9 Bedste vinter tunika trøjer til kvinder

Tunikaer eller tunika a på latin, er enkle beklædningsgenstande, fremstillet af forskellige materialer. Gamle romere fra det tredje århundrede bar tunikaer (chiton) som en skjorte eller kjole. Mænds tunikaer var løstsiddende fra hals til knæ. Kvinders tunikaer var stramme eller løstsiddende fra hals til over nederdele. Grækerne bar tunikaer (chiton, chitoniskos og exomis), der var dekoreret med beboere ved hjælp af farvestoffer ved kantlinjer.

Celtic og tyskere, der boede i det koldere mellem- og nordeuropa, bar langærmede, overtrækkede tunikaer fra skulder til midten af ​​låret eller knæene. Tunikaer nåede byzantinske gennem romerne. Selv i Indien, Pakistan og Bangladesh bæres tunikaer eller kurtas.

Komfortable modeller af tunika -trøjer til vinter:

Her er 9 bedste kvinders løse og stramme tunika -trøjer i forskellige farver og modeller.

1. Caslon – Side Slit Cowl Neck Tunika:

Caslon - Tunika i siden med slidshætte

Cowl hals, ansigtsramme og pull-over hovedet er en god tunika sweater. Moden med dette element er faldet skuldre. Der er også lange ribbede ærmer med slidser i siderne. Denne vare er blød, varm, hyggelig og myntefarvet.

2. Cotton Emporium -Front Pocket Turtle Neck Tunika:

Bomuld Emporium -Front Lomme Turtleneck -tunika

Crimson farvet med detaljeret kabelarbejde er lavet af 100% akryl. Stil i denne tunika sweater er skildpaddehals, lange ærmer og frontlommer. Denne vare kan let vedligeholdes ved en kold maskinvask.

3. Halogen – Shirttail uld og kashmir bådhals tunika:

Halogen - Shirttail uld og kashmir tunika med bådhals

Tunika sweater er traditionel pull-over med bådhals raglan lange ærmer med ribkant manchetter. Den er lavet af 30% kashmir, 70% uld. Farverne er i neon og andre.

4. Macy Leopard Print Tunic Sweater:

Macy Leopard-print tunika sweater

Tunika sweater ligner leopardhud, da den er lavet af leopardprintet materiale. Tunika sweater har en skildpaddehals, og stilen er pull-over som alle tunikaer. Tunikaens længde er op til lårene.

5. Eileen Fisher Organic Cotton Blend Turtleneck Tunika Sweater:

Eileen Fisher Organic Cotton-Blend Turtleneck sweater i økologisk bomuld

Tunika sweater med cremefarve passer til alle dine mørke vinterbukser. Denne er lavet af organisk tyktarm/uld/nylon. Den er løstsiddende, pull-over, faldskulder med en rullekrave. Tunikaen når efter buksens lynlås.

6. Jeanne Pierre farveblokeret kabelstrikket tunika-trøje:

Jeanne Pierre farveblokeret kabelstrikket tunika-trøje

Tunika sweater er kabelstrik, der ser fashionabel ud med leggings og slanke bukser. Denne tunika sweater har den traditionelle coltruppe, pullover, slidser på to sider og længden er under hofterne. Det anvendte materiale er bomuld og designet er kompliceret med mange farvede blokke, strikkede striber med to forlommer. Det bedste at passe på er håndvask.

7. Læder Trim Tunika Sweater af Jeanne Pierre Faux:

Jeanne Pierre Trøje med tunika i imiteret læder

Tunika sweater har lange ærmer, pullover med bådudskæring, slidser i siderne og længde, der når under hoften. Tunikaen er strikket overalt med falske læderbeklædninger ved halsudskæring, lommer. Denne vare er ideel til koldt vejr, fordi den er lavet af polyurethan læder. Der er også et bomuldsfor for din komfort. Tunikaen har to lommer foran med beslag i kunstlæder. Derfor er den bedste metode til at tage sig af dette emne ved håndvask.

8. Maxmara -Weekend Tunika Sweater Kjole:

Maxmara -Weekend Tunika Sweater Kjole

Tunika sweater design ser meget enkelt ud. Ærmerne er usædvanlige, fordi de er syet til kroppen og med halsudskæring gør denne påklædning fashionabel. Denne vare kan bruges som fritidstøj i weekenden, når du slapper af. Da denne kjole er lysebrun, går den i mørkebrune nuancer.

9. Cashmere V-Neck Tunika Sweater:

Cashmere trøje med V-hals og tunika

Kashmir lavet, V-hals, langærmet tunika, ventileret hem-sweater når efter slutningen af ​​din lynlås. Derfor kan denne tunika sweater bruges som en top, når du bærer det med dine bukser, jeans eller leggings. Denne vare skal håndvaskes for vedligeholdelse. Traditionelt er denne vare en god tunika. Også på grund af moderne ventileret kant, giver dette komfort til brugerne.

Vi konkluderer, at tunikaer fås i flere materialetyper til forskellige formål. En ting er almindeligt for alle tunikaer, at de er behagelige og praktiske.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80