10 bedste æglægning af kyllingeacer i Indien

Kylling er en tamfugl, der dyrkes for sine æg og kød. Det er en underart af den røde junglehøns. Kylling foretrækkes mest af befolkningen, og nogle mennesker har fjerkræ, hvilket er masseopdræt og domesticering af kylling. Hankyllingen kaldes hanen og den kvindelige er hønen. Når det kommer til at indtage kødet, bruges både den mandlige og den kvindelige. Æggene lægges dog af hønen.

Men vidste du, at mennesker og kylling ligner hinanden på en eller anden måde? Det viser sig, at omkring 60% af kyllingens gener har en menneskelig pendant. Cellestrukturen og den måde, cellen fungerer på, lignede stort set menneskers. Kyllinger har ligesom mennesker en tendens til at sammenligne sig selv med de andre i deres ‘gruppe’, hvilket betyder, at de ser sig selv som en separat identitet fra andre. Den anden opsigtsvækkende lighed er, hvordan kyllinger afviger fra de traditionelle måder til nye måder at løse et problem på. Desuden viste den voksne kvinde attributter for empati og evnen til at dele en andens følelsesmæssige tilstand. Dette peger naturligvis på, hvordan de deler nogle karakteristika med os, mennesker.

Det bedste af æglægning af kyllingeacer

Her er nogle mere opsigtsvækkende fakta, du sandsynligvis ikke vidste om dem.

  1. De kender deres ’chef’. De ser ud til at følge et hierarki, hvor de har hakkeordre. Det betyder, at hver af dem kender deres plads på denne hierarkistige.
  2. De kan skelne de andre arter ved deres ansigt, mindst 100 af dem. Og du troede, at de alle lignede det samme!
  3. Kyllinger drømmer ligesom om hvordan vi gør. De har Rapid Eye Movements eller REM.
  4. De har et fuldfarvesyn.
  5. Og ja! Ligesom os, føler de meget smerte. De har smertereceptorer, hvorigennem de også oplever nød.
  6. De har omkring 30 typer vokalisering til at skelne mellem de forskellige typer trusler.
  7. Kyllingemødre lærer deres kyllinger at ringe, selv når de er i livmoderen. De taler med babyerne, når de er i hendes livmoder.
  8. Farven på deres æg bestemmes af farven på deres ører! Dem med røde øreflipper vil lægge brune æg, mens dem med hvide øreflipper vil lægge hvide æg!

Så hvis dette har overrasket dig nok, her er nogle typer kylling, som du nok skal blive introduceret til.

1. Bantam kylling:

Bantam er den lille række fugle. De ser dejlige og søde ud. Hvis du leder efter nogle friske æg, skal du tæmme dem. De mangler bare et robust coop, som de kan kalde hjem. De er vilde med støvbad, pik og prod, så du skal kun sørge for, at de har masser af bevægelig plads. De har mindre ernæringskrav, da de er små i størrelse.

2. Hybride kyllinger:

Ligesom deres navn er de krydset. Deres krydsning begyndte som et resultat af stor efterspørgsel i år 1950. De krydses med to eller flere rene racer og endda en krydsning efter avl. Disse er sunde og raske, fordi blodlinierne er forskellige fra deres forældre. Når visse stammer af fugle krydses, er afkommet altid bedre end forældrene. De ser sunde ud med lette lag. De er også meget billigere end nogen anden race.

3. Den rene race:

Disse er de traditionelle racer og mere broody end hybrider. De lægger deres æg i løbet af de lange sommerdage. De lægger dog færre æg, og racen I generelt er dyr. De er i disse dage vokset for deres udseende. Rhode Island -rød, Sussex, Maran er nogle af de rene kyllinger.

4. Orpington:

I et ord er de smukke! De er fluffy og venlige. De findes i en række farver som blå, lavendel, sort og hvid. De lægger tæt på 200 lysebrune æg på et år. Deres gyldne farvenuance er attraktiv og falder dermed let i bytte for rovdyr.

