9 Stilfulde og komfortable sommertunikaer til herrer og damer

Sommer tunikaerne er veldefinerede eller betegnet løstsiddende skjorter, der generelt ligner en lang skjorte eller en kjole. Da sommeren er meget brændende, og din krop sveder og endda udslæt på grund af intens varme. Så du bør altid klæde dig smart om somrene ved at have det rigtige tøj på for at slå varmen. Du bør vælge tunikaerne, der er lavet af bomuld eller linned, da både stoffet absorberer sved og ideelt stof til somre. De valgte tunikaer skal have lyse farver, da det siges, at nuancer holder din krop kølig og endda reflekterer solstrålerne tilbage til atmosfæren. Så hvis du vælger den korrekte tunika til sommeren, kan du let slå varmen, men alligevel se stilfuld og moderigtig ud.

Nyeste og fashionable sommertunika -designs til mænd og kvinder:

Lad os få et blik på de 9 bedste tunikaer til sommeren.

1. Sommer tunika med lange ærmer:

Sommer tunikaer med lange ærmer

Her kommer den seje sommertunika i hør i hør. Da tunikaen er designet af hørstof, giver den en beroligende og ventileret fornemmelse i løbet af somrene, og den runde hals med løs krave får dig til at se mere smuk ud end nogensinde om somrene. Tunikaernes lange ærmer beskytter hænderne mod intens varme og får dig til at se cool ud selv om somrene.

2. Stilfuld sommertunika til mænd:

Stilfulde sommertunikaer til mænd

Denne type håndbroderede tunikaer i kaftan-stil fremstår meget fantastisk på enhver mand uanset aldersstænger. Da tunikaen er designet i kaftanmønster, er de perfekte til somre og har løse fittings, og det indviklede og fine broderi gør den ideel til enhver lejlighed.

3. Casual tunikaer til drenge:

Casual tunikaer til drenge

Da somre er uudholdelige og stadig drenge ønsker at se et fyr, så er denne type tunikaer de ideelle. Da tunikaerne har lyse dobbelte nuancer og snorene foran gør dem til at se smarte ud. Denne type tunikaer er ideelle som køligt slid eller også til hangouts.

4. Hvid sommertunika til mænd:

Hvid sommertunika til mænd

Da farven hvid siges at være en ideel farve til somre, kan denne type lukkede tunikaer med knapper i skjorte-stil være et fantastisk valg til mænd. Det kan kombineres med denim eller andre bukser, og du er klar til dagen.

5. Lang sommer tunika kjole til piger:

sommer tunikaer

Her kommer en interessant og hændende lang tunika til piger. Disse typer tunikaer fås i mange nuancer, tryk og stof og kan bæres med eller uden underdele som din stil.

6. Trykte sommertunikaer med trekvartærmer:

Trykte sommertunikaer med trekvartærmer

Tunikaen er designet i chiffonmateriale og har smukke tryk over hele tunikaen. Lagets stil på tunikaen og blonderne fastgjort til den med puffærmer får den til at se himmelsk og passende ud til myrefester.

7. Traditionelle bomulds sommer tunikaer:

Sommer tunikaer i traditionel bomuld

Disse er de traditionelle broderede tunikaer designet i bomuldsstoffet, der giver en beroligende fornemmelse om sommeren. Det indviklede bladbroderi og det fede snit på halsudskæringen gør det til et ideelt tunika med kollegium eller daglig brug med leggings.

8. Blonde sommer tunikaer Toppe til piger:

Blonde sommer tunikaer Toppe til piger

Her kommer en designerblomstret tunika med blomstermønstre til unge piger. På tunikaen hækles håndarbejde indlejret i et asymmetrisk mønster, hvilket giver et fabelagtigt og sexet elegant look, når det kombineres med perfekte underdele og tilbehør.

9. Enkle sommertunikaer til kvinder:

Enkle sommertunikaer til kvinder

Da sommersæsonen er uudholdelig, er disse enkle og ærmeløse tunikaer de perfekte for enhver kvinde. Det stilfulde snit mod slutningen af ​​tunikaerne giver et moderigtigt look og er perfekte som kontorbeklædning og cool også til aftenfester.

Sommer tunikaer er dem, der skal være lette og blæsende og giver enorm komfort og kan kombineres med shorts, nederdele eller lette bukser. Sommer tunikaerne fremstår meget sofistikerede og kan være en god mulighed som aftenen bærer eller til hangouts med venner og dermed få dig til at se cool og fashionabel ud på samme tid. Tunikaerne fås i en bred vifte og lyse pastelfarver og tjener således formålet at slå varmen og samtidig få dig til at virke glamourøs og lokkende.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80