10 bedste turiststeder i Japan

Japan er en østasiatisk ø og er et populært turistmål. Turisterne på den ene side går tilbage til historien på grund af templer og monumenter, og på den anden side ser, hvordan videnskab og teknologi tager verden til en anden dimension med steder som Tokyo Tower.

1. Kejserpaladset i Tokyo:

tokyo-imperial-palace_japan-turist-steder

De japanske kongers decedenter bor stadig i det kejserlige palads. Det gamle palads er blevet revet ned af krige, men senere havde arkitekter lavet et andet palads af lignende design. Paladset fungerer som et administrationscenter og et museum, der viser den japanske historie og kunst, og der er en smuk have ved indgangen. Besøgende er kun tilladt, hvis de har reserveret på forhånd.

2. Todaiji -templet:

todaiji-tempel_japan-turist-steder

Todaiji -templet, der ligger i Nara, er den største træbygning i verden, som også har den største statue af Lord Buddha i verden. Stedet er også en bedrift for teknik. Det har været omgivet af smukke haver og dyreliv, og buddhismeskolen ved navn Kegon er til stede her. De tilbyder buddhismens historie og artefakter fra japansk kultur. Dette er de bedste turiststeder i Japan at besøge.

3. Mount Fuji:

mount-fuji_japan-turist-steder

Mount Fuji er det højeste bjerg i Japan og er omkring 3776 meter. Den har en vulkan, der er formet som en symmetrisk kegle; det var sidst udbrudt 1707-08. Vulkanens form fungerer som et symbol og ses ofte i billeder og kunst i Japan. Dette har også gjort dette sted kendt som et kulturelt sted i stedet for natursted. Forskning viser, at omkring to hundrede tusinde turister besøger dette bjerg hvert år og blandt dem er 30% udlændinge, det også for internationalt. Dette er det fantastiske turistmål i Japan.

4. Kamakuras store Buddha:

stor-buddha-af-kamakura_japan-turist-steder

Den Store Buddha i Kamakura er en udendørs statue, der repræsenterer Amida Buddha. Monumentet er der fra 1200 -tallet og vejer omkring 93 tons med en højde på 13,35 meter. Kilder afslører, at statuen er under åben himmel, fordi templet omkring den var fløjet væk i en tsunami i løbet af det femtende århundrede.

5. Jigokudani Monkey Park:

jigokudani-abe-park_japan-turist-steder

Jigokudani Monkey Park beliggende i Nagano er et berømt område med varme kilder. Navnet betyder Hell’s Valley, og det var blevet navngivet af de gamle mennesker, fordi det har stejle klipper og damp, der stammer fra mange kilder. Puljen ved indgangen til parken tiltrækker mange aber om vinteren, som varmer sig i den varme forår.

6. Himeji Slot:

Himeji Slot, Japan

Himeji Slot var blevet oprettet for at forsvare regionen mod fjender og havde overlevet bombningen i Anden Verdenskrig. Det er blevet renoveret mange gange gennem århundreder, hvilket viser forskellige design af arkitekturer i de forskellige tider.

7. Hiroshimas fredsmindesmærke:

hiroshima-fred-mindesmærke_japan-turist-steder

Hiroshima Peace Memorial er en hyldest til ære for alle dem, der mistede livet i bombeeksplosionen i Hiroshima den 6. august 1945. Stedet har været beliggende midt i en park, og der er Genbaku Dome, som er det eneste område, der er uberørt efter bomben var faldet, og det er for at få turisterne til at tænke over, hvor dyrebart menneskeliv er.

8. Tokyo Disneyland:

tokyo-disneyland_japan-turist-steder

Turister med børn ville elske at besøge Disney Resort i Tokyo. Det er en forlystelsespark og er beliggende i Chiba. Det er specielt licenseret af The Walt Disney Company.

9. Tokyo Tower:

tokyo-tower_japan-turist-steder

Tokyo Tower viser fremskridt inden for teknologi. Det er blevet inspireret af Eiffeltårnet og er den næsthøjeste menneskeskabte struktur i Japan. Besøgende kan se de omkringliggende steder fra stor højde. Dette er den vidunderlige sightseeing i japan.

10. Golden Pavilion Temple:

gylden-pavillon-tempel_japan-turist-steder

Det Gyldne Pavillon -tempel blev bygget i Kyoto i 1397. Det var en pensionistvilla for en Shogun og på grund af hans ønsker; det var blevet forvandlet til et tempel efter hans død. De to etager på toppen er dækket med guldblad.