9 Stílusos és kényelmes férfi tunika a trendben

A tunikák lenyűgöző öltözékek, amelyeket az év 365 napján viselhetünk és pompázhatunk évszaktól és divattól függetlenül. Függetlenül alakjától vagy méretétől, ez a ruha, amely mindenki számára vonzó, mindenki kényelmesen viselheti. A tunikák nem csak nőknek szólnak, de a tunikák egyformán szuper slágerek a férfiak körében is. A férfiak tunikái sokféle szövetből, vágásból, stílusból és színből állnak.

Férfi tunikák legújabb és divatos mintái képekkel:

Nézzük meg a 9 legjobb tunika mintát a divatos férfiak számára.

1. Pamut tunika hosszú ing:

férfi tunikák

Ez elengedhetetlen része a férfi ruhatárának. Ez egy klasszikus tunika ing fehér színben, a legkedveltebb pamut anyaggal. Párosítsa szinte bármivel, és egy férfi halálosan jóképű lesz. Ennek a tunikának a hossza előnyhöz juttatja a többieket.

2. Fekete tunika póló:

Fekete tunika póló

Ez egy klasszikus fekete színű póló stílusú tunika. Az anyag pamut keverék, hosszú ujjú. A legénységi nyakörvvel ezenkívül alternatív fekete -fehér színű mintával rendelkezik, amely kifejezetten friss megjelenést kölcsönöz a tunikának.

3. Hagyományos férfi tunikák:

Hagyományos tunikák

Ez egy kötelező tunika, amelyet férfiak viselhetnek bármilyen vallási alkalomra, fesztiválra, esküvőre stb. Ez egy szép, kézzel készített pamut hosszú tunika, amelyet általában fehér, alsónadrággal kell párosítani. A nyakörv mandarin stílusú, a nyakon pedig igát vagy gombokat is találhat a további kegyelemért. A férfiak jóképűek ezekben a tunikákban.

4. Kaftan férfi tunikák:

Kaftan Tunika

Ezeket a tunikákat a marokkói stílusú kaftánok ihlették. Ez egy szép fekete kaftán férfiaknak, nadrággal vagy farmerral. A nyak fehér hímzéssel rendelkezik az elegancia növelése érdekében.

5. Leopárdmintás tunika:

Leopárdmintás tunika

Egy állatmintás tunika a ruhásszekrény kötelező darabja, legyen az férfi vagy nő. A leopárdminták annyira divatosak. Ez a férfi leopárdmintás tunika selyem georgette puszta anyagból, hosszú ujjú. A legfontosabb, hogy nagyon laza és könnyen felcsúszhat tunikaként.

6. Kockás tunikák:

Kockás tunikák

Ez egy szép hosszú tunika pamut poplin anyagból, hosszú ujjú. A tunika kínai gallérral rendelkezik, és a tunika mintája érdekes, felváltva fekete -fehér csekkekkel.

7. Hímzett tunikák:

Hímzett tunikák

Ez egy sötétkék pamut kevert tunika, hímzéssel, lenyűgöző sárgával. Ez csodálatosnak tűnik a legmenőbb színkombinációval. A tunika egyenes szabású, hosszú ujjú, félig gombos.

8. Öltöny stílusú kabát tunika:

Öltöny stílusú kabát

Ez egy egyedülálló tunika férfiak számára. Ez egy öltöny stílusú kabát tunika pamut anyagból szürke színben, magas gallérral. Teljes ujjú, nagy gombokkal, ez úgy néz ki, mint egy öltöny, de egy szép tunika, amely összekapcsolható nadrággal.

9. Boho Looks Tunics:

Boho tunikának néz ki

Ezt pusztán úgy tervezték, hogy bohém megjelenést kölcsönözzön az embernek ezen a tunikán. Ez egy szép világos csokoládé színű tunika, nehéz hímzéssel a nyakán és az ujja szélén. Ideális farmerrel vagy illeszkedő alsóval. A gombok további szép megjelenést kölcsönöznek a tunikának.

Ami a divat és az új trendek kísérletezését illeti, a férfiak általában biztonságban játszanak, nem akarnak kockáztatni és divathibát követni. A férfiak azonban soha nem riadnak vissza a tunika sportolásától, mert a tunikák minden embert vonzanak, és a legkényelmesebb ruházati formák. Bármelyik alsójukkal összeállíthatják a tunikákat, és valóban divatikonok lehetnek, különböző megjelenésű tunikákban.