15 fantastiske turiststeder at besøge i Mysore

Mysore er historiens og kulturens by. Her finder du en lang række templer, grave, paladser, kunstgallerier og haver. Dette sted er bedst kendt for sin naturskønne skønhed og vidunderlige turistattraktioner. Hvis du snart skal på en rejse til Sydindien, har du ikke råd til at gå glip af Mysore. Således har vi lavet en kort tour guide til Mysore steder at besøge.

Smukke Mysore turiststeder at besøge med fotos:

Der er så mange turiststeder i mysore i staten Karnataka med henblik på sightseeing. Her i denne artikel har vi givet en liste over de bedste turiststeder i mysore at besøge sammen med billeder.

1. Jaganmohan Palace And Art Gallery:

Turiststeder at besøge i Mysore

Jaganmohan Palace and Art Gallery er en af ​​de ældste bygninger i Mysore. Det er omkring 150 år gammelt. Det blev bygget af kongen af ​​Mysore og er et af de smukkeste steder, du skal se her. Det var tidligere kongefamiliens hus, men bruges nu til udflugter og turisme.

2. Mysore Palace:

mysore-palace_mysore-turist-steder

Mysore Palace er en storslået bygning beliggende i hjertet af Mysore. Arkitekturen er strålende her, og malerierne er forbløffende. Det er konstrueret i Indo-Saracen-stil og har rummelige haller indeni. Dette sted er virkelig vidunderligt. Dette er et af de bedste turiststeder at besøge i Mysore.

3. Brindavan Gardens:

brindavan-gardens_mysore-turist-steder

Brindavan Gardens i Mysore er en førsteklasses turistattraktion og er en af ​​de mest attraktive og vidunderlige haver, du skal se her. Det er bygget på tværs af Cauvery -floden og tilbyder dig naturskønne skønheder. Det blev bygget under regimet i Krishnaraja Wodeyar, og denne have er absolut de bedste turiststeder at besøge i Mysore.

4. Balmuri Falls:

balmuri-falls_mysore-turist-steder

Balmuri -vandfaldene ligger cirka 11 kilometer væk fra Ranganathittu Bird Sanctuary og er en af ​​de bedste picnicsteder i Mysore. Vandfaldet her er fortryllende, og du vil altid finde folk, der hygger sig og leger i vandet her. Det er en kunstig konstruktion og har mange besøgende hvert år.

5. Mysore Zoo:

mysore-zoo_mysore-turist-steder

Når du kommer til Mysore Zoo, finder du en vidunderlig og fremragende samling af dyreliv. Det ligger i Chamundi Hills og er et vidunderligt sted, hvor du kan udforske og opdage dyrene i Mysore. Du finder også en sø her, hvilket øger charmen ved zoologisk have. Dette er et af de bedste steder at se i mysore, som kan gøre dig glad, når du ser de vilde dyr direkte og næsten.

6. Skt. Philomenas Kirke:

st-philomenas-kirke_mysore-turist-steder

St. Philomena’s Church blev oprettet i 1933. Det er en dedikation til Saint Philomena og er blevet konstrueret i neo -gotisk stil. Det indre af denne kirke er fantastisk, og miljøet er meget roligt og fredeligt. At komme til dette sted skal helt sikkert få dig til at føle dig let og behagelig.

7. Somanathapura:

somanathapura_mysore-turist-steder

Somnathpur ligger nær grænsen mellem Karnataka og Kerala. Det er en lille landsby og ligger på bredden af ​​floden Cauvery. Det er malerisk og et vidunderligt sted at besøge i ferierne. Det er et ideelt sted for alle natur- og miljøelskere, da miljøet her er så naturligt og let. Dette er et af de smukkeste og mest naturlige steder at besøge omkring mysore.

8. Melkote -templet:

melkote-temple_mysore-turist-steder

Melkote -templet er et berømt religiøst sted i Mysore. Det har udsigt over Cauvery -floden og ligger på toppen af ​​en stenet bakke. Udseendet af dette tempel er absolut smukt og har masser af besøgende, der kommer her dagligt. Det har et par Kalyani’er her, du kan se og også arkitekturen, som er helt fantastisk. At komme her vil være en stor oplevelse.

9. Gumbaz:

gumbaz_mysore-turist-steder

Mysore er kendt for den store kriger Tipu Sultan. Han var Sydindiens stolthed og har været en inspiration for mange krigere og soldater. Hvis du gerne vil besøge mindesmærket for Tipu Sultan, skal du komme til Gumbaz. Det er blevet konstrueret på en løftet platform og har grave af forskellige adelige og høvdinge. At komme her bliver helt sikkert en vidunderlig oplevelse.

