9 modern női tunika póló nadrághoz

A divat világa manapság rohamosan változik. Ezeknek a változásoknak köszönhetően nők milliói keresnek inspiráló, mégis jó megjelenésű tunikás ingeket. A női ing professzionális és alkalmi megjelenést kölcsönöz, és kényelmesen hordható leggings vagy farmer mellett.

Divatos dizájn tunika stílusú ingek lányoknak:

Azok számára, akik szeretik és csodálják a tunika egyszerű stílusát, itt van a női tunika ingek listája.

1. Halife Crew Neck Raglan ujjú tunika póló:

Halife Crew Neck Raglan ujjú tunika póló

Ez a hosszú tunikás póló télen a legjobbnak tekinthető, mivel pamutból és szövésből áll, így hangulatos, tartós és a legfontosabb, hogy nem károsítja a bőrt. Párosíthatod farmerrel vagy nadrággal, mivel különböző színekben kapható.

2. Lush Perfect Roll Tab ujjú tunika ing:

Lush Perfect Roll Tab ujjú tunika póló

Ez a magas/alacsony szegélyű női tunika poliészterből készült, és könnyen viselhető. Két mellzseb osztott nyakú stílusban népszerűvé teszi a hölgyek körében, akik egyszerűnek, de stílusosnak szeretnének tűnni barátaik körében.

3. ELLETM Swiss Dot tunika ing:

ELLETM Swiss Dot tunika póló

Ez a női tunika póló tökéletes alkalmi és üzleti megbeszélésekre is, mivel elülső gombos zárása magas, alacsony szegélyű és rövid ujjú. A fő részlet, amely a nők többségét vonzza ehhez, a puszta dizájn, amely sifonból készül.

4. Allegra K laza tunika póló:

Allegra K laza tunikás ing

Ez a tunika stílusú ing valami más, mint a szűk ruhák. Hosszú ujjú kialakítása, melltartó zsebekkel meleg és kényelmes. Könnyű kialakítása miatt az emberek kedvelik őket kora reggeli vagy esti séták során.

5. Alice+Olivia Camron galléros Poplin tunika póló fehérben:

Alice+ Olivia Camron galléros Poplin tunika ing

Ez a fehér pamut poplin tunika tökéletes példa a minőségre és a típusra. Hosszú ujja mandzsettagombokkal vonzó vonást kölcsönöz ennek a nadrágos tunikás ingnek. Ez egy tökéletes tunika ing a dolgozó nők számára.

6. 12 Ami Long Tank Tunics póló:

12 Ami Long Tank Tunics póló

Ez a tunika póló műselyemből és spandexből áll, és rugalmas viselet. A kerek nyakkivágás és a kékeszöld színű megjelenés színesíti a ruhatárat. Ez a tunikás ing a legkényelmesebb azoknak a nőknek, akik jelenleg babát várnak, mivel áramlása javítja a megjelenést és a stílust.

7. Zara túlméretezett tunika ing:

Zara túlméretezett tunika póló

Ez a női tunika jobb választás hétvégén, mivel fekete leggingssel és cipővel viselve mesésen néznek ki. Kényelmes és könnyű viselet, mivel farmer szövete kivételnek és jobb tunika ingnek teszi az edzőruhák ellen.

8. Caslon (Chambray) Popover tunika ing:

Caslon (R) Chambray Popover tunika ing

Ez a hosszú szegélyű női tunika póló hosszú ujjú, gombos mandzsettával, hátul igával, dobozos redővel, ami egyedivé teszi. Különböző színekben kapható, valamint mellzseb és elülső gomb kialakítású. Ez egy tökéletes formális tunika ing azoknak a nőknek, akik irodába mennek.

9. BP kockás tunika ing nőknek:

BP kockás tunika ing

Ez a magas oldalsó hasíték, elülső gombos zárású tunika tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek gyakran vásárolni. Hosszú ujja mandzsettagombbal és zárható zsebbel kiegészíti ezt a női tunikát.

Minden korosztályú nő kényelmes, stílusos és divatos ruhákat szeretne. Mindenki tudja, hogy a kényelmet és a divatot nem lehet együtt nyerni, de a zubbonyos ing rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. A tunika stílusú ingek egyszerűek és könnyűek, így könnyen hordozhatók bármilyen szabadtéri eseményen. Tartós anyagból készülnek, így minden nő napi problémáját megoldják.