9 divatos női tunika felső a leggingshez

A nadrágok és a tunikák olyanok, mint a nők két megmentője a ruházat terén. A nők szinte minden alkalomra szeretnek kísérletezni tunikákkal és nadrágokkal. A változatos színárnyalatok, szövetek, vágások, nyomatok stb. Minden tunikát másképp határoznak meg, és a nők egyszerűen nem tudnak betelni ezekkel a tunikákkal és a megfelelő nadrágpárokkal.

A legnépszerűbb és stílusos női tunika felsők a leggingshez a trendben:

Nézzük meg a felső 9 tunika felsőt a leggingshez.

1. Kék szerelem:

Kék szerelem

Félelmetes a szó erre a tunika felsőre, gyönyörű kék ​​színben és sok kék árnyalatban, feketével együtt. A tunika ujjatlan, a fekete nyak kiemelve, és a tunika vágásai és hangulata ellenállhatatlan vásárlást tesznek lehetővé. Ez tökéletes egy hivatalos munkához, és jól illik a fekete leggingshez.

2. Csíkos csoda:

Csíkos csoda

Ez egy hosszú fekete -fehér tunika, alternatív csíkokkal és hosszú ujjal. Ez laza szabású, és fehér leggingsekkel illő. A csíkok miatt a nő karcsúnak és magasabbnak tűnik. Ez a tunika nagyon egyszerű, de nagyon klassz és elegáns.

3. Aszimmetrikus fehérben:

Aszimmetrikus fehérben

Ez minden nő számára kötelező fehér tunika. Ami ezt a tunikát érdekessé és egyedivé teszi, az a tunika felső aszimmetrikus szabása. Gyönyörű, mély V -nyakú és hosszú ujjú, georgette anyagból készült, amely kellemes esést biztosít a testnek, ha megfelelő leggingsekkel párosul.

4. Drapery tunika felsők leggingshez:

Drapery tunika felsők

Ez a tunika nem ragaszkodik az anyaghoz, hanem nagyon drapériás, és jól néz ki, ha nadrággal összeáll. A nyakkivágás teszi igazán érdekessé ezt a tunika felsőt. Ez egy szuper kényelmes tunika felső.

5. Télre kész:

Télre kész

Ez egy divatos hidegvállú tunika pulóver, tökéletes téli viseletnek. A hideg váll valóban nyomot hagy ebben a felsőben, és teljes ujjú. Kötött gyapjúból készült, elöl két rés van.

6. Csomagolja be stílusosan:

Csomagolja be stílusosan

Ez egy szép tunika, körbefutó stílusban, absztrakt nyomtatásban. Elasztánból készült, amely tökéletes, ha körbe akarja tekerni. Ez remekül néz ki a nadrággal, és készen áll az estére.

7. Ágynemű a mentéshez:

Ágynemű a mentéshez

Ez egy szép hosszú tunika felső ruha a legkedveltebb anyagból, amely len. Ez egy szép tunika pasztellzöld árnyalatban. Ez egy igazán hosszú tunika, és így csodálatosnak tűnik magas nőknél és sarkú cipőknél.

8. Flitter hatás:

Flitter hatás

Ez egy szép tunika felső, egy kis indiai érzéssel. Ez egy hosszú ujjú, nehéz flitteres felső, önpöttyös pöttyökkel a tunikán. Ez klasszikus sötétkék, fehér kombinációval. Ez a tunika nagyon stílusosnak tűnik a rajta végzett hímzés miatt.

9. Tunikaingek nadrágokhoz:

Tunika Ingek

Ez tökéletes egy irodába járó nőnek, aki sportol a munkahelyén, mert ez egy tunika ing, amely jól illik a hozzá tartozó leggingshez. A tunika pontosan olyan, mint egy ing, ujjakkal és gombokkal, amelyek nagyon jól néznek ki.

Képzelje el a szekrényt különböző tunikákkal és nadrágokkal. Annyi mindent kipróbálhat a tunikákkal és nadrágokkal, a nők pedig könnyen keverhetik egymást, hogy minden nap új külsőt alkossanak maguknak. A tunikák azok a nem értelmes ruhák, amelyek szinte bármilyen alsóval párosíthatók.