9 bedste firkantede tørklæde designs til kvinder i trend

Firkantede tørklæde designs er dejlige og trendy. Der er et stort udvalg af tørklæder som bomuld, silke, kashmir, uld osv. Afhængigt af sæson og stil kan du vælge et af disse tørklæder. Disse firkantede tørklæder til damer er stilfulde og elegante. De er designet af topmodemærker. Pral disse stilfulde tørklæder på din egen måde. Der er trykte tørklæder og traditionelle, der ser etniske ud til alle de afslappede udflugter. Du kan binde dem på forskellige måder. Lav en simpel knude foran eller bagpå. Det afhænger af dit modevalg. Det kan også vikles om halsen.

Sådan bæres et firkantet tørklæde:

Der er forskellige måder at bære et firkantet tørklæde på, en sådan metode er:

Tag det firkantede tørklæde. Fold tørklædet halvt for at lave en trekant. Hold trekantsenden foran. Og tag de løse ender til bagsiden. Lav en knude. Løsning lidt, så den forreste del ser pæn ud.

Sådan bindes et firkantet tørklæde:

Der er forskellige måder at binde et firkantet tørklæde på. En sådan metode er:

  • Fold tørklædet fra den ene spids til den anden. Det laver en trekant. Fold derefter tørklædet igen, så den spidse kant rører ved den lige overflade. Fortsæt nu med at folde, indtil du får en lille trekant. Tag nu delen af ​​tørklædet og vikl rektanglet rundt om halsen og knyt knuden enten foran eller på siderne afhængigt af dit valg.
  • Der er endnu en måde at pakke tørklæde på. Tag det firkantede tørklæde. Vikl det rundt om halsen. Lad enderne være ubundne.
  • Du kan også vikle tørklædet rundt om dine hænder ved at lave det som et bånd med en knude. Vælg et levende farvet tørklæde til dette formål.

Bedste firkantede tørklæde designs til kvinder:

Her er få firkantede tørklæder, vælg nedenunder de top 9 firkantede tørklæder,

1. Firkantet silketørklæde:

Firkantet silketørklæde

Dette er et smukt silke firkantet tørklæde. Et dejligt sort og hvidt tørklæde med store sorte prikker på. Lavet af ren silke. Det er blødt på huden. Stoffet er meget glat og skinnende. Kantene har en flot lyserød foring. Dette er et ideelt firkantet tørklæde, der kan bæres på forskellige måder.

2. Trykt silke firkantet tørklæde:

Trykt silke firkantet tørklæde

Lavet af ren morbærsilke. Det er blødt og elegant, farverne er så attraktive, og tørklædet kan bæres på forskellige måder. Det firkantede tørklæde kan også fungere som et sjal. Det er stort, og udskrifterne er meget elegante. Dette store firkantede tørklæde id udelukkende håndlavet og rullekant er syet af erfarne designere farver er meget behagelige og ser traditionelle ud. Det er velegnet til alle afslappede og festlige arrangementer.

3. Designer lille firkantet tørklæde:

Designer lille firkantet tørklæde

Dette er et lille firkantet tørklæde på 40*40 cm. Den har orange og gule blomster med en blågrøn baggrund. Lavet af ren silke. Det kan bæres på forskellige måder. Det kan bruges som tørklæde eller lomme. Style det på din måde. Silken er meget blød og kanterne trimmes fint.

4. Blomstret trykt Chiffon tørklæde:

Chiffon tørklæde med blomsterprint

Denne er et dejligt pink blomstret chiffon tørklæde til alle de dejlige damer. Den har kvastender. Chiffonmaterialet er blødt og hyggeligt. Det er blødt på huden. Dimensionerne er 100*100 cm. Det lyserøde blomstermønster ser så smukt ud. Det er lige det rigtige til forårssæsonen. Kan draperes i stil på forskellige måder. Går godt med et sort ensemble.

5. Gul firkantet halstørklæde:

Gul tørklæde med halskæde

Få dette gule og marineblå stribe mini firkantede tørklæde. Det ser så hyggeligt ud. Den er lavet af chiffon. Stoffet er blødt og glat. Føj dette til din garderobe for at forbedre din sans for mode. Bind dette om halsen og vis tørklædet væk med stil. Striberne ser så elegante ud. Dette er ideelt til formelle lejligheder. Det stribede stof giver det formelle look til påklædningen.

6. Silke firkantet halstørklæde:

Halstørklæde i firkantet silke

Lavet af ren silke. Dette tørklæde er marineblåt i farve med prikker og kædemønstre på. Det ser ret sejt ud. Wrap det med stil om halsen. Ser meget cool ud til afslappede udflugter. Kædemønsteret på tørklædet ligner et juvelmønster. Silken er blød og skinnende. Det ser meget stilfuldt ud. Det ligner næsten et smykke om halsen. Passer godt til sorte toppe.

7. Plaid Square tørklæde:

Plaid Square tørklæde

Et klassisk plaid firkantet tørklæde. Tasselkanterne tilføjer mode til tørklædet. Plaidmønsteret er så elegant. Den røde og hvide kombination er smuk. Den er lavet af polyester. Den har kantdetaljer. Kan bruges på hvide toppe. Materialet her er meget blødt og let på huden.

8. Håndlavet firkantet tørklæde i bomuld:

Håndlavet firkantet tørklæde i bomuld

Dette er håndlavet af vintage saree af højeste kvalitet. Dette firkantede tørklæde i bomuld har violet chevronprint på sig. Ser meget etnisk ud. Dette arbejde fra håndværkerne på tværs af landdistrikter opretholder vores kultur. Kanterne trimmes meget fint. Tørklædet ser dejligt ud på enhver afslappet top. Dette fremhæver din mode. Tørklæderne er lavet ved at lægge et par sareer over og sy dem sammen for at få et firkantet tørklæde.

9. Stort grønt tørklæde:

Stort grønt tørklæde

Et smukt grønt chiffon stort firkantet tørklæde. Tørklædet kan bæres på mange forskellige måder. Wrap det rundt om halsen eller brug det som et sjal. Det ser meget stilfuldt ud. Chiffonmaterialet er blødt og glat. Passer godt til den afslappede påklædning. Kan også binde rundt om hovedet og lave en flot modeerklæring.

Et dejligt sæt kvindelige firkantede tørklæder. De fås i alle farver og designs. Vælg blandt de bedste modemærker og pral dem med stil. Tjek dem, der er bløde og elegante. Det går let på huden og er velegnet til formelt slid. Disse firkantede tørklæder er så elegante og kan føje til din sans for mode.