9 legjobb téli tunika pulóver nőknek

A tunika vagy a tunika latinul egyszerű ruhák, különféle anyagokból. A harmadik századi ókori rómaiak tunikát (chiton) viseltek ingként vagy ruhaként. A férfi tunikák nyaktól térdig lazák voltak. A női tunikák nyaktól a szoknyákig feszesek vagy lazaak voltak. A görögök tunikákat (chiton, chitoniskos és exomis) viseltek, amelyeket a lakosok díszítésére díszítettek, a szegélyvonalakon festékeket használva.

A kelta és a hidegebb Közép- és Észak-Európában élő németek hosszú ujjú, áthúzható tunikát viseltek a vállától a comb közepéig vagy a térdig. A tunikák a rómaiak révén jutottak el bizáncihoz. Még Indiában, Pakisztánban és Bangladesben is viselnek tunikát vagy kurtát.

A téli tunika pulóverek kényelmes modelljei:

Íme 9 legjobb női laza és szűk tunika pulóver, különböző színekben és modellekben.

1. Caslon – Oldalsó hasított burkolatnyakú tunika:

Caslon - Oldalsó hasítékkal ellátott, burkolatnyakú tunika

A köpenynyak, az arckeret és a fej fölé húzása jó tunika pulóver. Ennek a cikknek a divatja leesett váll. Ezenkívül hosszú bordázott ujjak vannak, amelyeken hasítékok vannak. Ez az elem puha, meleg, hangulatos és menta színű.

2. Cotton Emporium -elülső zseb teknős nyakú tunika:

Pamut Emporium -elülső zseb teknős nyakkendő

A bíbor színű, bonyolult kábelmunkával készült 100% akril. Ennek a tunikás pulóvernek a stílusa teknős nyak, hosszú ujjú és elülső zsebek. Ez az elem könnyen karbantartható hideg gépi mosással.

3. Halogén – Shirttail gyapjú és kasmír csónak nyakú tunika:

Halogén - Shirttail gyapjú és kasmír csónak nyakú tunika

A tunika pulóver hagyományos pulóver csónaknyakú raglan hosszú ujjú, bordázott mandzsettával. 30% kasmírból, 70% gyapjúból készül. A színek neonban és másokban vannak.

4. Macy Leopard Print tunika pulóver:

Macy Leopard mintás tunika pulóver

A tunika pulóver a leopárdbőrre hasonlít, mivel leopárdmintás anyagból készült. A tunika pulóver teknős nyakú, a stílus pedig áthúzható, mint minden tunika. A tunika hossza combig ér.

5. Eileen Fisher szerves pamut keverékből készült teknős pulóver:

Eileen Fisher organikus pamut keverékű teknős pulóver

Krémszínű tunika pulóver minden sötét színű téli nadrághoz illik. Ez szerves vastagbélből/gyapjúból/nejlonból készül. Ez laza, áthúzható, leengedett váll, garbóval. A tunika a nadrágod cipzárja után nyúl.

6. Jeanne Pierre színblokkolt kábelkötött tunika pulóver:

Jeanne Pierre színes blokkolt kábelkötött tunika pulóver

A tunika pulóver kábelkötött, divatosnak tűnő nadrággal és karcsú nadrággal. Ennek a tunikás pulóvernek hagyományos garnitúra, pulóvere van, két oldalán hasíték és a hossza a csípő alatt van. A felhasznált anyag pamut, és a tervezés bonyolult, mivel sok színes blokkot, kötött csíkokat és két elülső zsebbel rendelkezik. A legjobb, ha vigyázni kell, a kézi mosás.

7. Jeanne Pierre Faux bőrből készült tunika pulóvere:

Jeanne Pierre Faux-Bőr díszítésű tunika pulóver

A tunikás pulóver hosszú ujjú, csónak nyakkivágású pulóverrel, oldalán hasítékokkal és a csípő alatt érhető el. A tunika teljes egészében kötött, hamis bőrborítással a nyakkivágásban, zsebekkel. Ez az elem ideális hideg időben, mert poliuretán bőrből készült. A kényelem érdekében pamut bélés is van. A tunika két zsebbel rendelkezik, műbőr díszítéssel. Ezért a legjobb módszer ennek a terméknek a gondozására a kézi mosás.

8. Maxmara -Weekend tunika pulóver ruha:

Maxmara -Weekend tunika pulóver ruha

A tunika pulóver kialakítása nagyon egyszerűnek tűnik. Az ujjak szokatlanok, mivel a testhez vannak kötve, és a nyakkivágás divatossá teszi ezt az öltözetet. Ez az elem hétvégi alkalmi viseletként használható, amikor pihen. Mivel ez a ruha világosbarna, sötétbarna árnyalatú.

9. Kasmír V-nyakú tunika pulóver:

Kasmír V-nyakú tunika pulóver

Kasmírból készült, V-nyakú, hosszú ujjú tunika, szellőztetett pulóver a cipzár vége után ér. Ezért ez a tunika pulóver felsőként is használható, amikor nadrágjával, farmerével vagy nadrágjával viseli. Ezt az elemet kézzel kell mosni karbantartás céljából. Hagyományosan ez a tétel jó tunika. A modern szellőző szegélynek köszönhetően ez kényelmet nyújt a felhasználóknak.

Arra a következtetésre jutunk, hogy a tunikák többféle anyagban állnak rendelkezésre különböző célokra. Egy dolog közös minden tunikában, hogy kényelmesek és praktikusak.