9 bedste samling af hvide tunikaer til kvinder i Indien

Tunika -toppe er en modeerklæring for kvinder i disse dage. Damer selv med en ujævn krop kan også se smukke ud med overdimensionerede tunikaer. Tunikaer er lange eller korte, overdimensionerede såvel som korte toppe, der bæres på jeansbukser eller endda shorts og nederdele. Afhængigt af brugerens valg kan tunikaer parres med forskellige modeformer. Hvide tunikaer er et af de bedste valg af toppe, der kan bruges i hverdagslivet til livet. Hvide tunika kjoler på blå jeans er et klassisk par, der ser stedsegrønne ud ved enhver lejlighed.

9 Bedste mode hvide tunika -toppe til kvinder i Indien

Seneste hvide tunikaer i forskellige designs og stilarter:

Lad os undersøge nogle smukke mønstre af hvide tunikaer til damer og piger.

1. Hvid blomstermønster tunika kjole:

Hvid tunika i blomstermønster

Kvinder tunika hvide toppe er et valg af alle damer. Og når der tales om blomstermotiver, hvem vælger noget andet? En blomstret hvid tunika på blå jeans kan være fantastisk på en arbejdsplads og endda på sommermiddagen.

2. Langærmet hvid tunika -top:

Langærmet hvid tunika

En lang hvid tunika kjole er noget, du gerne vil have på en date med din kærlighed på en måneskinmiddag. Den lange ærmet hvide tunika kjole på et par hvide anklelange silkebukser ser fantastisk ud. Kombineret med delikate statement -smykker er helt enkel og ædru, selvom den er dejlig kjole.

3. Designer hvid tunika til piger:

Designer hvid tunika

Somre er normalt det perfekte tidspunkt at gløde os selv med de hvide. Den perfekte snøret hvide tunika -top til kvinder med løs pasform ser frisk og kølig ud sommeren middag med venner. En rund broderet hals og halv løse ærmer ser fantastisk ud.

4. Hvid broderet tunika -top:

Hvid tunikaet broderet top

Hvide tunika kjoler til kvinder ses altid stort set med hvidt broderi udført på toppen. Det flotte design i broderi får toppen til at se klassisk ud. Suck en tunika ser fantastisk ud på blå jeans.

5. Asymmetrisk lang linje hvid tunika:

Asymmetrisk Long Line hvid tunika

En lang hvid tunika parret med sorte bukser og en match statement -halskæde er noget, du kan gå efter på en sommerdag. Kvinder med en perfekt figur kan bære sådan en løstsøm, høj lårlængde top med lukket hals og ærmeløs tunika.

6. Hvid Crotchet Circle Tunic Top:

Hvid Crotchet Circle Tunic Top

Crotchet tunikaer er et stykke af den fantastiske samling. Den hvide tunika -top til kvinder i Crotches -cirkler ser elegant ud på blå jeans. Designerstykket kan også bruges på vinterdage.

7. Blonder accentueret lang hvid tunika:

Hvid tunika med blonder

Snørebånd på tunikaer er et designer stykke topkollektioner. Til en venindes festdag vil sådan en designer tunika -top se fantastisk ud på blå jeans. En sexet ryg med netblonde og ærme med netblonde er et showstopper -design.

8. Vasket Button-Down Shirt Tunika:

Vasket Button Down Shirt Tunika

Hvide tunika skjorter er et perfekt business look toppe en dame kan fange omgivelserne. En skjorte lang til knælængden og halve ærmer er bare et behov for at vinde hjerterne hos de modsatte mennesker.

9. Sexet hvid tunika top:

Sexet hvid tunika -top

Korte tunikaer til kvinder til en festaften med venner på dansegulvet eller en picnic er et perfekt valg. Den høje hals med netmuffe og brystdel ser et designerstykke ud. Tunikaen øverst i taljen ser fantastisk ud på mini shorts i denimkollektionen.

Hvide tunikaer er en varm favorit på enhver dag, i varme somre og kølige vinterdage. Udseendet af hvide tunikaer ligner friskhed i udseendet og giver et klassisk look. Hvide matcher altid bedst med blå jeans; det stedsegrønne perfekte par er et must for at være i enhver kvindes garderobe. Korte tunikaer på shorts flatter bedst på strandene.

Dagens mode kræver også meget af tunikaerne. Berømtheder ses også med de bedste tunikaer bugset med massiv bomuld eller endda silkedesign. Nogle designer tunikaer besat med perler er smukke dem til at fange festens højdepunkter.