9 smukke bikinitrusser til kvinder med mærkevarer

Bikinitrusser er en type trusser, hvor taljelinjen er lavere og sidesnittene er nær taljen. Disse stilarter giver mere glamour og giver dig mere stil. Bikinitrusserne kan være af forskelligt materiale, og hver tilbyder et andet komfortniveau. Bomuldene er normalt til daglig brug, mens satin og silke er til særlige lejligheder.

De bedste bikinitrusser til kvinder med de nyeste designs:

Vælg dit par bikinitrusser fra disse nedenfor i dag,

1. Casual Bikini Trusse:

Afslappet bikinitruse

Her er en af ​​de mest behagelige trusser at have på. Disse stilfulde og trendy trusser har lav talje, så de også ser sexede ud. Fritidsbukserne kan være i ensfarvede farver eller udskrifter.

2. Bikinitrusser i elastisk bomuld:

Bikinitrusser i strækbar bomuld

Disse trusse -bikinier i bomuld er meget lavet af superblødt bomuldsmateriale, der er blødt at røre ved. Du kan føle dig smuk og glamourøs med dem. Strækelastikken på taljen gør den meget behagelig og skader ikke huden på nogen måde.

3. Color Block Bikini Trusser:

Color Block Bikini Trusser

Tjek disse fede farveblok-bikinitrusser i bomuld, der er lavet i en lang række farver. De kontrastfarver, der bruges, er fede og lyse. Du kan have enhver stil i disse farveblokvarianter.

4. Heart Bikini Trusse:

Heart Bikini Trusse

Vælg at bære denne super sexede bikini -udskæring i hjertet til din næste date. Dette får dig til at føle dig amorøs. Bomuldstrussen har en netindsats, der også er slående.

5. String Bikini Trusser:

String Bikini Trusser

Disse er vidunderlige hverdagssnore bikinitrusser i nylon, der normalt laves til tryk. Udskrifterne kan være feminine eller barnslige. Du kan vælge mellem en lang række farveindstillinger med kontrasterende elastikbånd.

6. Lace Bikini Trusse:

Blonder Bikini Trusse

Bliv glamourøs med denne blonder i bikini -stil, der er lavet i blonder og bomuld. Blonden har et for i bomuld og polstring. Blonden dækker trussens forside og ser spændende ud.

7. Bikini Trusse sæt:

Bikini Trusse sæt

Du kan vælge at købe damebikinitrusser i form af et sæt. Dette sæt består af trussen med en matchende bh. Dette komplette undertøjssæt er meget attraktivt og giver et perfekt match. Du kan få dette i blonder eller bomuld, men blonderne er mere dragende.

8. Bikini -trusse med lav stigning:

Lav stigning bikini trusse

En anden sej stil i bikinisektionen er den lave bikinitruse, der er lavere placeret end bikini -trussen. Disse lave bikinitrusser findes også i forskellige materialer. Du kan vælge at have bomuld for ekstra komfort.

9. Silke Bikini Trusse:

Bikinitruse i silke

Få dig et par af disse slående bikinitrusser i silke, der er blide at røre ved. Silkematerialet, der bruges her, er i topkvalitet, og det gør det også meget rigt. Foret indeni kan være bomuld for komfort. Du kan også have kontrasterende blonderelastik.

Bikinitrusser er en af ​​de daglige slidstiler i trusser, der bruges af kvinder. Disse kan laves i bomuld, satin, silke eller blonder. Få dig et par i forskellige stilarter som lavhus, snor og farveblok. Kvinders kærlighed til at købe kombinationssæt i trusser, så er de nødt til at forstå komforten og originaliteten af ​​disse trusser, prøv noget ordentlig forskning, mens du køber kvalitetstrusser til din almindelige brug. Du får en bikini -trusse fra lille til stor størrelse på markedet, får nogle bulk -trusser ligeglade og din yndlingsdesignstil.