A mentális betegség tünetei

Gyakran az öregséggel jön egy csomó más nemkívánatos barát, feledékenység, paranoia, szükségtelen stressz, rosszul működő szervek. Sok idős ember skizofréniában vagy Alzheimer -kórban szenved annyira, hogy bolond embereknek tekintik, de ez nem mentális betegség. Az utcai szavakban, amit bunkónak nevezünk, orvosi értelemben az elme súlyos állapota, innen a mentális szó, ahol az elme gondolkodási képessége vagy a normalitás szemtanúja megsemmisül. Gondolataik és viselkedésük megváltozik, kezdetben enyhe rendellenességgel, amely súlyos állapotba torkollott.

A mentális betegség tünetei

A mentális rendellenességek sajnos nem elfogultak az életkortól vagy a nemtől, ezért végzetesek azok számára, akik ezt tapasztalják. Gyakran léteznek különböző formák és csomagok, amelyekkel kihasználják ezt a betegséget. A leggyakrabban elismert formák közé tartozik az Alzheimer -kór, a demencia, a bipoláris zavar és természetesen a skizofrénia.

Az ilyen betegségek okai időnként kizárólag az öregségre tehetők, máskor azonban közéjük tartozik az életközépi válság, a súlyos depresszió, a stressz, a pszichológiai problémák, például az egymást követő kudarcok, az állandó próbálkozás valami elérése érdekében, vagy talán az álmatlanság. Máskor genetikai és örökletes problémák merülnek fel, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. De egy mentális betegség nem szaporodik a másodperc töredéke alatt. Ez egy hosszú folyamat, amely idővel fokozatosan bővül.

Az alábbiakban ismertetjük néhány általános módszert a különbség kimutatására:

Változás az életmódban:

Naponta ismernie kell barátját vagy rokonát, aki állítólag itt áldozat. Ismered az életmódját, a karrierjét, az akadémikusait és a kedveit és ellenszenveit. Amikor e betegség miatt hirtelen változások kezdődnek életükben, életük szabályossága megzavarodik. Ez változásokat okozhat a munkatársa munkájában vagy a fia iskolai teljesítményében. Ha gyanú merül fel, figyelje meg alaposan, ha a rendellenesség csak fázis vagy állandó dilemma.

Fokozott harag:

Gyakran, amikor az elméd egy százalékkal sem tud együttműködni a testeddel, apró problémák felgyulladhatnak. Még egy kisebb dilemma a munkahelyen vagy egy rosszul elhelyezett tárgy a házban hatalmas dühroham okozója lehet. A mentális betegségek növekedésével ezek a hirtelen haragrohamok hevesen erőszakossá válnak, és minden egyes nappal egyre bosszúállóbb lesz még apró kérdésekben is. Ez a hirtelen indulatváltozás oka lehet. Ellenőrizze, hogy ez csak egy fázis vagy elhúzódó ügy. Gyakran tanácsos beszélni a személlyel az adott ügyben.

Hiperaktivitás:

A fokozott harag mellett egy másik tünet, amelyet aránytalanul ki lehet fújni, az állandó hiperaktív viselkedés, még akkor is, ha apró kérdésekkel foglalkoznak. Ez párosulhat rossz szorongásos rohamokkal is, amelyek gyakran pánikrohamok felé fordulnak, és mindezt egy egyszerű ügyben.

Negativitás:

A pesszimizmussal talán mindannyian napi szinten foglalkozunk. Vannak, amelyekben sikeresek vagyunk, vannak, akiknek csak a múltba kell nézni. Ugyanez vonatkozik a depresszióra is, amikor előfordulhat, hogy az élet megterhel minket. Normális esetben az ember időt vesz igénybe, hogy felépüljön, majd továbblépjen. Ha ez a depresszió folyamatosan egymás után halmozódik fel, és megfigyelhető, hogy az egyén tartós szokása, akkor ezt a mentális betegség tüneteként és okaként jegyezhetjük meg.

Személyiségzavar:

Ez elsősorban az érintett viselkedési változásaira vonatkozik. Ez a rendellenesség gyakran stagnál, amíg el nem éri a 20 vagy 30 évet, majd uralja az egyént. Ennek fő tünete a hozzáállásuk és viselkedésük súlyos változása. A depresszióval és az extra stresszel összegyűjtött öngyilkossági gondolatok kiegészítésként szolgálhatnak.

Visszavonás:

Amint a betegség rátámad az emberre, lassan beleadja magát az életbuboréknak, amely kezdetben csendes és engedelmes maradt a társadalmi összejöveteleken, majd később teljesen elszakad a tömegtől. Lehet, hogy folytatja a virtuális világ megalapozását, ergo videojátékokat, és ezért nem akarja elhagyni a játékot, hogy a szomszéddal találkozzon. Ez azonban tartós segítséggel orvosolható.

Hallucináció:

ez azonban sokkal későbbi hatás ebben a betegségrutinban, amikor a betegség a gyökereit mélyen az ember belsejébe vájta, az érintett hallucinálni kezd olyan dolgokat, amiktől fél, vagy olyanokat, amelyek valóságosnak tűnnek számára, annak ellenére, hogy ez csak töredéke álmának. Ez a téveszme kulcsfontosságú az ügyben.

Élet a szélsőségeken:

Míg egyeseknek ez csak az életmódjuk lehet, de másoknak, akik korábban nem voltak ilyenek, ez új kiegészítés lehet a betegség tüneteinek dobozában. Az a tény, hogy semmi nincs a normál tartomány között, gyanússá teszi. Vagy túl boldog egy méltatlan esethez, vagy túl depressziós minden ok nélkül. Vagy egész nap eszik, csak másnap, hogy ne egyen semmit.

Tagadás:

Ha az érintett ellentmondást mutat a rámutatott változások minden vonatkozásában, az azonnal tünet. Ilyenkor a legjobb az, ha beavatkozást készítünk, és beszélünk róla.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80