9 legjobb női pamut tunika dizájn Indiában

A pamut flanel az úgynevezett puha természet miatt mindenütt szeretett tunika. A pamutból horgoláshoz és kötéshez használt fonalat is készítenek. A szövet újrahasznosított vagy újrahasznosított pamutból is készülhet. A pamutszövetek higiénikusak, erősek és ellenállnak a kopásnak, mosásnak. A pamut tunikák könnyen beszerezhetők minden korosztályú férfi és nő számára különböző stílusban, kézzel készített tervezői munkával, sőt géppel nyomtatva és munkával.

A legjobb női pamut tunika minták Indiából

Stílusos dizájn pamut tunikák nőknek képekkel:

Itt bemutatunk 9 gyönyörű mintát, amelyeket pamutból készítettek lányoknak és nőknek.

1. Fehér tunika kislányoknak:

Baby Girls tunika

Ez a hímzett aranyos pamut tunika ruha imádnivaló a vonzó kislányok számára. Mivel puha pamutból készült pamutból készült, nem kell aggódni a kiütések miatt, a nyak felé fehér fodorral is több szépséget kölcsönöz az egyszerű ruhának.

2. Kézzel készített pamut tunika:

Kézzel készített tunikák

Ez egy egyszerű fehér pamut kurta, gyönyörű kézzel készített hímzéssel, Lucknow art néven. Ez egy rövid tunika felső, amely könnyen felvihető bármilyen nadrágra vagy farmerra. Különböző színű hímzés működik, ehhez hasonló kurták különböző színekkel. Mivel kézzel készültek, így kissé borsosak a többi hímzőfelsőhöz képest.

3. Egyszerű rövid tunika felső a tervezőtől:

Egyszerű rövid felső

Ezek a fehér pamut tunika felsők az alkalmi felső kategóriák, egyszerű fehér hímzőgépekkel. Rövid kurta, amely farmerhez, jeggingshez illik. A fehér felső kék és fekete farmerhez illik. Könnyű és puha természetű. Öt rögzített gombja csodálatos megjelenést biztosít.

4. Hosszú tunika ing:

Ingek

Virágmintás, teljes ujjú alkalmi pamut tunika ing nőknek. Bármilyen alkalomra viselhető, nagyszerű méretben. Manapság a virágmintás ingek a naprakész kollekció közé tartoznak. Kifordított gallérral rendelkezik azok számára, akik szeretik a galléros viseletet.

5. Nyomtatott tunika felsők:

Nyomtatott felsők

A Camisa vintage virágos, hosszú ujjú felső kiválóan alkalmas egyetemi lányoknak, dolgozó nőknek. Az ilyen virágminták sokfélesége jól néz ki a különböző korosztályú nőknél. Megfelelő viselet a napi rutinban. A friss virágnyomat energikusan tölti be a napot egy remek kezdéssel. Könnyű és könnyen viselhető.

6. Divatos pamut tunika ruha:

Ruha

Ez a hagyományos pamut indiai tunika úgynevezett pandzsábi ruha dupattával. Bár a hölgyek gardróbjában hatalmas nyugati ruhák gyűjteménye lehet, az indiai viselet iránti szeretetük soha nem tűnik el. Bármilyen módon varrható, mint a Patiala, churidar vagy palazzo lábbeli.

7. Rajzfilm tunikák babáknak:

Rajzfilm nyomtatott

A rajzfilmre nyomtatott hercegnő csecsemőruha imádnivaló néhány hónapos újszülöttek számára. A Disney -nyomtatás még inkább lenyűgözőnek tűnik rajtuk. Ez csak a felsőruha egy ujjú és ujjatlan csecsemő számára, különösen nyáron.

8. Pamut tunika piros felső:

Piros felső

A piros szín mindig az egyik, amely elérhető lesz egy lány ruhatárában, mivel különleges érzései vannak ezzel kapcsolatban. Ez a piros kurta arany nyomtatott formatervezéssel rendelkezik, amely dicsőségesen néz ki a vörös színű szöveten.

9. Indiai hosszú tunika Kurtis:

Hosszú Kurtis

Ez a hosszú pamut tunika egyenes szabású, pompás kurta. Az egyenes illeszkedés a mai kollekció csúcsán van. A rövid női megjelenés ebben a mintában fokozódott. Ennek a kurtának van egy zsebe, amely helyettesítheti a kis hordtáskákat a pénztárcák és a mobiltelefonok tárolására.

Végül a pamut a legjobb szövet. Nyáron különösen szeretik az anyagot, mivel könnyű és puha. Vannak márkák, amelyek kifejezetten csak pamut tunikákat gyártanak a pamut szerelmeseinek. Ezek a pamut tunikák nőknek a legjobbak a páratartalmú területeken.