Zoë Kravitz muuttaa radikaalisti ulkonäköään lyhyellä pixie -leikkauksella

Zoë Isabella Kravitz on yksi kuuluisuuksista, jotka tunnistettiin hänen tyylillään. Tämän vuoksi uutinen siitä, että hän on nyt päättänyt pixie -leikkauksesta, oli hyvin järkyttävä monille faneille. Tämä on todennäköisesti seurausta suuresta muutoksesta Zoë Kravitzin elämäntavassa. Hän esitteli itsensä Instagramissa uudella tyylillään. Se tuli kuukausi sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että Zoë sai Catwomanin roolin samannimisessä elokuvassa. Toinen johtava rooli tässä tuotannossa uskottiin näyttelijä Robert Pattinsonille. Itse asiassa tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Zoë näyttää itsensä nykyisessä pixie -leikkauksessa. Viimeksi se oli vuonna 2017.

Zoë Kravitzin uusi hiustenleikkaus näyttää tältä

lyhyt kampaus zoe kravitz pixie

Inspiraatiota Zoë Kravitzin tyylistä

Zoë Kravitz on modernien kampausten kuningatar, jotka on helppo muotoilla ja jotka korostavat myös hänen persoonallisuuttaan. Koska aivan kuten pitkät rastapunokset, pixie -kampaus on hiusten leikkaus, joka näyttää erityisen omaperäiseltä. Mutta sitä varten tarvitset hyvän kampaajan! Mutta loppujen lopuksi molemmat hiustyylit ovat suhteellisen helppoja hoitaa jokapäiväisessä elämässä.

Tällä kertaa muutos oli melko dramaattinen. Syynä on se, että on hyvin vaikeaa ja hidasta palata vanhaan ulkoasuun jälkeenpäin.

Pixie -leikkaus yhdistetään tummaan hiusväriin

pixie -kampaukset zoe kravitz -kampaukset naisille

Tuloksena yhteistyöstä Nikki Nelmsin kanssa

Nikki Nelms on 30-vuotiaan näyttelijän stylisti. Kravitz mainitsi hänet yhden päivän Instagram -viestissä. Nikki tekee aina vaikutuksen kampauksillaan, nimittäin tähtien dramaattisilla kuvamuutoksilla. Hänen asiakkaitaan ovat Janelle Months ja Yara Shahidi. Lyhyt leikkaus sopii selvästi Zoë Kravitzille erittäin hyvin. Itse asiassa Kravitz teki muutoksen erinomaisella hetkellä. Koska rooli kissanaisena uudessa Batman -elokuvassa liittyy paljon dynamiikkaa ja tämä kampaus on täydellinen siihen.

Monet ovat jo tottuneet ulkoasuun Rasta -punosten kanssa

zoe kravitz kampaus naiset rasta punokset

Tältä kuva näytti Instagramissa

zoe kravitz pixie kampaus naiset instagram

Zoë viehättävällä kampauksella virallisen tapahtuman aikana

zoe kravitz rasta punokset kampaukset naiset

Zoë Kravitz sai Catwomanin roolin uudessa Batman -elokuvassa

zoe kravitz lyhyet leikkaukset naisille