9 bedste og unikke håndlavede tørklæder til kvinder

Tørklæder bruges i kolde klimaer til at gøre os varme, som bæres om halsen. Det kan strikkes tykt eller i henhold til kunstnernes kreativitet er det designet uforanderlige modeller. Disse håndlavede tørklæder kan være af forskellige materialer, såsom linned, bomuld, uld eller cashmere.

Bedste håndlavede tørklæder til kvinder:

Følgende er Top 9 -modeller af håndlavede tørklæder,

1. Sommerhæklet håndlavet tørklæde:

Sommerhæklet håndlavet tørklæde

Dette tørklæde af hæklet type er af håndlavet strikket tørklædesign, der er i smukke lyserøde og lilla nuancer. Det er elegant strikket i to blandede nuancer, så det fremhæves, når det bæres med overfrakker eller jakker.

2. Variegated Hæklet Håndlavet Halstørklæde:

Varieret hæklet håndlavet tørklæde

Dette er en af ​​de unikke håndlavede tørklæder. Det er designet på en helt særlig måde, at det kan bruges som et tørklæde med åbent mønster som vist på billedet. Damer, der er vilde med unikhed og modebevidst, kan prøve sådanne enestående håndlavede hæklede tørklæder.

3. Stort unikt håndlavet tørklæde:

Stort unikt håndlavet tørklæde

Tag et kig på denne type håndlavede uendelige tørklæder, der er for elegante og trendy. Dette maroon skraverede håndlavede Infinity tørklæde er strikket og designet omhyggeligt, så det forbliver bemærkelsesværdigt. Sådanne tørklæder passer meget godt til enhver form for moderne tøj.

4. Animal håndlavet tørklæde design:

Animal håndlavet tørklæde design

Glemmer du noget for at få din playboy til at se komplet ud? Så kan du prøve denne slags tilbehør, der får dig til at se fantastisk og mere legende ud. Ja, dette er det rigtige valg til håndlavet uld tørklæde. Du kan vælge denne slags tilbehør, hvis du vil være virkelig slem.

5. skinnende indiske håndlavede silketørklæder:

Skinnende håndlavet silketørklæde

Her er den nye samling af indiske håndlavede silketørklæder, der er smukt designet ved hjælp af den turkisblå nuance. Disse håndmalede silketørklæder er det bedste valg for at vælge tilbehør som en kjole af kjoler og kjoler. Dette skinnende materiale ville helt sikkert give dig et rigt udseende.

6. Kaninpels håndlavet tørklæde:

Kaninpels håndlavet tørklæde

Sæt dit blik på denne håndlavede vintertørklæde, som er meget udbredt i vintersæsonen for at give en varm og blød fornemmelse. Det består af uldmateriale og er også for tykt, så det helt sikkert kan give os den nødvendige varme og komfort.

7. Nepalesisk håndlavet tørklæde:

Nepalesisk håndlavet tørklæde

Se nu på disse rent håndlavede bomuldstørklæder, der er meget behagelige og lette at bære. Det er bredt navngivet som nepalesiske tørklæder og er i to farver, nemlig sort og hvid, der er designet i et unikt stribemønster. På grund af dets materiale og farven er valgt, kan den meget vel passe til ethvert moderne outfit.

8. Strikket ekstra langt håndlavet tørklæde:

Strikket ekstra langt håndlavet tørklæde

Hvis du vil være væk fra alt det tilbehør, der er kedeligt, kan du gå efter disse håndlavede tørklæder, der kan bruges i mangel af al denne slags tilbehør. Dette håndvævede tørklæde består af tre farver- creme, grønt og magenta, der fremhæver dets udseende. Det er simpelthen håndstrikket tørklæde og er lige så let som at bære og bære.

9. Unikt håndlavet grå tørklæde:

Unikt håndlavet grå tørklæde

Hold vejret for at se på denne fantastiske og slående nuance af grå uldne unikke håndlavede tørklæder. Det er unikt designet og bruger en elegant grå nuance, der passer perfekt til alle lyse farver på toppe og moderne tunikaer.

Disse håndlavede tørklæder er ikke kun til i et koldt klima, du kan også bære disse tørklæder i enhver sæson, hvis du er fortrolig med det. I henhold til farven og det materiale, du vælger, kan du få disse tørklæder til at parre med både konventionelle og moderne outfits.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80