14 fantastiske Kodaikanal turiststeder at besøge

Kodaikanal er en populær bakkestation i Tamil Nadu, som holder turisterne betaget med sin naturskønne udsigt. Byen ligger midt i Pali Hills. En sjælden blomst, der kaldes Kurinji Flower, blomstrer her, den også en i hvert 12. år. Stedet er velsignet med bakker, vandfald, søer, frugtplantager, blomsterhaver osv.

Bedste turiststeder at besøge i Kodaikanal:

Vil du planlægge en turisttur med din familie eller alene? Her er det bedste turiststed i Tamil Nadu i indien, hvilket giver en vidunderlig tid for dig, nemlig Kodaikanal. Vi har givet nedenstående liste over 14 bedste turiststeder at besøge i Kodaikanal, der ville hjælpe til ultimativ glæde.

1. Shenbaganur Museum:

Shenbaganur Museum kodaikanal turiststeder

Det er et af Tamil Nadus berømte museer, der skildrer meget sjældne arkitekturstykker i syd. Museet var et initiativ fra Sacred Heart College i Kodaikanal. Vedligeholderne har bevaret en smuk have med mange fuglearter og blomster her. Dette museum er et af de bedste og berømte sightseeing -steder i kodaikanal.

2. Berijam -søen:

Berijam Lake steder at besøge i kodaikanal

Berijam -søen er omgivet af Upper Palani Shola -skoven, der er fuld af smuk flora og fauna. Der er nogle berømte planter som Digitalis, Pyrethrum, Dioscorea osv. Regeringen havde taget for at vedligeholde søen og det nærliggende område, så de kan kontrollere forurening og også gøre det til et fælles turiststed. Gå ikke glip af dette, et af de vidunderlige og fantastiske turiststeder at besøge i kodaikanal.

3. Guna Cave:

Guna Cave kodaikanal turiststeder

Guna Cave også kendt som Devil’s Kitchen. Den var blevet navngivet på grund af dens skjulte kløft og også et dybt fald, der ligner en tagrende og er udsat for ulykker. For at undgå uheld skal de lokale og kendte mennesker tages derhen. Guna -huler er et af de bedste kodaikanal -turiststeder at besøge.

4. Silver Cascade Falls:

Silver Cascade Falls bedste steder at besøge i Kodaikanal

Der er to smukke fald, cirka 8 km væk fra Kodaikanal, på Ghat Road. Silver Cascade falder omkring 180 fod og larmer kraftigt, når det falder og bryder stedets stilhed. Familie -picnics og par, der tilbringer tid her, ses ganske ofte.

5. Kurinji Andavar -templet:

Kurinji Andavar Temple kodaikanal berømte steder

De religiøse mennesker vil måske besøge Kurinji Andavar -templet viet til Lord Murugan. På tamil betyder ordet Kurinji ‘kuperet område’ og andavar betyder Gud. Folk kan også se de nordlige sletter og Palanis bakker fra dette tempel.

6. Bryant Park:

Bryant Park kodaikanal smukke steder

Bryant Park er opkaldt efter en britisk officer Glenn Bryant. De holder et årligt blomster- og grøntsagsshow hvert år, hvilket er hovedårsagen til, at turister flyver herned over hele landet og også udlændinge. Der er et glashus i parken, som har en enorm samling af blomster og planter. Glashuset afholder gartneri, hver maj. Denne park er et af de andre smukke sightseeing kodaikanal turiststeder at besøge.

7. Kodaikanal Solar Observatory:

Kodaikanal Solar Observatory skal besøge steder i kodaikanal

Kodaikanal Solar Observatory blev etableret i 1899 og er en del af Indian Institute of Astrophysics. Det var tidligere kendt som Solar Physics Observatory. Der er et astronomimuseum, der viser forskellige solbilleder, der er taget fra Fraunhofer -spektret og biblioteket. Kodaikanal solobservatorium er et af de mest besøgende turiststeder i kodaikanal.

8. Coaker’s Walk:

Coaker's Walk kodaikanal skal besøge steder

Coaker’s walk er ét sted, hvor alle morgenvandrere kommer og træner. Det er lidt væk fra byens sø og byder på en naturskøn udsigt over sletterne og dalene. Lt. Coaker havde udarbejdet kortet over Kodaikanal, og stedet er opkaldt efter ham. Det bedste tidspunkt at besøge dette sted er før 2.30 eller sidst på eftermiddagen

9. Kodaikanal -søen:

Kodaikanal -søen

Kodaikanal -søen er en af ​​de mest populære turiststeder. Denne sø er kunstigt fremstillet i form af stjerne og dækker et område på omkring 60 hektar med grønt i omgivelserne. Det er et sjovt sted for alle, der kan lide udendørs og vandaktiviteter. Der er en bådklub, der tilbyder pedalering, roning osv. Cykler og heste er også tilgængelige til at gå rundt om søen.

