9 fantastiske trøjer til kvinder og mænd med billeder

En sweatervest er en klassisk modeerklæring, der kan bruges til kontor, vest -sweater ligner en lig med en normal eller afslappet sweater. Denne trendy vest var berømt i det 20. århundrede, denne formelle slid er ærmeløs og fungerer godt med skjorter.

Bedste trøje til mænd og kvinder med billeder:

Prøv disse gode mønstre, og vælg det bedste for dig,

1. Ensfarvet sweatervest:

Ensfarvet sweatervest

En ensfarvet sweatervest er en, hvor vesten er lavet i uld af en bestemt farve. Disse er V -formede trøjer, der fungerer godt til mænd over skjorter. Den ærmeløse vest er perfekt til mellemstore vintre. Letheden ved at bære disse veste er stor, og det giver også komforten.

2. Argyle Sweater Vest:

Argyle Sweater Vest

Et af de klassiske mænds sweatervestmønstre har diamantsømmen på. Dette er en strikkesøm, der har store diamanter med kontrastfarve. Den ærmeløse Argyle -vest er et perfekt medium til denne søm og ser godt ud. Du kan også få disse i forskellige farvekombinationer.

3. Sweater Vest med lynlås:

Sweater vest med lynlås

Prøv denne vidunderlige sorte vest, der er let at have på. Det vestlige mønster foran på denne vest er perfekt til alle milde vintre. Lynlåsen foran giver dig mulighed for at holde vesten åben eller lukket. Lynlåsen kan være af kontrastfarve eller sort selv.

4. Lang sweatervest:

Lang sweatervest

Denne lange vest er fantastisk at tage på til vintre. Den lange vest giver dig ekstra varme, og du kan bære den over ethvert tøj. Designet med åben krave er også lige så moderigtigt. Lommerne på forsiderne er både praktiske og stilfulde.

5. Cashmere Sweater Vest:

Kashmir trøje vest

Kashmir er vidunderlig uld, der er perfekt til trøjer og veste. Denne uld, der kommer fra Kashmir i Indien, er blød og varm. Denne ærmeløse vest er hyggelig og har et stribet mønster. Mønsteret kan være med tynde striber eller tykke. Prøv denne luksuriøse uldtrøje til den bedste følelse nogensinde.

6. Polo Sweater Vest:

Polo sweater vest

En Polo vest er en anden klassisk stil, der bæres meget af folk, der spiller polo. Dette fantastiske spil er gjort synonymt med polovesten. Den korte ærmeløse vest er almindelig og tynd, og den fungerer som en vidunderlig beklædningsgenstand til de milde vintre. Det beskytter også spillerne mod brisen. Polovesten er også noget, der bæres af alle mænd, uanset om de spiller spillet.

7. Shawl Collar Sweater Vest:

Shaw Collar Sweater Vest

En sjalskravevest er en anden fantastisk stil, som du kan vælge at have på. Dette har den rullede kraveeffekt og er knappet foran med en V -form åbning. Denne brune vest er et perfekt eksempel på sjalskraven. Forlommerne er gode til brug og til at holde dine hænder varme.

8. Knap Sweater Vest:

Knap Sweater Vest

Lav et slående udsagn med en klassisk knapvest i farver som grå eller sort. Disse klassiske farver fungerer godt med alle beklædningsgenstande. Opknapningsvest har en typisk V-halsåbning. Knapperne kan være store eller små. Vestens lommer er foran og kan have kontrastfarve.

9. Sweater med rund hals:

Sweater med rund hals

Prøv dette fede sweatervest damedesign, der vil passe godt til nederdele og jeans. Vesten er lavet med en rund hals, der har en kontrastkant. Denne grænse ses også omkring ærmegabene. Vesten kan let bruges til formelle lejligheder.

Sweatervesten er en smart måde at klæde sig på til vintre. Det er et perfekt formelt slid, der fungerer godt til kontor og møder. V -halsen er den klassiske stil, og den kan også have rund hals eller sjalhals. Stingmønstrene kan være almindelige, argyle eller stribede.