9 Moderigtige damer tunika toppe til leggings

Leggings og tunikaer er som to frelser for kvinder, når det kommer til tøj. Kvinder elsker at eksperimentere med tunikaer og leggings til næsten enhver lejlighed. De varierede farvenuancer, stoffer, udskæringer, udskrifter osv. Definerer hver tunika forskelligt, og kvinder kan bare ikke få nok af disse tunikaer og matchende leggings.

Nyeste og stilfulde designs af damer tunika -toppe til leggings i trend:

Lad os tjekke de 9 bedste tunika -toppe til leggings.

1. Blå kærlighed:

Blå kærlighed

Fantastisk er ordet for denne tunika -top i dejlig blå farve og mange blå nuancer sammen med sort. Tunikaen er ærmeløs med halsen i sort fremhævet, og snit og flair i denne tunika gør dette til et uimodståeligt køb. Dette er perfekt til en formel arbejdsstilling og passer godt til sorte leggings.

2. Stribet vidunder:

Stribet vidunder

Dette er en lang tunika i sort og hvid med alternative striber og lange ærmer. Denne har en løstsiddende pasform og matcher med hvide leggings. Striberne får en kvinde til at se slank og højere ud. Denne tunika er meget enkel, men meget elegant og elegant.

3. Asymmetrisk i hvidt:

Asymmetrisk i hvidt

Dette er en obligatorisk hvid tunika for enhver kvinde. Det, der gør denne tunika interessant og unik, er det asymmetriske snit i denne tunika -top. Dette har en dejlig dyb V -hals og lange ærmer og er lavet af georgette -stof, der giver det flotte fald på kroppen, når det kombineres med matchende leggings.

4. Drapery tunika toppe til leggings:

Drapery tunika toppe

Denne tunika er ikke klæbrig, når det kommer til stoffet, men er meget draperi i stedet og ser godt ud, når det er kombineret med leggings. Halsudskæringen er det, der gør denne tunika -top virkelig interessant. Dette er en super behagelig tunika toppe.

5. Vinterklar:

Vinterklar

Dette er en på mode kold skulder tunika sweater perfekt som vintertøj. Den kolde skulder markerer virkelig denne top og kommer med fuld ærme. Lavet med strikket uld og har to slidser foran.

6. Pak det ind med stil:

Pak det ind i stil

Dette er en flot tunika med omviklet stil i et abstrakt tryk. Denne er lavet af elastan, som er perfekt, når du vil vikle rundt. Dette ser godt ud med leggings, og du er klar til en aften.

7. Linned til redning:

Linned til redning

Dette er en dejlig lang tunika top cum kjole i det mest kærlige stof, som er linned. Dette er en flot tunika i en nuance af pastellgrøn. Dette er en virkelig lang tunika og ser derfor fantastisk ud på høje kvinder og med hæle.

8. Paillet -effekt:

Paillet -effekt

Dette er en dejlig tunika -top med et strejf af en indisk følelse. Dette er en langærmet tunge paillet-top med selvpolka prikker på tunikaen. Dette er i klassisk marineblå med hvid kombination. Denne tunika ser meget stilfuld ud på grund af broderiarbejdet på den.

9. Tunika skjorter til leggings:

Tunika skjorter

Dette er perfekt til en kvinde på kontoret til sport på arbejdspladsen, fordi dette er en tunika -skjorte, der passer godt til matchende leggings. Tunikaen er lavet præcis som en skjorte med ærmer og knapper, der ser rigtig godt ud.

Forestil dig garderoben med forskellige tunikaer og leggings. Man får så meget at eksperimentere med tunikaer og leggings, og kvinder kan let blande og matche for at skabe et nyt look for sig selv hver eneste dag. Tunikaer er et ikke-fornuftigt outfit, der næsten kan kombineres med alle underdele.