9 Awesome Granny Trusser, der føler dig komfortabel

Bedstemorstrusser er store trusser, der passer godt til bedstemødre. Dette var den stil, der blev sportet for mange år siden, men nu er bedstemorstrusserne kommet tilbage med stil. Så også du kan vælge at have en bedstemorstrussel, der ikke får dig til at føle dig som en bedstemor! Vælg mellem disse muligheder, og tag det rigtige valg.

Bedste Granny Trusser til kvinder i trend:

1. Trykt Granny Trusse:

Trykt Granny Trusse

Du finder trykte bedstemorstrusser, der er farverige og stilfulde. Bedstemorstrusserne kan have elastikbånd, der er dækket af skulderblonder. Det anvendte materiale kan være satin eller bomuld eller endda silke.

2. Cotton Granny Trusse:

Cotton Granny Trusse

De bedste bedstemor -trusser, der er mest udbredt, er granny -trusser i bomuld. Disse bedstemorbukser er perfekte til året rundt, da de er lavet i bomuld og er mest behagelige. Tjek de farveindstillinger, du har, da hvid også er et af de bedste valg.

3. Ren blonder bedstemor trusse:

Ren blonder bedstemor trusser

Du kan være varm selv i stor trussel, og denne blotte blondetrusse er lige den for dig. Vælg dem i flotte farver, og du finder komfort og glamour på samme tid. Den blonder, der bruges foran som panel, er bred.

4. Polka Dots Granny Trusse:

Polka Dots Granny Pantie

Dette er stilen i 70’erne og 80’erne og betragtes som en klassiker. De prikkede trusser er virkelig fantastiske, og kvinder i bedstemorstrusser ser virkelig seje ud i dem. Farverne kan variere, men hvide prikker på enhver farve ser bare flotte ud.

5. Sjov Granny Trusse:

Sjov Granny Trusse

Bedstemorstrusser kan også være sjove og søde, selv for deres store størrelse. Denne hvide bedstemor -trusse er trykt på bagsiden med nogle slags sjove citater. Trusserne er trykt i kontrastfarve. Prøv denne stil på en sjov måde med personlige citater.

6. Barsel Granny Trusse:

Barsel Granny Trusse

Mange gravide finder trøst i bedstemorstrusselen. Disse er strækbare og gør den bedste ledsager, når din krop er forstørret i størrelse. Bomuldsmaterialet er også blødt at røre ved. Du vil mærke den korrekte blødhed, og du kan let strække, mens du står over for et problem.

7. Vintage Look Granny Trusse:

Vintage Look Granny Trusse

Dette er et smukt vintage look granny trusse, der har vidunderlige tryk på det. Farverne er fantastiske, og det gør trussen meget glamourøs. Trussen er lavet af naturligt åndbart materiale. Denne er mest nyttig til unge piger, de kan lide at prøve udflugter på strandområdet, de kan lide at bruge til svømmetid. Få dette design i blomstermønster.

8. Nylon Granny Trusse:

Nylon Granny Trusse

Her er en anden flot bedstemorstrussel, der kan komme tilbage. Nylonmaterialet føles dejligt at røre ved. Du kan få den i forskellige nuancer, men de mørkere nuancer er rigere. Du vil føle trøst i dette stilmønster, det er en god trusse til din almindelige brug.

9. Mesh Granny Trusse:

Mesh Granny Trusse

En varm bedstemor -trusse er denne blonder -trusse med meshpanel i smuk marineblå. Blonder er udsøgt og ser fantastisk ud. Vælg dette til enhver særlig dag i dit liv. Dette er det bedste køb med hensyn til bedstemorstrusser.

Bedstemorstrusser findes i forskellige stilarter, som du kan vælge imellem. Blonder og satin er perfekte til dadler. Bomuldene er gode til komfort året rundt. Bedstemorstrusserne er bedst til komfort, da de understøtter et større område af din krop.