9 Stilfulde lange tunika -designs til kvinder i Indien

Ikke alle kan tåle at blive vokset på meget kort tid. Tunikaer med lange ærmer er foretrukne toppe fra kvinder i det nuværende århundrede. De kan let slides ned på alle årstider, det være sig sommer, vinter eller forår. Lange tunika -toppe er lette og kan også bruges om natten.

Stilfulde lange tunika -toppe til kvinder i Indien

Nyeste og smukke modeller af lange tunika -toppe til damer med billeder:

Fra fester til en aften, fra professionelt møde til event, fra sommer til forår, her er listen over de 9 bedste tunikaer til piger.

1. Gratis mennesker blomster lang tunika:

Gratis mennesker Blomstret lang tunika

Denne smukke tunika med lange ærmer til kvinder er en perfekt kombination af stil og mode. Dens V-udskæring, plisserede ærmer, blondedetaljer og blomsterdesign gør den populær blandt damer. Man kan parre den med en legging eller jeans eller bære den alene som mini i løbet af somrene.

2. Fuldærmet flare lang tunika:

Doubju Raglan Sleeve Flare Long Tunic

Denne lange tunika -top til kvinder har et stilfuldt halsdesign og består af rayon og spandex. Det er perfekt til udendørs vinterfester, da dets lange ærmer holder brugeren varm og fås i forskellige farver.

3. Ecru Sequin Long Tunic Sweater:

Ecru paillet lang tunika top

Ecru lange tunikaer er kendt for deres iøjnefaldende designs og mønster. De er lavet af akryl og har en midterste hals. Hvis den bæres med riflede jeans og lynlåsstøvler, vil denne tunika -top blive rost af de fleste mennesker.

4. Hanes Letvægts Spacedye Ventileret Tunika:

Hanes letvægtsspacedye tunika i let afstand

Denne lange tunika -top til kvinder er lavet af rayon og polyester og er kendt for sin tagløse krave, let og blødt design. Man kan parre det med enhver farve leggings eller capris og foretrækkes af yoga- og motionselskere.

5. Allegra K Kvinder lang tunika -top:

Allegra K Lang tunika -top til kvinder

Denne tunika med lange ærmer sidder løst og kommer med en sidelomme, split forneden og v-udskæring. Dens behagelige pasform gør den perfekt til weekender, hvis den bæres med legging og fås i forskellige farver.

6. Amie Finery Flowy langærmet tunika:

Amie Finery Flowy Long Tunic

Tunic Top fra Amie er en ¾ ærmet top, der bedst kan kombineres med legging eller jeans. Det flydende design gør det muligt for en kvinde at skjule alle sine fysiske fejl let. Stoffet, der blev brugt til at fremstille det, er rayon og spandex, som er bløde og tilbyder komfort og et beundrende udtryk.

7. Broderet lang tunika kjole:

Broderet tunika -top

Langærmet tunika Top fra oxolloxo er lavet af viskosestof og bruges bedst af kvinder under graviditeten. Den har smukt broderi på åget og ærmerne. Det er meget behageligt og blødt og kan bruges i enhver sæson.

8. Langærmet tunika af Joe:

Langærmet tunika fra Joe

Joe tunika kjole med lange ærmer består af en kombination af polyester, viskose, elastan, hvor den maksimale mængde er polyester. Den kan let bæres med harem, leggings og støvler. Det er behageligt og let, så det er bedst at bære under alle udflugter eller rejser.

9. Cowl Neck Tunic Top:

Tunika -top med hætte

Tunika -top med kaskethals fra casol har sideslidser, faldet skulder og en behagelig pasform. Det kombinerer stoffer som nylon, uld, viskose og polyester, der gør det let at have på i alle aldre. Det er en trøje af top, der kan bæres i milde vintre og let vaskes derhjemme.

Lange tunikaer til kvinder er behagelige, lette, vaskbare, holdbare og stilfulde. Disse kan kombineres med jeans, bukser, jeggings eller leggings. Toppe med lange ærmer er den bedste kombination, når de bæres med hvide jeans i linned, især om somrene. Alle ældre kvinder kan bære det, og de behøver ikke at tage ondt for at få vokset overarmene, før de bæres på det.