentävät lisäkustannuksia

Toimi tietoisesti ja vähennä energiankulutustasi mahdollisimman paljon. Tällä tavoin voit osallistua aktiivisesti ilmastonmuutoksen torjuntaan ja olet varmasti paremmalla tuulella, kun saat seuraavan sähkölaskun. Valinta on sinun ja voit pienentää lisäkustannuksiasi yksinkertaisilla toimenpiteillä.

pienemmät lisäkustannukset säästävät energiaa