14 bedste typer guitarer og størrelser og mærker

Guitarer er det mest populære instrument af de unge i dag. Det kan virke som en aftale at mestre at lære det, men sandheden er, at når du ved det, begynder du at spille ubevidst. Pas på! Ingen vil have dig til at stoppe med at spille det. Så vi tænkte, hvorfor ikke fortælle dig om nogle af de forskellige typer guitarer og guitarmærker, der er tilgængelige. Tag et kig.

Fordi du ikke kan starte den højere, er listen også komplet med begyndere og avancerede spilleres valg.

Sådan vælger du en guitar til begyndere:

Lad os nu orientere dig om, hvordan du vælger guitaren.

 • Beslut, om du vil have en elektrisk eller akustisk guitar, og vælg derefter, om du vil have en nylon- eller stålsnor.
 • Vælg den rigtige størrelse, afhængigt af om du køber den til et barn eller en voksen.
 • Inkluder en elektronisk tuner i din guitar. Hold det altid indstillet til standardhøjden.
 • Hals- og hælled skal være stabilt, og det skal føles sikkert. Broens træbro skal være forsvarligt limet til toppen.
 • Gribebrættet skal være i niveau med toppen af ​​guitaren.
 • Hvis det er en elektrisk guitar med bolt-on hals, så sørg for at den også skal være stabil og sikker.
 • Sørg også for, at der ikke er nogen revner, hvor nakke og krop hænger sammen.

Perfekte guitartyper for begyndere, nemlig.

 • Akustiske guitarer.
 • Elektriske guitarer.
 • Elektroakustiske guitarer.
 • Tolvstrengede guitarer.
 • Archtop guitarer.
 • Stålguitarer.
 • Tryk på guitarer.
 • Resonator guitarer.
 • Basguitarer.
 • Guitarer med dobbelt hals.

Typer af guitarer, du bør kende:

Lad os se de 14 bedste guitartyper og dens kropsformer og størrelser, som er tilgængelige i Indien for at vælge den bedste fra musikbutikken.

1. AKUSTISKE GITARER:

Taler om akustiske guitarer, de er af to slags, stålsnor og den næste er klassisk. Der er en stor forskel mellem de to. Der er en klassisk bred hals, der bruger nylonstrenge og den anden, der bruger stålstrenge til at skabe en metallisk lyd og kan sammensættes til forskellige musikstile og tendenser.

AKUSTISKE GITARER

Det er en af ​​de mest lignende stilarter, der ligner de gamle skoles fladguitarer. Lighederne begge strengene har været i fingerstyle -plektrumerne, der blev brugt til at afspille dem til musik. Akustiske guitarer er normalt hule på indersiden og har en dyb tone. Normalt perfekt til strumming, denne guitar bruges ofte til countrysange.

2. ELEKTRISKE GITARER:

Denne type guitar bruges normalt til rock, jazz og endda blues eller popmusik. Det sker så ofte, at guitaren er tilsluttet en højspændingsforstærker. Formålet bag dette er at opnå den ønskede lydstyrke og bas. Forstærkningsaftalen producerer et mere metallisk volumen med et boost og et langt henfald.

ELEKTRISKE GITARER

Den elektriske guitar har en stor forskel i forhold til de akustiske på markedet, det vil sige strengene. Strengene i en elektrisk guitar er tyndere, og elektrisk guitar er mere udbredt i punkrockbands på grund af den perfekte lyd, den producerer.

3. TOLVESTREGITARER:

Tolv-strengede guitarer

Den næste på denne liste er kategorien med tolv-streng. Dette er en anden version end den sædvanlige seks-strengede model, som du ser på markedet. De første strenge, de ulige tal er normalt forskellige, og den anden til tolvte, de lige numre matcher den seks-strengede modstykke. Strengene spilles parvis i dette tilfælde og ikke individuelt som den seksstrengede guitar. Tonen, der produceres, er derfor lysere og klar i sidste ende. Akkordprogressionerne skal tyknes og øves for at spille denne guitar perfekt.

4. ARCHTOP GITARER:

ARCHTOP GITARER

Guitartypen på listen her er en halvhul stålstreng. For at gøre det klart for dig er denne en favorit blandt jazzguitaristerne verden over. Mens den akustiske guitar og elektriske guitarer på archtop har en lignende konstruktion, er de stadig forskellige internt. Det indre design har en indre elektromagnetisk pickup. Den består også af en gryde, der mangler i den akustiske guitar. Archtop-guitarer fås hovedsageligt i to typer- den fyldige og den anden er en tynd linje.

Du vil indse, at archtop -guitarer koster lidt på den mellemste side, så hvis jazzgenren interesserer dig, skal du ikke gå på kompromis med guitaren for et lavt budget. Denne er et let køb.

5. STÅLGITARER:

STÅLGITARER

Disse guitarer er oprindeligt fra Hawaii og er forskellige fra de elektriske. Dette guitarmærke er tungere og findes i to slags. Placeret vandret på spillerens knæ, på tværs, har denne guitar pedalstål, som består af en mekanisk taktik som den, der findes i en harpe. Ofte bruges pedalerne til at ændre tonehøjden for hver enkelt streng individuelt. Spilleren får hele den kromatiske skala under sit greb på den måde. Dette får os overstået med beskrivelsen af ​​en af ​​stålguitarerne. Den anden type guitar i stål skal spilles på dit skød ved hjælp af en solid stillestang på den vandret nedlagte nakke. Derfor er den anden variant også kendt som lap steel guitar.