10. Søjelsten:

Der er tre granitsten, der står lodret, alle støder op til hinanden og kaldes søjler. Dette sted er i øjeblikket blevet et berømt turiststed og underholder mange besøgende. Klipperne måler en højde på cirka 400 fod fra jorden.

Søjler

Søjlerne er et andet fantastisk sted i Kodaikanal. Det kan siges, at Kodaikanal er ganske fantastisk, og et af hovedpunkterne eller årsagerne til dette er søjleklipperne. Søjelstenene er et populært sightseeingsted og kan påstås at være et af de bedste steder at se i Kodaikanal.

11. Bear Shola Falls:

Bear Shola Falls kodaikanal vigtige steder

Bear Shola -faldet var blevet navngivet sådan, da bjørne plejede at komme her og drikke vand.Dette er et af de bedste steder at se i Kodaikanal og besøges af mennesker næsten dagligt på grund af den smukke og maleriske natur. Det kan siges at være totalt hjertevarmende, og lyden af ​​vandfaldene får det til at se endnu mere dragende ud. Omgivelserne er fyldt med grønt, og den tunge grønne plantage er en af ​​hovedårsagerne til den enorme mængde besøgende, som dette sted får hvert år. Dette er så smukt, at lokalbefolkningen i Tamil Nadu kalder dette en attraktion, man skal se.

Primært var dette sted ikke en turistfacilitet. Senere blev det udviklet ved at huske på, at dette vil være en af ​​de bedste turiststeder i staten. Bear Shola falls er et ganske fantastisk sted, og du vil helt sikkert elske det.

12. Palni Hills:

Palni Hills

Disse bakker er placeret på et forhøjet sted og kan ses på et ganske fjernt sted. Dette bjergrige er virkelig smukt, og folk vil elske det. Det kan siges at være en af ​​de bedste ting at se i Tamil Nadu. Det er ingenting i grunden en forlængelse af den vestlige Ghat. De er ligesom placeret parallelt med Indiens kyst (vestkysten). Det er et af de steder, hvor du kan komme og bare slappe af. Mulighederne for at have det sjovt på dette sted er som ubegrænsede, og man kan bare fare vild i den smukke stemning på dette sted. Det ligger i en forhøjet højde på 2.500 m.

13. Green Valley View:

Green Valley View

Der er mange sådanne dale, som du finder i Kodaikanal, og Green Valley er en af ​​dem. Dette sted tilbyder nogle af de bedste udsigter over de omkringliggende lande og kan gøres gældende på det perfekte sted, slappe af og have chill tid. Den grønne daludsigt er ret populær på grund af antallet af mennesker, der kommer her. Det er trist, men sandt, at antallet af besøgende, der kommer til at besøge dette sted, er mere end antallet af lokale folk, der kommer herop. Det er overfyldt specifikt af udlændinge næsten hele året og er sandsynligvis et af de bedste steder at tage med din familie og have en dejlig tid. Der er naturligvis muligheder for rekreation og er også fantastisk til sightseeing. Skønheden ved dette sted gør det til et af de bedste Kodaikanal -sightseeingsteder.

14. Kodaikanal Golfklub:

Kodaikanal Golfklub

Her har vi et af de mest disciplinerede og aristokratiske områder i Kodaikanal. Countrygolfklubben er ret populær blandt lokalbefolkningen, og folk fra andre stater, byer og lande kommer her for at se det smukke påklædning på dette sted. Denne private medlemsklub begrænser adgang for udenforstående, men hvis du er turist, kan du altid komme hertil med særlig tilladelse og komme ind i den (besøgende får ikke lov til at deltage i golfkonkurrencer). Fra byens centrum er det kun omkring 6-8 km væk, og der er også en række rejsemuligheder. Hvis du kommer til Kodaikanal, så er dette et af de bedste Kodaikanal -steder at besøge.

Her er nogle af de bedste turistmål i Kodaikanal. Når du besøger Kodaikanal, glem ikke at besøge disse steder, da der er nogle af de bedste destinationer på dette sted. En person ville ikke forlade Kodaikanal, når de har besøgt disse steder.