8 berømte Meghalaya turiststeder at besøge

Staten Meghalaya dækker næsten 300 km i længden og mindst 100 km i bredden. Dens hovedstad shilling er en af ​​de populære bakkestationer, der tiltrækker flere turister hvert år. Bakkerne og tætte skove i denne region giver staten en naturligt smuk ramme. Shillong -toppen er den højeste top i denne region og kaldes ofte ‘gudernes bolig’. Der er også flere andre smukke fald i denne region. Shillong ligger kun 103 km fra Guwahati, som er den nærmeste togstation.

Meghalaya turiststeder:

Her hentede vi få turiststeder i Meghalaya.

1. Lady Hydari Park:

meghalaya turiststeder

Lady Hydari Park ligger i hjertet af byen Shillong. De bedste tidspunkter at besøge denne park er april og oktober. De blomster, der er blevet plantet her, er i fuldt flor i disse måneder og giver dermed et smukt syn. Parken er et populært picnicsted og tiltrækker såvel turister som lokalbefolkningen, der bor tæt på det. Mange mennesker kan lide at bare sidde på bænke her og mens de er væk fra deres tid.

2. Shillong Peak:

shillong-peak_meghalaya-turist-steder

Som det er blevet nævnt ovenfor, er Shillong Peak det højeste punkt i Meghalaya. Det giver således de bedste udsigter i hele staten. Det tiltrækker flere turister såvel som lokale. Folk tager her til picnics, for at slippe væk fra byernes morbide travlhed og bare nyde panoramaudsigten over byen, som denne bakke, 196 meter over jorden, giver.

3. Elephant Falls:

elefant-falls_meghalaya-turist-steder

Elefantfald er en omfangsrig kaskade af vand, der faktisk er en bjergbæk, der strømmer ud af en sprække mellem to store bakker. Det præsenterer et spektakulært syn og er tæt på to andre lignende, men mindre fald kaldet Wei Iaplam Falls og Wir Phang Falls. Broer og stier giver også adgang til disse fald. Nu er det en gåtur, der anbefales til alle.

4. Sweet Falls:

sweet-falls_meghalaya-turist-steder

Søde fald i modsætning til elefantfaldene spreder sig ikke bredt. I stedet falder den i en smal lige blyantlignende linje i en afstand på cirka 200 fod! Synet er uden tvivl storslået. Det omgivende terræn og landskab gør dette sted velegnet til eftermiddagens picnic. Det ligger i Happy Valley et stykke ud af Shillong.

5. Spred Eagle Falls:

spread-eagle-falls_meghalaya-turist-steder

Dette vandfald ligger i udkanten af ​​byen Shillong. De lokale omtaler det som ‘Umkaliar’ eller de fald, som Kaliyar gled ind i. Det har en legende knyttet til dets eksistens. Dette fald spreder sig i modsætning til begge tidligere fald i form af en ørns vinger, deraf navnet.

6. Domkirke Katolske Kirke:

katedral-katolsk-kirke_meghalaya-turist-steder

Denne kirke er igen placeret i hjertet af Shillong. Det har en fredelig indstilling og en aura af ro. En smuk katedral af romersk katolikker dedikeret til Mary Help of Christian.

7. Williamson Sangma State Museum:

williamson-sangma-state-museum_meghalaya-turist-steder

Dette er et regeringsmuseum, der vedligeholdes af kunst- og kulturafdelingen. Det huser flere udstillinger, der viser den rige kultur og traditionelle historie for befolkningen i denne region. Museet ligger ved siden af ​​statens centrale bibliotek og hjælper dig med at blive bedre bekendt med etnisk stammekultur for befolkningen i denne region.

8. Golfbane:

golfbane_meghalaya-turist-steder

Shillong tilbyder en af ​​de bedste naturlige golfbaner i hele verden. Dens ekspertise anerkendes selv af United States Golf Association and Museum, der omtaler det som “Glen-eagle of the East”. Det ligger i en bølgende dal i 5200 ft højde og tilbyder fremragende udsigt over det omkringliggende landskab. Oprindeligt en ni hullers bane blev den senere udvidet og udviklet til en atten hullers bane!

Disse var nogle af de smukkeste turiststeder i Meghalaya. Så hvad venter du på? Tag en lang ferie, og planlæg en tur med dine venner eller familie, og udforsk disse fantastiske meghalaya -turiststeder.