6. RESONATORGITARER:

RESONATORGITARER

De særlige guitartyper er unikke i enhver forstand. Det sædvanlige lydhul, der findes i de fleste guitarer, mangler i denne. Det er større og har en cirkulær plade i stedet for lydhullet, som gør jobbet med at skjule resonatorkeglen godt. Keglen fungerer som en højttaler, der manipulerer lyden nu. Keglen er lavet af spundet aluminium. Denne guitar på grund af denne funktion har en tendens til at frigive en meget anderledes lys og klar lyd, som kan høres lige så godt i store rum og en live optræden i det fri. Denne guitar er mest foretrukket af countrymusikartister og blues -sangere, men har også fundet popularitet inden for almindelig musik i disse dage.

7. ELEKTRIFICERENDE BASGITARER:

BASGITARER

Basguitar er en klassisk guitarart, der er så populær som den bliver. Disse guitarer er kendetegnet ved tykke strenge i bred skala. Dette er selvfølgelig ikke bare helt uden grund. Adfærdsmønsteret bemærket af guitarlyden er, at det giver spilleren en række forskellige toner, som tilfældigvis matcher de laveste fire strenge. Dette gælder, selvom guitaren er sat i en oktav lavere. Der er to typer basguitarer- den elektriske bas og den sædvanlige akustiske. De normale guitarer har normalt fire strenge, men femte og sjette strenge er lige tilgængelige.

8. DUBBELHALSGITARER:

DUBBELHALSGITARER

Denne guitar ligner ikke dem på denne liste. Det sker tilfældigvis med to forskellige forskellige guitarer i samme krop. Der er en standard konventionel hals, der holder de seks strenge, og så er der en anden tolv-strenget. Kombinationerne er også forskellige, og den samme krop fungerer som et resonanscenter i dette tilfælde. Guitaren er normalt nyttig i tilfælde, hvor du skal blive ved med at ændre noterne, og en enkelt guitar ikke kan dække det hele. Rockguitarister vælger ofte denne som en favorit til deres liveoptrædener, eller når guitarspilleren skal arbejde på et multi-guitar-spor på samme tid i en optagelse.

9. AT SPILLE DEN KLASSISKE MÅDE:

KLASSISK ELLER SPANSK GITAR

Denne guitars oprindelse kan spores tilbage til Spanien og dengang var dette den eneste guitar, der blev brugt til at spille konventionel musik med en klassisk baggrund. Dette falder ind under typer af guitar for begyndere.

Guitarens hovedkarakteristik er, at den er konstrueret ved hjælp af træ, og en stor lydboks er placeret i den nederste halvdel af guitaren, som er designet som en kvindelig torso. Lydboksen er hul, og strengen over den var engang spændt ved hjælp af tarmstrenge. Med fremskridt inden for det musikalske udstyr bruges nylonstrenge nu. De producerer en anderledes roligere lyd, som også er lidt dæmpet. Musikken er sød og ideel til at blive placeret i den klassiske genre. En ting at bemærke er dog, at metalstrenge aldrig bør placeres på en spansk guitar.

10. FLAMENCO GUITAR:

FLAMENCO GUITAR

Den største forskel mellem en Flamenco -guitar og den klassiske spanske, du får at købe på markedet, er, at i et Flamenco -gribebræt på guitaren er bredere. Det er her forskellen ender. Guitaren vælges mest af country -brugere, der skal arbejde på en lang variation af noter og er beregnet til de avancerede elever.

11. SEMI-AKUSTISK GITAR:

SEMI-AKUSTISK GITAR

Til en semi-akustisk guitar er der en enorm hul lydboks. Den elektriske guitar krop har denne boks placeret i midten til at producere nok lyd. På den måde er der ingen forstærker nødvendig for at øge lyden, når du spiller i et lille rum med færre mennesker. I dette tilfælde er lydkassen normalt metal; derfor opnås kvaliteten og dybden af ​​lyd, der produceres af en akustisk guitar, ikke i dette tilfælde.

12. RØD HALSGITAR:

RØD HALSGITAR

Guitarens mærke er den redneck -guitar, der er designet med to separate halse, der samles for at dele den samme krop. Selvom dette design tillader alsidighed, bringer det også modellen tæt på guitar med dobbelt hals. Rødhalseguitaren har en anden kombination af strenge ud over de seks og tolv i tilfælde af den dobbelthalsede. Der er også en bas og en fretless hals i dette tilfælde, hvis du beder om det. Denne guitar bruges til at tilføre spilleren fleksibilitet, især når han spiller solo.

13. HOLLOW BODY ELECTRIC:

HOLLOW BODY EL

Der er et resonanskammer i kroppen til denne guitartype, og jazzmusikere bruger oftest denne guitar. Kroppen er solid i designet og er slank, hvilket gør den let at transportere rundt. En forstærker kan undertiden holdes rundt, hvis det er nødvendigt.

14. DOBRO:

DOBRO

Dobro var engang i 1930’erne tilfældigvis et guitarfirma, men det er nu mere en omgang stål resonator guitar kombination. Dette er et andet guitarmærke, der er næsten sjældent.

Nu hvor du kender de forskellige former for tilgængelige guitarer, er det på tide, at du bedømmer dig selv fra nybegynder til avanceret elev for at hjælpe dig med at vælge det rigtige valg. De forskellige typer og mærker af designede guitarer er dem, der er i konstant brug og har bevist pengens værdi. Selvom det kan være svært at investere i nogle af dem, kan nogle typer guitarer bare ikke slettes.