Az abortusz (vetélés) 13 leggyakoribb tünete és oka

Sok hangos jajveszékelést már a világosság láttán is lecsillapítottak. Sokszor hirtelen véget vetettek az életnek, nem gondolva a következményekre. Az egészséges terhesség az, amikor a benned lévő kisbaba megnövekedhet, és amikor abortuszról beszélünk, ez hirtelen véget vet a benned növekvő kis életnek, amely szándékos öncélú vagy társadalmi nyomásgyakorlás érdekében.

Az abortusz leggyakoribb tünetei és okai

Az abortusz tünetei és okai:

Annak ellenére, hogy az abortuszt erősen nem ajánljuk, a grafikonok továbbra is nagy mennyiségben mutatják meg létezésüket a világ minden táján, ezért ma az abortusz okait és tüneteit tárgyaljuk.

Az abortusz okai:

Az alábbiakban bemutatjuk az abortusz fő okait vagy okait.

1. Orvostörténet:

Gyakran előfordul, hogy nagyon lehetséges, hogy egy anya vagy apa hibás génje továbbadódik a gyermeknek. Jelenleg az anya petefészkében még növekvő gyermek nem elég erős ahhoz, hogy leküzdje ezt a betegséget. Ennek eredményeképpen a baba sokszor szenvedhet belül, és ilyenkor az anya vagy a család dönthet úgy, hogy abortuszt végez, csak hogy kiengedje a gyermeket a nyomorúságból. Ezért a magzat korai szakaszában a családot felkérik, hogy adjon részletes dokumentumot a család minden kórtörténetéről.

2. Társadalmi nyomás:

Ez az egyik vezető oka az abortusznak, ahol egy nemrégiben végzett tanulmány a tizenéves csoportot célozta meg, a késő tizenéveseket, hogy az egyik legtermékenyebb időszak legyen a lány számára. A fiatalság és a szórakozás együtt jár, és így egy másik, az előbbit alátámasztó tanulmány szerint a terhességi esetek nagy száma tinédzserrel kapcsolatos. Most a társadalom hatalmas szerepet játszik a baba sorsának meghatározásában. A nyugati országokban, bár egyesek rosszallják ezt, lassan elfogadják ezt az okot, de a fejlődő országok egy része még mindig foglalkozik ezzel a kérdéssel. Sokszor a társadalomtól való félelem ahhoz vezethet, hogy a szülő ilyen súlyos döntést hoz.

3. Női népirtás:

Leggyakrabban a nem nyugati országokban elterjedt, hatalmas arányban a gyermek életének szándékos befejezése, egyszerűen a baba neme alapján. A lánygyermek továbbra is erős probléma, főleg azokban az ortodox sarkokban, ahol a lánygyermek szülését nem értékelik. Ennek következtében sokszor maguk a családtagok kényszerítik az anyát erre az útra.

Az abortusz jelei és tünetei:

Az abortusz elsősorban a kés alá megy, hogy elpusztítsa a benned növekvő kis életet. Ez elsősorban egy olyan művelet, amelyet egy anyának kell elvégeznie, azonban gyakran előkészületekre van szükség. Az alábbiakban bemutattuk az abortusz 10 fő jelét és tünetét, amelyek hasznosak lesznek az Ön számára.

1. Fizikai erő:

A csecsemő erejéhez hasonlóan a műtét előtt az anyának rendelkeznie kell bizonyos fizikai erővel, különben súlyos esetekben, és a műtét nemcsak a gyermek, hanem az anya halálához is vezethet.

2. Vérzés:

Gyakran észreveszi, hogy vérzik, ami az idő múlásával a könnyűtől a nehézig nő. Ebben az időben vagy vetélést tapasztal, vagy hamarosan. Ez a helyzet abortuszra szorul, ha a körülmények túlságosan súlyosak.

3. Gyengeség:

Egy benned lévő baba elfoglalja az egész teret. Táplálni fog tőled, megosztani tőled és benned élni, és a folyamat során lassan elszívja az energiát. Hasonlóan ahhoz, hogy a gyermek megszakításának szokásos művelete is hatással lesz az egészségére. Az első napokban az anya általában gyengének és betegesnek érzi magát.

4. Fájdalom:

Gyakran, amikor a természetes folyamat károsodik, a babát hirtelen kivesszük, és így körülbelül egy hétig fájdalom jelentkezhet a hasában. Ez az enyhe szúrástól a lágy, de releváns fájdalomig terjed, általában akkor, amikor a hasi terület nyomást gyakorol.

5. Hátfájás:

Az abortusz egyik leggyakrabban előforduló tünete a hátfájás (enyhe vagy súlyos). Ez az abortuszon áteső nők egyik elsődleges tünete, és ezt mind a férfiak, mind a nők könnyen észlelhetik, mivel néha a fájdalom elviselhetetlen lesz, és az emberek nehezen tudják kezelni. Azok az emberek, akiknek már vannak hátproblémáik, kitalálhatják, milyen fájdalommal kell majd szembenézniük ezen a ponton. A hátfájás az egyik leggyakrabban előforduló tünet fiatal nőknél is. Ezt semmilyen módon nem kerülheti el.

6. Görcsök:

Az abortuszok után is gyakoriak a görcsök. Az emberek lábgörcsökkel vagy hátsó görcsökkel néznek szembe, miután átestek az abortuszon. Ez az egyik leggyakoribb tünet azoknál a nőknél, akik abortuszt követnek el olyan korban, amely viszonylag több, mint a szokásos. A görcsök valóban fájdalmat okoznak a hátsó részen, és tönkretehetik a napodat. Nyilván vannak bizonyos jogorvoslatok, amelyek fizikai mentességet nyújthatnak a görcsökből (ez hosszú ideig tart, és hatékonyan csökkenti a fájdalmat). Az abortusz utáni görcsökkel küzdő nőknek ajánlott orvoshoz fordulniuk.

7. Hasi fájdalom:

Egy személy súlyos fájdalommal szembesül a hasi részben, ha átesett az abortusz szakaszán. Mindannyian tudjuk, hogy milyen fájdalmas ez a folyamat. De a fájdalom nem csak elmúlik. Úgy tűnik, mintha az egész test fájna, miután átment a folyamaton. Azt mondhatjuk, hogy a hasi rész az egyik leginkább érintett része az abortuszon átesett nőknek. A fájdalom súlyos, és a tünet gyakori a nőknél (kortól függetlenül).

8. Hüvelyi vérzés:

Az abortusz tünetei nem érnek véget. A nők szerint az összes abortusztünet közül ez a legidegesítőbb. A nők gyakran szembesülnek ezzel a tünetekkel, és néha a vérzési probléma súlyosabbá válik. Lesz idő, amikor a vér a vizeletével együtt is folyni fog. A nőknek foglalkozniuk kell egy lo -val, miután elvégezték az abortusz -eljárást.

9. Foltolás:

A foltosság az abortusz egyik leggyakrabban előforduló tünete. Az abortusz után a nők olyan tünetekkel szembesülnek, mint a foltosodás, amely általában a hüvely körüli bőrön történik. Sok nőnél gyakori a tendencia, hogy összetévesztik a mensuráció következtében fennmaradt vérfoltokkal.

10. Fáradtság:

A fáradtság az abortusz egyik legvalószínűbb tünetének mondható. Sok nő szembesül ezzel, és elmondható, hogy ez az egyik gyakran előforduló abortusztünet. A fáradtság úgy tapad a testhez, mint a gumi és a papír.