10. Chamundi Hills:

chamundi-hills_mysore-turist-steder

Mysore er primært et kongeligt land, og blandt de utallige paladser i byen byder Chamundi Hills på en oplevelse og et besøg, der er en af ​​slagsen. Chamundi -bakken er et af de bedste turiststeder i Mysore, og mange turister fra hele landet kommer for at betale deres ærbødighed til Chamundi Devi. Chamundi Hills er hovedsageligt berømt for templet på bakketoppen, som oprindeligt blev bygget i det 11. århundrede. Templet er blevet renoveret til et berømt turiststed.

Den største attraktion for turisterne er bønnen under Dasara -festivalen, der finder sted årligt i oktober. Templet blev bygget i løbet af Wodeyar -dynastiets dage og havde særlig betydning for dynastiets folk.

11. Lalitha Mahal:

lalitha-mahal_mysore-turist-steder

Lalitha Mahal er meget tæt på en stor turistattraktion i Mysore-Chamundi bakker. Dette storslåede monument er det næststørste palads i Mysore. Det blev oprindeligt bygget til vicekongen i Indien, før det blev konverteret til et kongeligt gæstehus. Lalitha Mahal var hjernebarn af Maharaja Krishnaraja Wodeyar IV. Arkitekturen er stærkt inspireret af St Paul’s Cathedral i London og andre arkitektoniske vidundere i Europa.

12. Karanji -søen:

karanji-lake_mysore-turist-steder

Bortset fra den store dosis royalty, byen har at tilbyde, er Mysore meget berømt for sit dyreliv og er et knudepunkt i naturen. Ordet Karanji på modersmålet betyder et ‘springvand’- Karanji-søen er et af de mange turiststeder at besøge i Mysore. Det ligger ved foden af ​​Chamundi bakker og blev bygget af en af ​​de store konger i Mysore. Det er den største sø i staten Karnataka. Søens naturskønne skønhed er en kæmpe attraktion for turister, der elsker at deltage i fugleture, da mange forskellige fugle er kendt for at besøge denne sø.

13. Jernbanemuseum:

jernbane-museum_mysore-turist-steder

Et museum i Mysore skiller sig ud fra den kongelige aura, der dækker hele stedet. Jernbanemuseet er en helt anden slags museum at besøge og er et af de bedste steder at se i Mysore. Indien har kun to jernbanemuseer, det ene i New Delhi, det andet i Mysore. At gå gennem dette museum er som en uddannelsesrejse, der oplyser en om fødsel og gradvis udvikling af lokomotiver i Indien. Dette museum viser gamle lokomotiver, der til dato er i god form og stadig bruges af regeringen.

14. Ranganathittu fuglereservat:

ranganathittu-bird-sanctuary_mysore-turist-steder

Denne fuglereservat er et eksempel på den naturlige skønhed i Mysore. Ranganathittu er et af de steder at se i Mysore og får en til at føle sig tæt på naturen. Stedets skønhed og sindsro er betagende. Ranganathittu er meget populær blandt fugleelskere og dem, der dyrker fugletitting som en sport. Det er også en af ​​de største fuglereservater i det sydlige Indien. Det er en af ​​de ældste søer i Mysore. Det blev bygget i år 1864 for at levere vand med henblik på kunstvanding til at lande uden for byen.

15. Kukkarahalli -søen:

kukkarahalli-lake_mysore-turist-steder

Søen tiltrækker mere end hundrede forskellige fugle i løbet af året og en fest for alle, der elsker fugle- og fugleture. Af alle Mysore-besøgssteder er dette et sted, hvor en menneskeskabt sø lever i perfekt harmoni med fugle, hvoraf de fleste er akvatiske. Nogle af de fugle, der besøger denne sø, er Eurasian Spoonbills, Oriental Darters, Black-crowned Night Herons og mange flere. Kukkarahalli-søen er et populært sted at se på stedet og har faciliteter til, at folk kan sidde ved siden af ​​søen og slappe af, meditere og få forbindelse til Moder natur. Det er også meget berømt blandt mennesker, der forkæler morgen- og aftenture.

Dette var nogle af de bedste ting at gøre i Mysore, og vintersæsonen betragtes som det bedste tidspunkt at besøge Mysore. Pak dine tasker, bestil dine billetter, og besøg disse fantastiske steder, som du bare ikke har råd til at gå glip af. Vi lever jo kun én gang!