9 moderne rødbrune trøjer til mænd og kvinder i Indien

Trøjer fås i alle farver og stilarter. Det er dit valg, hvilken du vil købe og bære. Farven rødbrun er blandt de rige farver, som folk vælger. Denne farve er en lys farve, der ser godt ud til formelle lejligheder såvel som afslappet. Prøv disse smukke rødbrune trøjer, der findes i forskellige stilarter.

Bedste Maroon trøjer med billeder:

Lad os finde her med nævnte top 9 rødbrune trøjer til mænd og kvinder.

1. Trøje med rund hals:

Sweater med rund hals

Vælg denne klassiske trøje med rund hals og rød til din vintertøj. Denne vidunderlige trøje med rund hals har et strikmønster i mesh, der ser godt ud. De lange ærmer har en bred kant med ribsøm. Dette er et godt mønster at bære til afslappede udflugter samt fester.

2. Twisted Back Sweater:

Twisted Back Sweater

Gå funky med denne rødbrune striktrøje, der har en snoet ryg. En simpel sweater er blevet trendy og sej med dette twist. Bagsiden ser også fantastisk og slående ud. Du får helt sikkert hovedet til at dreje med denne smukke rødbrune trøje.

3. Stripped Cropped Sweater:

Stripped Cropped Sweater

Her er en flot stribet afskåret maroon sweater dametøj. Det stribede udseende opnås ved at tilføje striber af hvide lag. To hvide striber tilføjes til midten af ​​ærmet såvel som kroppen. Den rødbrune beskårne sweater er også en sjov vintertøjskollektion, som du kan have i din garderobe.

4. Shawl Collar Sweater:

Shawl krave sweater

En sjalskrave er endnu en cool ændring i den normale herretrøje. Denne rødbrune trøje til mænd har et flot, pænt design til kroppen. Kraven er sjalskraven med en stor knap vedhæftet. Denne langærmede sweater er lavet med en simpel strik, der ser slank ud.

5. Trøje med V -hals:

Sweater med V -hals

De fleste mænd og kvinder foretrækker den normale V -hals sweater, der fungerer som en pullover. Denne rødbrune V -hals sweater er et klassisk design, der ses blandt de fleste sweater -mønstre. V -halsen er behagelig og let at have på. Dette kan være en dyb V eller en normal.

6. Trykt trøje:

Sweater med tryk

Prøv denne rødbrune pullover sweater, som du kan bruge til sport og andre aktiviteter. Pulloveren bruges normalt til udendørs aktiviteter og er også fantastisk til kølige vintre. Denne trykte sweater har det tryk, der kan tilpasses efter dit valg.

7. Trøje med turtlehals:

Sweater med turtlehals

Bliv groovy i denne rødbrune sweater med et klassisk turtleneck -design. Denne sweater er en trøje i raglan -stil, der kan bæres løst. Turtleneck holder dig varm og hyggelig om vinteren. Farven rødbrun er en dyb farve, der også kan kaldes bordeaux.

8. Sweaterkjole:

Sweater kjole

En rødbrun lang sweater er en anden sej stil, som du kan have på om vinteren. Denne sweaterkjole er et klassisk stykke, der får dig til at se moderigtig og stilfuld ud. Sweaterkjolen har sideslidser, der er foret med lynlåse i stål. Du kan også vælge den rødbrune trøje til din aften.

9. Bell Sleeve Sweater:

Bell Sleeve trøje

Denne trøje rødbrun er en fantastisk genstand til et formelt slid. Farven virker godt på ethvert bundslid. Prøv det med lyse nuancer til det særlige touch. Båndene på halsen og ærmerne er en vidunderlig tilføjelse. Klokkeærmerne gør denne sweater til et flot formelt vintertøj.

Maroon trøjer er en god tilføjelse til enhver garderobe. De findes i stilarter med V -hals, turtleneck og endda rund hals. Du kan også blive stilfuld med snoet rygdesign.