9 ultramoderne bomuldstrøjer til mænd og kvinder i Indien

En bomuldstrøje er en god måde at holde varmen på i det milde vejr. Da det ikke er meget varmt, kan du komme til at bære dette oftere. Variation kommer med kvalitet frem for kvantitet; bomuldsmateriale giver en ordentlig varm og blød fornemmelse i outfitsamlinger. Prøv de forskellige stilarter, du kan få disse bomuldstrøjer.

Bedste bomuldstrøjer med billeder:

Lad os finde her med nævnte top 9 bomuldstrøjer til mænd og kvinder.

1. Kabelstrikkede bomuldstrøjer:

Kabelstrikkede bomuldstrøjer

Kabelstrik er en klassisk søm, der er elsket af alle. Denne grå sweater er en vidunderlig genstand, som du kan bruge til vintre eller endda andet køligt vejr. Kabelstrikningen udføres i kroppen og ærmerne er glatte. En bred ribkant gør, at denne sweater ser elegant ud.

2. Cotton Cashmere Sweater:

Sweater i bomuldskashmir

Vælg denne ultrakølede cardigan sweater i lysegrå til enhver formel eller afslappet udflugt. Sweateren med V -hals er et enkelt og elegant outfit, der kan kombineres med alle mørke bukser eller nederdele. Prøv den simple cardigan til alt vejr, da bomuldstrøjen kan bruges når som helst.

3. Trøje med rund hals:

Sweater med rund hals

En blå pels rund hals sweater er en anden flot sweater, som du kan købe til en fest. Denne kvinders bomuldstrøje er et lækkert festtøj. Pelsen på trøjen gør den ret rig. De lange ærmer er også noget, der er godt til enhver tid.

4. Ribbet bomuldstrøje:

Ribbet bomuldstrøje

En dejlig hvid bomuldstrøje er altid noget, der kommer godt med. Trøjen har et ribbet mønster, der også ser godt ud til formelt slid. Den hvide farve er meget formel og kan kombineres med enhver form for bundtøj. De mørke nuancer af bukser og bukser er det bedste valg til denne sweater.

5. Half Zip Sweater:

Sweater med halv lynlås

En halv lynlåsstil er en trendy stil til trøjer. Denne herre bomuldstrøje er en stilfuld måde at se fashionabel ud på. Den halve lynlås ved kraven kan åbnes eller lynes op. Du kan få lynlåsen i bronze eller stål. Prøv denne virkelig fede sweater til enhver tid.

6. Trykt bomuldstrøje:

Sweater i trykt bomuld

Et silketrykprint -logo på din sweater er en sej måde at se hip på. Denne sorte bomuldstrøje har et trykt logo på forsiden. Udskriften er i kontrast hvid farve. Du kan også få disse udskrifter tilpasset. Den sorte farve er en dejlig mørk nuance, der får dig til også at se slank ud.

7. Bomulds sweatervest:

Bomulds sweater vest

En sweatervest er en god måde at holde varmen på i milde vintre. Denne sweater i bomuld er en meget flot vest, der er perfekt til formelt slid. Vesten er ærmeløs med en flot rød kant ved kanten. Bomuldstrøjer er en fantastisk måde at se stilfuld ud og samtidig blive varme.

8. Shawl Collar Sweater:

Shawl krave trøje

En sjalskrave er også en god cardigan -stil. Denne trøje i bomuld har en sjalskrave og lommer foran. Den åbne cardigan -stil foran har også knapper i samme farve. Du kan bære denne trøje til enhver lejlighed, især afslappede udflugter.

9. Cardigan Sweater:

Cardigan sweater

Denne lange bomuldstrøje er et godt valg til kvinder. Bomuldstrøjen damer kan bære kommer i cardiganformatet. Den har asymmetrisk åbning uden knapper. Trøjen kommer i en stor og bred krave. Du kan også få den i mørkegrå farve eller andre farver.

En bomuldstrøje er et godt valg at have på i milde vintre. Dette er ikke så varmt og hyggeligt, så du kan bære det til alt vejr. Bomuldstrøjen har forskellige stilarter som V -hals, cardigan -stil osv.