15 bedste indiske tunika -toppe med forskellige halse

Et ret trendy dametøj trendy i disse dage er tunikaerne. Tunika -toppe er blot et modificeret syn på det gamle græske og romerske tøjkloster kendt som en chiton. De er lange kjoler eller knælange toppe, der sidder løst. I oldtiden brugte både mænd og kvinder det. I dag er det almindeligt kendt som kurta til mænd og toppe tunikaer til kvinder.

Bedste indiske tunika -toppe med forskellige halse

Seneste tunika -toppe i forskellige modeller i kort og lang:

Tunikaerne til kvinder er ret udbredt i de varme somre. Følgende er få meget slidte designs af tunika -toppe.

1. Almindelig løs tunika:

Almindelig løs tunika 1

Et langt damer tunika -topdesign er ret berømt blandt kvinderne mellem 40’erne og 50’erne. Da toppen er tynd og lang, er den behagelig at bære. Toppen får en trekantet afslutning, som hjælper dem med at gå let.

2. Hvid almindelig tunika:

Hvid almindelig tunika 2

Helt i trend er den hvide tunika -top populær blandt kvinder, især om somrene. Den ærmeløse tunika er lavet i dobbelt materiale, der kombinerer bomuld og chiffon for et fantastisk udseende.

3. Langærmet tunika:

Langærmet tunika 3

Tunikaerne til leggings er ret trendy blandt college -pigerne. Toppen er passende til taljen og derefter løs fejl med lange ærmer. Den er lavet af et strækbart materiale med en bomuldsbase. Det er ret forebyggende om somre og vintre med en bred vifte af farver.

4. Tunikaer til vinter:

Tunikaer til vinter 4

Leder du efter noget unikt til dit vintertøj! Gå efter en langærmet tunika med tykt bomuldsmateriale til forebyggelse fra de kolde vintre. Tunikaen får også to lommer til et lækkert look. Den er bredt udvalgt i de kolde lande som en jakke, da den er meget løs fra skuldrene til enden herunder.

5. Tunika med bunden hals:

Tunika med bunden hals 5

Et enkelt og sofistikeret halsdesign til damer tunikaer er det, der har et halsdesign med afgrænsede bånd. Designet giver et bredt halsdesign, der ligner netmønsteret. Ærmerne har også elastik i enden for at give en skummende effekt.

6. Sort og hvid kort tunika:

Sort og hvid kort tunika 6

Vil du have et glamourøst look til en fest, eller vil du bare se hyggeligt ud i weekendaftener! Prøv et dametuniktoppe -design med et sort tykt kantet design. Toppen er lavet i chiffon elastisk materiale med sorte og hvide pletter for et unikt look. Den er kort forfra og lidt længere bagfra, hvilket gør den fantastisk på jeans, især jeans med lav talje.

7. Blomstret design tunika:

Blomstret tunika 7

Vil du shoppe efter noget behageligt at have på til sommer! Prøv et tunika i tops med blomstermotiver. Chiffon -tunikaen har en V -formet hals omgivet af blomsterdesign. Bunden er også dekoreret med et lignende design for et behageligt udseende.

8. Designer langærmet tunikaetop til piger:

Lang kontrol tunika 8

Leder du efter noget enkelt, men stadig med et stilfuldt touch! Gå efter en bomuldstunika, der er lang. Tunikaen har check -design med sig. Den forreste del bærer knapper fuldt ud, som er inspireret af de formelle skjorter til mænd eller kvinder. Sådanne tunikaer bæres bredt til officielle formål. Bortset fra det er tunikaerne til leggings også brugt til weekendfester eller picnics.

9. V-hals hoftefast tunika:

Hip stram tunika 9

En almindelig blå tunika, der er løs fra skulder til talje, men bliver stram i hoftepartiet, er ret i trend med jeans i disse dage. Outfittet er lavet i bomuldspolyester materiale, hvilket giver en smuk fejl ved talje og ærmer. Det bruges bredt som almindeligt slid til kontor, fester, picnics og meget mere.

10. Net og Chiffon tunika top til gravide:

Tunika i net og chiffon 10

Går igennem den bedste barselperiode i dit liv! Vi har også fordelagtige kjoler til dig. En tunika løs top designet med nethals og ærmer giver et fantastisk look, selvom du har en stor mave. Den løse kjole skjuler faktisk din mave i vid udstrækning for et dejligt udseende. De hjælper med at være mor til at få en behagelig dag, mens de rejser til indkøb eller picnic.

11. Batwing ærmer tunika:

Batwing ærmer tunika 11

Et funky design i tunika -toppe er det, der har flagermus -ærmer med. Tunikaen er lavet med batikprint og materiale, der bærer fantastiske designs med sig. Toppen er løs i pasformen, men har også et bælte med sig, og den har pasform fra livet for et anderledes og sensuelt look. Designet er meget udbredt på gymnasier og kontorer.

12. Dobbelt tunika Top:

Dobbelt tunika top 12

Et stilfuldt og hyggeligt look er vedtaget, når du har brugt denne dobbelt tunika top. Kvindernes tunika -toppe har to tøj i sig. Den indvendige del er en bomuldst-shirt, mens den øvre klud er en løs flydende, hvilket tager udseendet et skridt fremad. De løse skulderærmer tilføjer sin skønhed.

13. Frock Tunika:

Kjole i tunika 13

Vil du gerne have et piget look! Her går du med et vidunderligt design til tunika -toppe. Tunikaen har en pasform fra skulderen til taljen. Derfra efterlades den med en flydende effekt, som er inspireret af kjolerne til de små piger. Det giver et overdådigt look til fester, pubber eller chill outs.

14. Traditionel lang chiffon tunika top:

Lang tunika i chiffon 14

En lang chiffon tunika top med chiffon materiale er ganske fantastisk at have på. Tunikaen får et minutdesign, der er lavet med Kashmiri -trådarbejde. Den lette chiffon har et bomuldsmateriale inden for komfort. Siden af ​​tunikaen er givet et strikmønster, som er ret trendy.

15. Apple Cut Tunic Top:

Apple cut tunika 15

Leder du efter noget sensuelt at have på på fester og datoer! Vælg en æble snit tunika toppe til kvinder egnet til enhver jeans, Capri eller shorts. Tunikaen får en cirkulær ende nedenunder fra begge sider. Den fås i korte og lange ærmer. Du kan også vælge cap tunikaer, der er knyttet til den.

Tunikaerne er nu tilgængelige i en lang række designs, farver og størrelser. De er nu også strikket med Kashmiri -arbejde, Rajasthani -arbejde, trykt med blomstermotiver, knivsyninger og meget mere. De giver komfort til et stort niveau under rejsen og er derfor mere foretrukne.