5. Plymouth Rock:

De er en populær kylling dyrket som gårdracer. De er hårdføre og kan lide at strejfe rundt. De er også rolige og fås i forskellige farver som blå, columbiansk, agerhøne, blå eller sort krus. De lægger tæt på 250 æg lyserøde-brune æg på et år.

Forskellige typer kyllingeacer i Indien:

Vidste du, hvilken kylling du spiste? Godt! Bliv ikke forvirret! Der er mange typer kyllingracer tilgængelige i Indien med de højeste næringsværdier. Her er nogle populære kyllingeacer i Indien. Læs mere for at vide mere.

1. slagtekylling:

Æg stammer fra høns, dem der er rejst specielt til æg. Men de kyllinger, der opdrættes til kød, kaldes slagtekyllinger. De er hvide og er opdrættet specifikt for optimal sundhed og i normal størrelse for kun at producere kvalitetsprodukter til forbrugeren.

De er typisk rejst i store, åbne strukturer kaldet huse. De kan lide at færdes, spise og gå rundt med andre kyllinger. Æggets farve afhænger af slagtekyllingens kors. For eksempel vil leghornkylling lægge hvidt æg, mens en olivenægger vil lægge olivengrønne æg.

2. Asil kylling:

den klassiske kylling i Indien er denne kyllingekylling, også kendt som Asil -kyllingen. Det er en gammel race fra Indien og opbevares til dekorative formål. De er dog venlige, når de holdes væk fra andre haner. De er også virkelig smarte og stærke muskuløse og findes populært i Andhra Pradesh og Tamil Nadu. Fjeren er normalt rød, sort eller en blanding af begge og er kendt som hård fjer. Deres æg er lysebrune i farven.

3. Kadaknath:

denne er en anden indisk race af distrikterne Jhabua og Dhar i Madhya Pradesh. Det er meget efterspurgt på grund af det rige protein og meget fedtindhold. Deres hudfarve er sort, og de lægger sorte æg. De er berømte for deres kulsorte fjer og er en naturlig brooder.

4. Busra:

Det er en mellemstor lys fjerfugl, der normalt er opmærksom i naturen. Det har en stor variation med hensyn til farver. Næbbet er gult med røde wattles. Deres æg vejer kun cirka 28-38 gram, og deres æggeskals farve er lysebrun. De findes i Surat og andre distrikter i Maharashtra.

5. Chittagong:

De er et af de fremragende kæledyr at have blandt deres arter. De er føjelige og ser smukke ud. De lægger cirka 140 æg om året. Chittagongs er lyse eller buff eller mørke i farven. De er også kendt for at blive dovne. Denne race kom fra Chittagong og Comilla -distriktet i Bangladesh. De har en tydelig hovedform.

6. Gramapriya:

Denne er en kylling udviklet af projektdirektoratet for fjerkræbaseret i Hyderabad. Det begynder at lægge æg på cirka 175 dage Der er to sorter af det; hvid og farvet. Den farvede sort producerer færre antal æg end den hvide sort. De er imidlertid attraktive og har farvede fjer. De producerer små brune æg og har en lavere risiko for trussel fra rovdyr.

7. Giriraja:

Giriraja er udviklet i Karnataka. Den lægger omkring 130-150 æg om året. Hvert af dette æg vejer omkring 50 gram. Deres ægfarve er brun i farven. De har vist sig at vise bedre vækst i forhold til de lokale sorter. De er også gode ådselævere og lever dermed af insekter og andre grøntsager.

8. Vanaraja:

en anden race udviklet i Hyderabad af projektdirektoratet for fjerkræ. Det dyrkes i landdistrikterne og kan derfor dyrkes i baghaven. De er ådselævere og lever dermed af insekter. Æggene og kødet produceres afhængigt af deres fodring og sjældne praksis. De har flerfarvede fjer.

Selvom de alle ligner hinanden, har de helt sikkert forskelle, hvilket kun bliver tydeligt, når du kender dem tæt. Årsagerne til, at en domesticering vil variere fra formålet. Nogle kan lide at det vokser til æg og kød, mens andre bare kan lide at dyrke dem til dekorative formål. Så næste gang du tænker på at bestille en kyllingekorn, håber vi, at disse interessante fakta kommer til at tænke på dig!