10 legjobb japán turisztikai hely

Japán Kelet -Ázsia szigete és népszerű turisztikai célpont. A turisták egyrészt a templomok és műemlékek miatt nyúlnak vissza a történelemhez, másrészt látják, hogy a tudomány és a technológia hogyan viszi a világot egy másik dimenzióba olyan helyekkel, mint a Tokyo Tower.

1. Tokiói császári palota:

tokyo-imperial-palota_japan-turista-helyek

A japán királyok örökösei még mindig a császári palotában tartózkodnak. A régi palotát háborúk bontották le, de később az építészek készítettek egy másik hasonló felépítésű palotát. A palotában adminisztrációs központ és múzeum működik, amely bemutatja a japán történelmet és művészetet. A bejáratnál gyönyörű kert található. A látogatók csak előzetes foglalás esetén vehetők igénybe.

2. Todaiji templom:

todaiji-templom_japan-turista-helyek

A Todaiji templom, amely Nárában található, a világ legnagyobb faépülete, és egyben a legnagyobb Buddha szobor is a világon. Ez a hely a mérnöki teljesítmény is. Gyönyörű kertek és vadvilág veszi körül, és itt van a buddhizmus Kegon iskolája. A buddhizmus történetét és a japán kultúra leleteit kínálják. Ez a legjobb japán turisztikai hely.

3. Fuji -hegy:

mount-fuji_japan-tourist-places

A Fuji -hegy Japán legmagasabb hegye, körülbelül 3776 méter. Van egy vulkánja, amely szimmetrikus kúp alakú; utoljára 1707-08-ban tört ki. A vulkán alakja szimbólumként működik, és gyakran látható Japán képein és művészetein. Emiatt ez a hely kulturális helyként is ismertté vált a természetvédelmi terület helyett. A kutatások azt mutatják, hogy évente körülbelül kétszázezer turista keresi fel ezt a hegyet, és közülük 30% külföldiek, nemzetközi szinten is. Ez a csodálatos japán turisztikai célpont.

4. Kamakura Nagy Buddha:

nagy-buddha-of-kamakura_japan-turista-helyek

A Kamakura Nagy Buddha egy szabadtéri szobor, amely Amida Buddhát képviseli. Az emlékmű a 13. századból származik, súlya körülbelül 93 tonna, magassága 13,35 méter. Forrásokból kiderül, hogy a szobor szabad ég alatt van, mert a körülötte lévő templom szökőárban repült el a tizenöt században.

5. Jigokudani Majompark:

jigokudani-majom-park_japan-turista-helyek

A Naganóban található Jigokudani Majompark híres melegforrás -terület. A név a Pokol völgyét jelenti, és az ókori emberek azért nevezték el, mert meredek sziklákkal és gőzzel rendelkezik, amelyek számos forrásból származnak. A park bejáratánál található medence télen sok majmot vonz, akik a forró tavasszal felmelegítik magukat.

6. Himeji kastély:

Himeji kastély, Japán

A Himeji kastélyt azért hozták létre, hogy megvédje a régiót az ellenségekkel szemben, és túlélte a második világháborús bombázást. Az évszázadok során sokszor felújították, ami különböző építészeti terveket mutat a különböző időkben.

7. Hirosimai béke -emlékmű:

hirosima-béke-emlékhely_japan-turista-helyek

A Hirosimai Békemlékmű tiszteleg mindazok előtt, akik 1945. augusztus 6 -án Hirosimában robbantottak, akik életüket vesztették. a bombát ledobták, és ez arra készteti a turistákat, hogy elgondolkodjanak azon, milyen értékes az emberi élet.

8. Tokiói Disneyland:

tokyo-disneyland_japan-tourist-places

A gyermekes turisták szívesen ellátogatnának a tokiói Disney Resortba. Ez egy vidámpark és Chiba területén található. A The Walt Disney Company kifejezetten engedélyezte.

9. Tokyo Tower:

tokyo-tower_japan-turista-helyek

A Tokyo Tower bemutatja a technológia fejlődését. Az Eiffel -torony ihlette, és Japán második legmagasabb ember alkotta építménye. A látogatók nagy magasságból tekinthetik meg a környező helyeket. Ez a csodálatos városnézés Japánban.

10. Arany pavilon templom:

arany-pavilon-templom_japan-turista-helyek

Az Arany Pavilon templomot 1397 -ben építették Kiotóban. Nyugdíjas villa volt egy sógun számára, és kívánságai miatt; halála után templommá alakították. A tetejének két emelete aranylevelű.