15 bedste hvide trusse designs til kvinder

Trusser er en form for indre slid til kvinder. Den skal også sidde godt på kroppen og være løs. Klog trusse bør vælges for en sikker følelse, da det til gengæld øger kvinders tillid. Hun burde føle sig sikker og beskyttet i trusser. Forskellige stoffer bruges til at lave en trusse som bomuld, silke, satin, men først og fremmest skal det være hudvenligt og åndbart materiale. Tjek disse smukke hvide trussedesign for at tilføje dem til din undertøjskasse.

Kvinder hvide trusser:

Her får du 15 Bedste komfort Hvide trusser til damer med forskellige typer.

1. Hvide silketrusser:

Denne søde trusse i hvid thong -stil kommer med et ekstra blødt materiale til komfort og stil. Den er pyntet med en sort blonde og signatursløjfe for et specielt look. Modellen med lav talje i denne trusse er perfekt til de fleste outfits, og du vil ikke have et kig-a-boo-øjeblikke med sikkerhed!

2. Hvide nylon trusser:

Dette er et af de mest klassiske hvide nylon -trusse -designs. Den er lavet med premium nylon, der giver den bedste stretch og pasform. Trussens brede rem sikrer, at den forbliver på plads, og du behøver ikke blive ved med at trække i dem ofte. Denne skygge stil nylon trusse ser elegant ud.

3. Hvide gennemsigtige trusser:

Vil du gerne ligne en sexet engel? Prøv denne unikke hvide gennemsigtige trusse, der kommer i en lav talje, tanga-stil. Sidetrøerne i denne trusse gør det til et varmt stykke!

4. Hvide blomstretrusser:

Denne trusse er et kunstværk! Den sømløse hvide trusse har et smukt blomsterprint for at skabe et behageligt look. Den er lavet med superblødt materiale for komfort. Sig farvel til folder uden synlige linjer i denne trusse. Dette naturinspirerede trussedesign er et must at tilføje i din undertøjskasse.

5. Tynde hvide trusser:

Denne ultratynde hvide trusse er ekstremt behagelig, men alligevel sexet. Den åndbare trusse tilbyder den bedste pasform og åndedrætsevne. Det er en trusse med lav talje og perfekt til dine bukser og nederdele. Det søde slips er en dejlig tilføjelse til denne trusse.

6. White Mesh Trusser:

Hvis du har øje for det unikke, vil dette stykke helt sikkert fange din opmærksomhed. Den smukke lacy trusse leveres med et jacquard mesh for ventilation og komfort. Den leveres med ultratynde sømme og et udskåret design foran. Trussen kommer også med en bomuldsfor for åndbarhed og blød fornemmelse.

7. Hvide trusser i bomuld:

Det er en højskåret hvid trusse, der består af ren bomuld. Linningen er skabt af hvid blonder, der ser smuk ud. Det bæres over navleområdet. Det får dig til at føle blød. På begge sider er hele halvdelen af ​​underkroppen dækket. Snørebånd brugt på begge sider er strækbare og bløde. Cotton White Trusser har en komfort at have på om sommeren.

8. Hvid Hipster Trusse:

Denne trusse bæres over den nederste del af kroppen, normalt fra hofter, så den kaldes hipster -trusse. Fænomenalt broderi udføres på forsiden med en linning omkring hofterne. Du kan parre den med en hvid bh.

9. White Lace Trusser:

Det er en sexet hvid trusse med en sød sløjfe på forsiden. Den er udført med hvid blonder. Det er behageligt, fordi det er strækbart og blødt at have på.

10. Hvid trusse med lav talje:

Den bæres som en lav talje, der er under din talje. I øjeblikket bruger de fleste af damerne trusser med lav talje. En ekstra strimmel er også fastgjort over trussen for et unikt look med en sløjfe. Det er fejlfrit og ønskeligt for damer, der bærer jeans med lav talje.

11. Hvid Bikini Trusse:

Dette er hvid bikinitruse, der bruges som en del af bikini. Kvinder har bikini på, når hun er gået til en strand. Bikini er det mest sanselige tøj til kvinder, der kun består af BH og trusse. Her har en trusse bred linning, og kun det bageste område er dækket med trusse.

12. White G String Trusse:

Denne trusse er kendt som G String Panty. I denne har taljen kun en hvid strimmel, og kønsområdet er dækket med hvidt blødt stof. På forsiden er der tegnet et suverænt blomsterdesign. Man kan bære den på enten på deres bryllupsnat eller på bryllupsrejse. Det kan vække spændingen.

13. White Designer Panty:

Denne trusse er specielt designet af en designer. Det intime område er dækket med bomuldsstof og taljen har to forskellige blonderstrimler. Det er forskelligt fra almindelig trusse. Det kan give dig en særlig følelse af at have på.

14. Hvid satin trusse:

hvid satin trusse

Denne trusse består af satinstof, der ved brug føles som en silke. Det vil være lidt løst materiale. Kun få damer vil kunne lide satinstof. Det har enkelt design. På grund af dets tynde materiale.

15. Sexet hvid trusse:

Denne trusse er til særlige øjeblikke. På forsiden er speciel sommerfugl præget for at give et fængslende og interessant design. Det vil blive elsket af alle. Det er mest glædeligt og fantastisk. Blandt alle hvide trusser vil det helt sikkert vække varm passion og intens følelse mellem parret.

Hvide trusser er et must i enhver kvinders garderobe. Intet kan erstatte klassiskheden af ​​en hvid trusse. Med en række designs og stoffer at vælge imellem, er det svært at shortlist kun ét stykke. Du skal dog forstå, at trusser, der kommer i en stringmodel eller dem med gennemsigtige mesh -designs, normalt ikke anbefales til daglig brug.